Mamici casnice (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mai da ce liniste pe aici:)
Eu nici o noutate deocamdata stiu ca e pe drum si atat, am zis ca nu-l mai stresez cu telefoane, il las sa conduca linistit, las ca vine el acasa:)
Nu stiu cum sarbatorim diseara, mai intai astept sa vad dca nu-mi face el vre-o surpriza, daca nu, improvizam ceva, sa fim spontani:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Feteleeeeee! Am aparut si eu ca am fost la Selgros pana acum. va multumesc ca va ganditi la Alexandra si va pup.Ea e mai bine ,azi noapte a dormit super.Nu stiu ce injectie e aia pe care i-a facut-o madam marcu ,dar a ajutat-o.Am luat-o cu noi la Selgros sa-si cumpere ce vrea ca a fost cuminte la doctor.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Dana, ma bucur mult ca micuta Alexandra e spre bine, ca nu sunt probleme mai serioase si ca a fost cumintica la tanti . Sanatate multa in continuare si multi-multi!
Flavia, mai e putin, drum bun si lin sa aiba sotul tau! ...si distractie placuta!
Noi suntem ok, Daria continua sa ma faca sa stau noaptea la dispozitia ei, nu stiu de ce s-a obisnuit asa, dar nu se opreste din plans pana nu-i dau tzitzi.
si o zi buna in continuare!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Uraaaa, iuhuuuuu:)
Sotioru a intrat in tara, a trecut de vama si e in drum spre Cluj, sper sa vina cat mai repede, ca acuma parca nu mai am rabdare pe ultima suta de metri

Va ca ati fost alaturi de mine

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia, vreau sa vad artificiile!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

andora,pai cum sa fie?!am adormit pana a sosit el acasa
este atat de dragutz incat atunci cans ajunge noaptea acasa intra la noi in camera si ne pupa parinteste pe toti fara sa ne deranjeze:))Parca de asta aveam eu nevoie!!:)))

Flavia,bine faci ca nu deranjezinici eu nu-ti bat la usa
hai sa ai placut:))) si sa revii cu impresii de la distractie

nu am timp sa va citesc...am intrat 2 min sa va salut,sa urez sanatate bolnaviorilor,sa aveti un weekend placut si sa fitzi iubite ca tare bine mai e!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Cami ,iti dau un pupic .ce mai face Robertelu?Sper ca se simte mai bine.
Flavia,am asa o presimtire ca nu te vom vedea in seara asta.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ce linishte pe aici, se vede ca Flavia e ocupata , asha ca am plecat si eu la culcare.
Noapte buna si sanatate la puiutzii micutzi, sa doarma linistitzi caci asha or sa doarma si mamicile lor (adica si eu )

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Da, da e tare liniste fara Flavia pe aici, oare ce face acuma

Noate buna!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Pai nu ghiciti?

Dana

Mergi la inceput