Miresele anului 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 25
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Fetelor-in special ooana, m-a luat sefu in primire. Pt prima oara ! k probabil scorpia n-a mai avut tupeu, desi am vazut-o ofuscata si banuiam de ce ... sambata a fost o sedinta... pe ceilalti cativa angajati de aici i-au obligat sa vina... mie nu mi-a zis nimeni nimic si oricum nu as fi venit...
dar... zice sefu k de ce nu am venit, nu m-a anuntat nimeni ? nu, zic eu, cu 1/2 de gura (in gluma, ma intrebase 1 sofer daca vin si-am zis clar k nu stiu nimic, deci... nu).. "pai, trebuia sa te prinzi... la sedinte d-astea, tb sa te prinzi si sa vii". Poftiiiiim ? pai scrie undeva-n ctr meu ? nu ! si atunci ? de ce sa vin ? sunt platita in plus ? nu ! sunt obligata ? nu ! si totusi... daca si data viitoare voi mai fi aici si normal ca nu voi veni, ce-mi pot face ? aveti idee ? multumesc !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor-in special ooana, m-a luat sefu in primire. Pt prima oara ! k probabil scorpia n-a mai avut tupeu, desi am vazut-o ofuscata si banuiam de ce ... sambata a fost o sedinta... pe ceilalti cativa angajati de aici i-au obligat sa vina... mie nu mi-a zis nimeni nimic si oricum nu as fi venit...
dar... zice sefu k de ce nu am venit, nu m-a anuntat nimeni ? nu, zic eu, cu 1/2 de gura (in gluma, ma intrebase 1 sofer daca vin si-am zis clar k nu stiu nimic, deci... nu).. "pai, trebuia sa te prinzi... la sedinte d-astea, tb sa te prinzi si sa vii". Poftiiiiim ? pai scrie undeva-n ctr meu ? nu ! si atunci ? de ce sa vin ? sunt platita in plus ? nu ! sunt obligata ? nu ! si totusi... daca si data viitoare voi mai fi aici si normal ca nu voi veni, ce-mi pot face ? aveti idee ? multumesc !
Foto
..aproape nimic nu iti pot face...depinde cat de isteti sunt!
Apropos aveti jurist angajat la firma sau contract cu un avocat?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
![](floare.gif)
Wedding Day
![](images/user_woman.png)
jesia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
si totusi... daca si data viitoare voi mai fi aici si normal ca nu voi veni, ce-mi pot face ? aveti idee ? multumesc !
Cred ca nu pot decat sa se poarte si mai urat cu tine...prin contract nu esti obligata deci nu poate sa-ti ia din salariu sau ceva de genu asta......dar vor avea un motiv in plus sa se poarte urat
![](bang.gif)
![](albina.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Fetele...nu vreti sa va intalniti vineri, sambata sau duminica?
...doar a trecut ceva timp de la ultima voastra intalnire...sunt rea...dar vreau sa va vad si eu si daca se poate as vrea sa va vad pe toate
la un loc desi stiu ca nu se poate...dar macar pe cateva!?
Raza si te consiliez in toate problemele gratuit!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!Oana & Marius
Wedding Day
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Razuco, mari naspeti mai sunt unii angajatori romani, au impresia ca dispun de tine cum vor ei si cand vor ei... Da' sedinta aia numai sambata o puteau pune? In timpul saptamanii de lucru aveau o jena? (pentru ei). Normal ca nu-ti pot face nimic legal daca in contractul tau de munca nu e stipulat in mod expres ca esti obligata sa participi la toate sedintele firmei, indiferent cand se desfasoara. Dar, intr-adevar, se pot purta urat cu tine... Ce sa-i faci c-asa "profesionisti" suntem noi.
Miresica de 15 iulie 2006
Freia spune:
quote:
Originally posted by sunnyday
Buna dimineatza fete frumoase!!
N-am mai apucat sa scriu nimic in ultimul timp, ca am avut o perioada super aglomerata, dar am mai reusit sa citesc cate ceva.
Felicitari la fetele cu rochite. Am vazut inelusul cu rubine. Este absolut spectaculos!!!! Superb!!!
Am mai rezolvat si noi cate ceva. AVem nasi. Cei pe care ii doream.
Am fost sambata la targ, desi nu prea mai voiam, ca apucasem sa citesc vreo 2 pareri, si MI-AM LUAT ROCHITZA!!!!!!! Nu mi-a venit sa cred. E de la Creal, era un model nou si mi-am luat si voal si coronitza. Sunt super fericita si bucuroasa!!!! Miercuri ma duc sa o iau de la magazin, ca am lasat-o pt mici modificari (de scos niste strasurri si inlocuite cu dantela).
Azi dimineatza am fost la primarie si am depus actelee pt cununia civila, iar pe 25 la pranz, voi fi o DOAMNA (pana una alta sunt o lady).
Asa ca am inceput super bine saptamana.
multi pupici
Esenta e un snop de amanunte
pe 25 zi nunta? 25 luna asta? ai fost la adeline si ai probat o rochitza de mireasa pe pe un manechin?
Freia si
![](copilas.gif)
Intram in legalitate
krelia spune:
quote:
Originally posted by sunnyday
Am mai rezolvat si noi cate ceva. AVem nasi. Cei pe care ii doream.
Am fost sambata la targ, desi nu prea mai voiam, ca apucasem sa citesc vreo 2 pareri, si MI-AM LUAT ROCHITZA!!!!!!!
Felicitari pentru nasi!!
![](bis.gif)
Felicitari pentru rochita!!
![](bis.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
aproape nimic nu iti pot face...depinde cat de isteti sunt!
Apropos aveti jurist angajat la firma sau contract cu un avocat?
Avem... ctr cu 1 avocat ff bun... Mersic si tie si celorlalte miresici... miting la Marriott ? normal ca as vrea !
![](albina.gif)
Foto
andreea_trend spune:
....immm... eu votez pt ...
Si eu mai vreau un miting.... fetelor... nu ziceti nimic...
Nunta noastra
Poze