Raspunsuri - Pagina 2
loneanbianca spune:
Merge si cu tinctura de rostopasca si cu propolis.....daca se schimba ca forma, culoare sau te maninca trebuie sa mergi la dermatologie. Eu de ex am scapat de mai multi negi(pe pleoapa si pe degete) intr-o vara la soare....
szivarvany spune:
M-ati inspirat si pe mine sa scap de un neg de la deget, care nu ma deranja, dar parca acum imi statea pe creier citindu-va
. Asa ca de 3 zile pun tinctura de rostopasca de cate ori apuc. Sper sa treaca.
In tinereti mi-a trecut si nu a mai aparut, dar atunci, am pus direct lichidul galben din rostopasca.
Succes la toate sa scapam de bube ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Balbina spune:
Am avut si eu cindva niste negi pe degetele de la un picior, imi provocau mari chinuri, efectiv schiopatam. Nu m-a ajutat nici propolisul, nici rostopasca, ci... usturoiul. Am pus pe noapte feliute de usturoi si am bandajat. Cred ca am repetat operatiunea timp de 3-4 zile. In maxim 2 saptamini am avut locul curat.
Au trecut de atunci 7-8 ani si nu mi-au mai aparut negi nicaieri.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!![]()
andreea_trend spune:
Buna,
Si eu am avut unul pe deget... si tot usturoi am pus...
Asa ca il recomand si eu.
Nunta noastra
Poze
printze spune:
eu am auzit de niste plasturi care se gasesc in farmacii care usuca negul. Se lipesc pe neg, arata ca un leucoplast portocaliu si este rotund. am o prietena care asa s-a vindecat. ea a gasit la farmacia IRIS.
pupici
printze
Raza de soare spune:
quote:
Initial creeata de lentina
prostia ce a mai mare a fost , ca nu m-am dus la doctor ,
Tocmai acolo trebuia sa mergi, din prima !
Auzisem eu, cand eram copil, ca daca vezi pe cineva cu negi, nu cumva sa-i numeri ("Ia uite, ai X negi !") sau sa te miri. N-am crezut, normal. Doar ca prin clasa a-VII-a, a venit o colega noua, tiganca; avea un singur neg. Nevanzand asa ceva pana atunci, m-am mirat. In fix o saptamana, aveam pe fiecare deget de la mana dreapta, cate 2 ! M-am ingrozit ! M-a luat tata frumos de mana si m-a dus la Colentina, unde s-a inchinat si doctorita, vazand in ce hal aratam. Mi-a dat cu nitrat de argint; senzatia e de rece, apoi fierbinte. Trei zile a trebuit sa port manusa (si era primavara), pt protectie si sa indur un fel de.. durere. Dupa cele 3 zile, negii au cazut si au ramas un fel de gropite, care in urmatoarele zile au trecut. Acum, nici macar nu mai stiu locurile unde au fost negii...
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
ooana spune:
Cu tinctura de rostopasca ati incercat, are efect garantat...eu una chiar am stors rostopasca si am scapat!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day