Mamici casnice (8)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Nu o duc la Stanciu ca nu mai are loc.
o duc la madam Marcu diseara .Ea ,saracuta doarme ,deja,de 3 ore.E obosita.voi ce le mai faceti cand au muci multi?ce le mai dati?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Eu la muci ii dau cu picaturi, de cateva ori pe zi (Vibrocil), dar efectul se vede cam in 2 zile cand incepe sa mai scada secretia.
Sa inteleg ca ai reusit sa iei legatura cu Stanciu
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
Dana, hai ca o sa-i treaca Alexandrei, nu mai fi trista. Cit despre muculetzi, Isabellei i se mai infunda citeodata nasucu', dar nu am avut niciodata probleme grave sau febra. Sa ne spui si noua ce-tzi spune doctorul, sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav, cred ca o fi vreun virus mai puternic.
Am noroc ca fetitza mea e sanatoasa, ca nu seamana cu mine, vad ca eu deja am gitul roshu de la amigdalite si mai am si o durere de cap, asta dupa ce vreo doua zile am tremurat de frig.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
ange spune:
pretenele,si noi suntem plini de mucisori,tusim,facem febra,tot tacamul aaa + pompele
Dar asta e!Cred ca Maiuca mea a adus un virusel de la scoala si l-a impartit cu fratiorul ei.Probabil ca urmez eu...
Sanatate maxima la toti copilasii.
hai sa vorbim de moda.Ce se poarta acum in Ro.?
Cum sunt imbracate gagicile? Moama acum 2 ani cand am fost in tzara am ramas profund impresionata de cate toace am vazut si buricuri goale:))) frumoase rau fetele astea tinere!Ce le-o da mai parintii sa pape de arata asa cum arata?!
Parca si noi am fost tinere dar nu eram atat de inalte,tzatzoase sau cu poponelul in vant
Am dreptate sau fiind venita de aici de la obezele astea am avut impresia ca si bau-bau e printzesa?!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
mihaela amalia spune:
Offf voi va luptati cu boala piticilor, in schimb eu ma lupt cu piticul insusi
Cum ma vede la calculator hop si ei ii trebuie atunci sa butoneze
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
gegea spune:
Dana draga, sanatate multa micutei si Doamne ajuta sa fie totul bine! Ma doare sufletul cand aud de copilasi bolnaviori si de suferinta lor. Eu nu am avut probleme cu printesa mea si, in consecinta, habar n-am sa intervin cu vreun sfat, doar cu incurajari si urari de bine. si sanatate tuturor!
Daniela, corect e infulec, asa cum a zis si Cami. Va invidiez pentru plimbare, aici e inca frig... Spor la dieta!
Flavia, trece timpul sau sta locului? Eu am fost despartita 9 luni de sotul meu, a fost jale mare pana m-am obisnuit, efectiv mergeam pe strada si fiecare coltisor si locusor imi aminteau de el si boceam de nu ma puteam opri usor. Incet-incet, totul a reintrat in normal, cel putin in limita posibilului, dar a fost ingrozitor vreo 2 luni. si sa zboare timpul!
Bun venit, Tache! Si eu am ratat mesajul, dar nu pentru ca nu l-am vazut, ci pentru ca, fiind membru nou, mesajele nu apar imediat ce sunt scrise.
Andreea, stiam eu ca nu te vei supara, ca doar esti fata de gashca.
Felicitari, Porumbel pentru bebe! Nici eu n-o cunosc pe mamicam dar sper ca se va intoarce sa ne impartaseasca si noua din bucuria pe care o traieste!
Daria e bine, a papat bine, iar la momentul de fata are o mare dragoste: sticla de 2 litri de Sprite. Atata o mai suceste, cand pe o parte, cand pe cealalta si vorbeste pe limba ei cu o turatie maxima de zici ca cine stie ce descoperire a facut. si pe mai incolo!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
impreuna spune:
Dana sa ne spui cum a fost la dr
Cami stai sa vezi cand vi la vara in Ro noua moda, mai nou nu umbla doar cu buricul gol fetiscanele, ci direct in sutien. Bine, ele zic maieu, dar serios ca nu arata:) N-am nimik cu ele, da sa nu se minuneze apoi ca sar barbatii pe ele si le :) (fara voia lor, of course:)
Eu prefer sa ma imbrac cu ce imi place si sta bine, nu neaparat cu toate ciudateniile la moda.
Miha pai lasa fata, poate vrea sa ne transmita si ea un mesaj. Da promiti ca nu te uiti?:)
Geani da o aveati pe Daria cand ati stat atata despartiti? Tu erai plecata sau sotul? Acu se mai repeta figura sau nu mai e nevoie sa plecati?
Eu deja sunt satula, desi e prima data:)
N-am fost asa stresata cat am fost singura, da ma stresez mai tare pentru drum, mai ales ca acuma e asa zapada, fetelor cred ca va stresez maine de numa, no sa am liniste pana nu ajunge acasa
Ma duc sa mananc, ca imi facu soacra mancarea preferata:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
Dana cum a fost la doctor, ce i-au gasit Alexandrei ?
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
gegea spune:
Flavia, nu o aveam pe Daria si Doamne fereste sa fi fost asa, ca nu as fi rezistat! Eu eram in anul 4 si aveam licenta, eram doar casatoriti civil, iar marele meu noroc a fost ca m-am refugiat in invatat si timpul a fost mai putin necrutator in ultima parte a perioadei. De atunci, ne-am promis ca orice se va mai intampla sa nu mai facem niciodata chestia asta si uite asa am ajuns eu in luna a 8-a spre a 9-a, chinuindu-ne sa ne stabilim in Cluj...
Noapte buna si de la noi!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria