Probleme cu Java
help!!! nu pot sa imi instalez Java, de fiecare data cand incerc imi apare urmatoarea fraza: The instruction at "0x007d1be" referenced memory at "0xffffffff'. The memory could not be "read"
Plz, daca se pricepe cineva, spuneti-mi ce am de facut, vreau sa folosesc Limewire si nu pot pt. ca nu imi merge Java si vreua muzicaaaaaaaaaaaaaaaaa
Va rog, ajutati-ma in problema cu Java & apoi eu ma descurc singura.
Va multumesc.
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Raspunsuri
monagan spune:
eu l-am instalat, dar la mine e alta problema. Cica d-aia nu pot sa joc canasta on line ca nu am java.
Ba am, ca l-am instalat si dezinstalat de 4 ori si tot nu pot sa joc. No, acu.......
ingerash,....sa nu disperam, ca o fi cineva sa ne ajute.!!!!!!!!!!!
ingerash spune:
Monagan, eu nu il am instalat si totusi in Contol Panel imi apare o icoana Java pe care daca dau click apare: "The system could not find the registry key specified: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\JavaSoft\Java Runtime Environment\1.5.0_03"
offf, eu mai am putin si disper!!!!!!!
Sper din suflet sa apara cineva care se pricepe si sa ne ajute , dau o sau o virtuala
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ingerash spune:
am uitat sa zic, nu apare la Add and remove programs, deci n-am cum sa fac icoana aia sa dispara din Control Panel.
dpop spune:
hm, pai daca nu merge si nu merge, dati-i un uninstall si reinstalati.
daca nu apare la control panel, sau control panel - add/remove sw, (daca apare vedeti sa nu fie setari aiurea, si de-aia sa nu mearga) atunci faceti manual:
stergeti tot ce e java p-acolo, din program files, sau pe unde s-a mai bagat, si apoi curatati si registrii (eventual cu un programel special, gen registry mechanic.
si apoi o luati de la capat cu install-ul. aveti grija sa aduceti un kit de instalare complet, fara erori de downloadare, si eventual sa opriti antivirusul/firewallul in timpul instalarii
zana spune:
Si eu am avut probleme cu Java dar erau ceva setari gresite prin IE gen "scripting of java applets" or "active scripting" care erau pe disable.
N-am instalat nimic in plus.
Un articol despre Java in IE:
www.pcworld.ro/?page=node&id=4824" target="_blank"> aici
Succes!
catrinik spune:
Si eu am avut aceesi problema cu Canasta. Insa era de la cei care imi furnizau net-ul si nu de la Java. Incercati sa vorbiti si cu ei. Se poate ca ei sa fi setat niste restictii. Pina la urma eu am o Java de la Sun...nu mai stiu cum.
ingerash spune:
Bun, multumesc de sfaturi!
Sa va zic ce am facut: am sters tot ce era legat de Java din computer, absolut tot, dar in control panel tot mi-a ramas acea icoana si tot chestia aia imi apare daca dau click.
Si am mers pe Java.com si am dat sa imi faca verificare si imi spune ca am java instalat. dau iar search, iau compul la puricat, in comp nimic java!!!!!!
incerc sa il instalez iar direct de pe site si imi apre aceiasi eroare!!!!! nu stiu ce sa mai fac!!
zana spune:
Ingerash draga, de ce nu-ti cumperi tu un CD cu muzica?
Ia uite mai jos ca tot nu stiam ce inseamna Limewire
filtre de continut
MG mai departe nici eu nu stiu .
Canasta n-am gasit, nu stiu ce sa-ti spun fie-mea e cu jocurile da' inca n-a ajuns.
Hai succes ca veti gasi rezolvarea...
monagan spune:
oricum ptr. mine nu e fff important sa joc canasta on line, sau orice altceva, dar sint intrigata ca nu merge.
Ieri am dezinstakat si instalat java, de vreo 3 ori si tot ninik, situatia e aceeasi.Cred ca o sa ma plictisesc in curand .