negi

negi | Autor: lentina

Link direct la acest mesaj

Am un neg la sprinceana , chiar pe mijlocul acesteia , si il am de ceva timp , am folosit diferite solutii de la farmacie , am mers si prin babe , prostia ce a mai mare a fost , ca nu m-am dus la doctor , nici acum nu m-am dus .Momentan dau cu tinctura de rostopasca , si parca , vad , ca se desprinde , dar imi este frica sa nu mi se intample ca si cu celelalte solutii , sa nu-mi floseasca .Daca stii ceva , va rog sa-mi spuneti, eu nu il mai suport ,este si inestetic, vreau sa scap de el , si mi s-a spus ca nu este bine sa il cauterizez deoarece este o zona puternic vascularizata , in zona ochiului.
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

De tinctura de rostopasca am citit si eu in Formula As.

Totusi, cel mai bine ar fi sa te vada un medic..negii astia sunt de mai multe feluri. Nu e obligatoriu sa ti-l excizeze chirurgical daca tu nu vrei..dar e posibil sa-ti faci rau tratandu-l dupa ureche.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

tot tinctura de rostopasca am folosit si eu vreo 10 zile si dupa aia s-a desprins intr-o zi ca o piele moarta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

O fi buna rostopasca, dar cel mai eficient este nitratul de argint. Se gaseste prin spitale. Daca stii pe cineva sa-ti dea foarte putin ti-ar trece pe loc.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Habar n-aveam cu nitratul de argint. Pe la farmacii nu se gaseste oare? Ca eu ma tot dau cu Scholl si tot nu trec asa repede, poate nici eu nu am fost asa de consecventa ... iar pe fata mie mi-a recomandat dermatoloaga Smooderm, e o crema ce jupeste fata si jupeste mai multe straturi pana ia si radacinile negilor.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La farmacie nu am intrebat niciodata, dar poate au. Este pulbere. Si se procedeaza in felul urmator:
Se ia un ac mai gros sau orice obiect subtire, pe care sa-l poti incinge la flacara. Daca este ac, cu partea neascutita (urechea) se tine deasupra flacarii putin pana se incinge. Apoi de inmoaie in acea pulbere, care la contactul cu caldura de inmoaie si devine fluid. Invarti un pic acul intre degete ca sa se formeze o picatura. O lasi se sa raceasca, desi ea este deja rec,e si o pui de locul respectiv. In mod normal de innegrste nitzel locul si dispare. Este cel mai usor si eficient "leac" si pentru negii de pe degete. Cu care te chinui mult si bine daca folosesti produsele din comert.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lentina spune:

Multumesc mult pentru sfaturi, chiar am sa incerc cu nitratul de argint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asra spune:

Buna,

Cred ca-ti pot da si eu un sfat.Si anume sa incerci sa te duci la doctor pt.ca el iti poate confirma daca este un neg ,sau altceva care doar seamana.Daca este neg atunci poti cumpara de la farmacie o solutie care se numeste Duofilm,care aplicata strict pe suprafata negului(cu o scobitoare daca este f. mic)duce la exfolierea acestuia si disparitia completa fara a lasa semne.Trebuie doar sa ai perseverenta pt ca se exfoliaza in foite f subtiri deci dureaza ceva.In acelasi timp incearca sa iei niste produse naturiste de crestere a imunitatii pt. ca (stiind ca negii sunt provocati de un anumit tip de virus)impiedici recidiva.
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu am scapat cu tinctura de propolis. Insa leacurile babesti merg in stadiu incipient. Eu te sfatuiesc sa mergi la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lentina spune:

Va ma multumesc mult , eu am continuat sa dau cu tinctura de rostopasca, dupa ce am folosit si tinctura de propolis, si deja s-a facut foarte mic , sper sa se termine de tot in curand.Multumesc pentru sfaturi!!!

MULTA SANATATE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

eu am un neg undeva pe sold, il am de ani si ani de zile, de ceva vreme ma mananca..de ce oare?

Mergi la inceput