Miresele anului 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
bine k n-ai zis mai multe... si nume si... ti-a raspuns/iti spun eu ?
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
Am raspuns pm, dar mai greu ca merge netul de imi vine sa urlu, abia se moscaie sa deschida o pagina.
Fetili eu am plecat. spor la cump maine! Sa va gasiti de toate. Pupicei
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
elara spune:
Gabitza1977 (si mie mi se potriveste nikul tau, ca esti tiza mea si sunt nascuta in '77 ), exact alea erau invitatiile ..cu poza viitorilor miri si legat cartonasul pe altul care era ca un chenar..cu o fundita...
Aseara dupa parlamentari de vreo ora...am plecat cu alta idee decat cea cu care venisem. Fiindca m-a convins ca tehnic (cu resursele ce le avem - ca...daca ai bani se poate orice) e dificil de obtinut ce visam eu.
Asa ca imi va face o invitatie pliata in 3. Prima pagina cu o poeziora care am gasit-o in Mireasa din ianuarie 2005 si care ne-a placut si mie si lui iubi, apoi o pagina va fi cu o poza a noastra intr-o inimioara cu margini discrete sa nu sara in ochi. Si tot pentru aura de discretie poza o vreau cu efectul sepie si mai stearsa....Acum......sa vad cum e rezultatul final si va mai anunt.
Pretul nu il stiu inca..Cica vedem dupa ...
A...si va mai fi, bineinteles in mijloc pagina cu invitatia propriu zisa.
Si ca sa nu va fac curioase, va arat si voua textul poezioarei:
"Atatia ani trecut-au
Cum spun toti ce ne stiu
Peste amorul nostru
Ramas la fel de viu
De-aceea noi decis-am
Ca datina e sfanta
Costumul, rochia alba
Purtate vor fi inca"
Nu-i asa ca e super???
Ciciep, sigur ca vrem poze cu inelusul. FELICITARI si sa il porti fericita.
Dya, mi-a placut pernuta ta f mult. Sper sa gasesc si eu asa ceva. Pe Lipsacani, ai zis, nu? Acus-acus s-ar putea sa vina si inelusul tau...Mai sunt 3 zile (fara ziua de azi).
Pharele personalizate voi le vreti cu numele fiecaruia pe fiecare pahar sau cu numele amandurora pe ambele pahare? Ca ma gandeam ca la prima varianta e cam aiurea ca in toata agitatia si emotiile alea numai grija sa nu ne incurcam paharele nu o sa o mai avem....
Adica sa caut sa vad daca scrie "Gabriela" pe pahar... mi se pare prea mult...
Sau v-ati gandit sa le personalizati cu o fotografie...Sau cum?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ralu_trancu spune:
Cred ca eu sunt defecta . pe cuvant. io nu vreau jartea, nu vreau gentuta, pahare personalizate si cine stie ce alte minuni.
Poze vechi si noi
SunSmile spune:
Tu sigur esti defecta, dar asta e o discutie ce-o vom purta in particular! Ce faci bai, plictis-lady? Hai sa te pup, ca iar imi sari in cap ca ma iau de fizicu' tau!
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Cred ca eu sunt defecta . pe cuvant. io nu vreau jartea, nu vreau gentuta, pahare personalizate si cine stie ce alte minuni.
Poze vechi si noi
ciciep spune:
quote:
Poze vechi si noi
Eu nu cred ca esti defecta...de fapt, sunt in asentimentul tau...gentutza yuck, saculetz, la fel (destul port zi de zi, macar atunci sa fiu libera, nu?ce e important o sa tina mama)...paharele (aici o sa-mi iau rosii): nu mi se pare corect ca noi sa avem cine stie ce pahare bengoase, iar invitatii sa aiba pahare obisnuite, eu m-as simti prost sa fiu in locul lor... cat despre jartea, n-o sa o vada decat iuby, dupa "petrecanie"
addinel spune:
quote:
Poze vechi si noi
ralu, nu esti singura.... si eu sunt la fel de 'ciufuta" ca si tine...
nunta mea
ralu_trancu spune:
Salutare, uite redactam actele pentru o societate noua, si il astept pe un dobitoc sa aduca niscai facturiere si chitantiere. Cred ca pe la 4 plec. Poate trec in seara asta pe la targ. Asta daca vine Stefanu la o ora normala.
[quote]Originally posted by SunSmile
Tu sigur esti defecta, dar asta e o discutie ce-o vom purta in particular! Ce faci bai, plictis-lady? Hai sa te pup, ca iar imi sari in cap ca ma iau de fizicu' tau![quote
Poze vechi si noi
Gabitza1977 spune:
quote:
Originally posted by elara
Gabitza1977 (si mie mi se potriveste nikul tau, ca esti tiza mea si sunt nascuta in '77 ), exact alea erau invitatiile ..cu poza viitorilor miri si legat cartonasul pe altul care era ca un chenar..cu o fundita...
Aseara dupa parlamentari de vreo ora...am plecat cu alta idee decat cea cu care venisem. Fiindca m-a convins ca tehnic (cu resursele ce le avem - ca...daca ai bani se poate orice) e dificil de obtinut ce visam eu.
Asa ca imi va face o invitatie pliata in 3. Prima pagina cu o poeziora care am gasit-o in Mireasa din ianuarie 2005 si care ne-a placut si mie si lui iubi, apoi o pagina va fi cu o poza a noastra intr-o inimioara cu margini discrete sa nu sara in ochi. Si tot pentru aura de discretie poza o vreau cu efectul sepie si mai stearsa....Acum......sa vad cum e rezultatul final si va mai anunt.
Pretul nu il stiu inca..Cica vedem dupa ...
A...si va mai fi, bineinteles in mijloc pagina cu invitatia propriu zisa.
Si ca sa nu va fac curioase, va arat si voua textul poezioarei:
"Atatia ani trecut-au
Cum spun toti ce ne stiu
Peste amorul nostru
Ramas la fel de viu
De-aceea noi decis-am
Ca datina e sfanta
Costumul, rochia alba
Purtate vor fi inca"
Nu-i asa ca e super???
Ciciep, sigur ca vrem poze cu inelusul. FELICITARI si sa il porti fericita.
Dya, mi-a placut pernuta ta f mult. Sper sa gasesc si eu asa ceva. Pe Lipsacani, ai zis, nu? Acus-acus s-ar putea sa vina si inelusul tau...Mai sunt 3 zile (fara ziua de azi).
Pharele personalizate voi le vreti cu numele fiecaruia pe fiecare pahar sau cu numele amandurora pe ambele pahare? Ca ma gandeam ca la prima varianta e cam aiurea ca in toata agitatia si emotiile alea numai grija sa nu ne incurcam paharele nu o sa o mai avem....
Adica sa caut sa vad daca scrie "Gabriela" pe pahar... mi se pare prea mult...
Sau v-ati gandit sa le personalizati cu o fotografie...Sau cum?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Gaby
dyadya spune:
Am adaugat poze in album, dar nu stiu cum sa fac sa scriu sub ele ce reprezinta. Dar va prindeti voi. Precizare: cadoul nasilor l-am pozat sub forma de detaliu ca altfel nu se intelegea nimic; fata de masa e cea deschisa la culoare, cea colorata fiind cuvertura. Si am mai pus o poza cu cosuletul pe care am cusut eu 3 flori ca mi-a placut cum arata asa.
Sanii nu mai au nevoie de nici o prezentare...sper!
Ralu, nu esti defecta mama, fiecare vrea altceva. Eu de exemplu nu vreau marturii; asta nu inseamna ca sunt defecta. Nu vreau paharele inscriptionate cu numele noaste, dar as vrea doua pahare mai frumoase cu care sa facem primirea. Jarteaua nu stiu de ce am luat-o ca inca nu m-am hotarat daca-mi ridic sau nu poalele-n cap la nunta!Nu trebuie sa vrem toate acelasi lucru...ar fi chiar boring...inseamna ca toate nuntile ar fi la fel.
Multumesc pt aprecieri celor care mi-ati vizionat pozele. Astept pareri si pt astea noi.
Intrebare pt SunSmile si Brave Girl: cred ca stiti ce urmeaza. Deci fetelor, mi-am pus sanii de dimineata si inca-i mai am , am topait prin casa, am facut gimnastica, am facut ordine...well n-au cazut. Dar...se desprind putin pe margine, nu cad dar se desprind daca ma aplec si apoi cand ma indrept se lipesc la loc. E normal? sau nu i-am lipit eu bine? Ca recunosc ca m-am cam grabit.Anyway, acum plec prin oras(cu ei cu tot) si va tin la curent cum s-au comportat!
Diverse pentru nunta
krelia spune:
quote:Nici eu nu vreau gentutza...dar vreau saculetz
- pahare personalizate....pt noi si pt nasi - adica..din alea cu fundite
- jartea...da, dar numai pt iubi, in za nait of za ueding ..
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006