Miresele anului 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 30
ralu_trancu spune:
LA MULTI ANI !!!!
SA FII SANATOASA GIO. SA FII IUBITA!!SI SA TE BUCURI DE MARCOLINO
Poze vechi si noi
plici plici spune:
hapi valentines day si de la mine si buna dimineata!!!!
SunSmile si la mine zapada multa pe masina, dar era asa frumos afara ca mi-a placut nitel sa dardai acolo dand zapada jos (pe langa ca am si alunecat si cazut direct in popou - radeam de una singura).
Krelia iar doarme in post? Petecusi aseara mandro? (sa vezi ce morala imi face ca-i zic mereu dimineata ca doarme).
Rallu, mesterito, sunt haioase foc cardurile, mi-au placut. Spor in continuare!!!!
Pup fetele
emilyjeuly spune:
'neata! sa aveti o zi deosebita, sa fiti iubite, rasfatate si sa primiti cadouri cat mai incitante!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
ooana spune:
Neata' sa aveti parte de o zi frumoasa si sa fiti iubite!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
kateryna spune:
Neata fetele!
Rallu, felicitari pentru carduri. Am si eu o intrebare. Unde ai gasit carton si la ce pret?
Nunta noastra
sunnyday spune:
Neatza la fete!
Sa fiti iubite si fericite si sa va rasfete sotii (sau viitorii soti) in aceasta zi (chiar daca e sarbatoare importata) si in toate celelalte zile si sa aveti parte de tot ce va doriti voi!
Freia, te dezamagesc si de data asta! . Pe prietena mea o cheama Cristina. Promit sa dau o cafea sau ce vrei cand ne intalnim.
Maine ma duc sa iau rochita de la magazin, ca e gata!! Abia astept sa o mai probez odata.
pupici si mult soare in suflete
ralucah spune:
Neata fetele...HAPPY VALENTINE'S DAY!!
Rallu imi plac cardurile ..sunt super dulci..dar cel mai tare imi place cel alb. Ma gandesc poate ar fi bine sa incerci sa lipesti buzunarul de bani pe margine cu putin scotch dublu fata. ar fi nostim sa bagi in productie si niste meniuri micutze (cam jumate din A4 ca dimensiune) tot cu poza aia haioasa.
magda raluca spune:
Unde pot gasi (site-uri) niste desene frumoase pentru invitatii si carduri? Am tot cautat, am gasit niste poze traznite, dar parca, totusi, nu merg pe invitatii. Mi-a placut tare mult desenul de la Rallu.
Noi cartoane am gasit in zona Scala, unde era mai demult o chestie de inchiriat filme, nu stiu daca ma voie sa dau nume. E un loc cu carti multe si birotica cat cuprinde, cu sigle rosii. De acolo o sa iau cartoanele pentru invitatii. Un top de 100 costa 500.000.
krelia spune:
La multi ani, "Valentinelor" .....la multi ani plini de iubire alaturi de Valentinii vostri!!!
Sa petreceti frumos si sa va giugiuliti pana in zori!
Gio, multi multi ani si tot ce-ti doresti!!
Rallu, frumoase frumoase
pliciule, intr-o zi tot ti-o iei - am petrecut de zor, da...la dentist...
mi-e soooomneeeeeellll
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
NicoletaB spune:
BUNA DIMINEATA MIRESICI
RALLU SUPERBE CARDURI
SA NU FACETI FEBRA MUSCULARA DE LA PUPATURI
HI,HI,HI