Mamici casnice (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Da da da, pai ce-ti pasa tie, la voi e 7 seara... si nu e inca vremea cinei
Haolica nene Varlam asta are chelieeeee?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

andora,beyyy baga somn de infrumusetzare fato ca altfel faci riduri:)))
somn usor pretena!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

ange, nu mi l-au taiat, dar de la 9.30 tot culc la fete, de parca as avea o mie... si e 12.00 noaptea si Tudora e mai fresh ca dimineata. Si am o gramada de treaba inceputa si nimic terminat. Doar o supa de pui cu galuste am apucat sa o termin, ca altfel nici nu aveam ce da fetelor de mincare. Tudorei ii ies dintii de sus, de fapt ai vazut cum arata gingia ei si noaptea nu doarme, ziua e miriita.
Da' cine e Varlam asta, dom'le? Ca m-ati facut curioasa...

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza...
Vad ca ati stat aseara, nu gluma.
Eu am tras pe dreapta ca dimineata sunt nauca.

symaco cum se mai simte sotul tau? Sper ca l-au lasat durerile si s-a intors acasa sanatos. Asa imi place cum povestesti de Sybille, ii tare scumpa. Burtica ce face, da bombeuri?:)

Dana banana:) aseara ai plecat asa devreme la culcare? Las ca recuperezi tu;)

Nelia bafta cu dintii. Cati are pana acuma?
Mie mi-e groaza cand vor incepe sa iasa maselele, am auzit ca atunci e mult mai rau.

Cami cine vine maine seara la cina, hai? Multzam de mesaj, ai vazut ca m-am deconspirat? Melodia aia voiam sa ti-o trimit aseara :))

Geani ai fetita desteapta, ai grija ce faci de pe acum in preajma ei ca a-ar putea sa te imite :)

Sara mea a invatat sa numere pana la trei si daca o intreb cati ani are, zice "tei":) Si stie ca nu-i asa, ca dupa aia rade:)

Miha ma bucur ca am vb putin aseara, vad ca ati mai stat la "chef", nu gluma :)

Alinuta si Andreiuta (tu de ce nume zici ca ai?:) ce mici erau piticele atunci: Pe Alexa o tineam minte, mai vazusem poza si ma minunam ce par mare avea.

Daniela ce-ti mai face principesa? Tati vostru cu ce se ocupa, sta mai mult pe acasa sau mai mult plecat?

Nico cand se termina telenovela?:)

Mirela tu pe unde esti mama?:) Dar Tina?

Fetele din Bucuresti, in afara de Andreea care mi-a zis deja, stiti pe unde e rentabil sa merg la cumparaturi pe acolo?

Trebuie sa o schimb pe Sara si sa aerisesc urjent:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'mneatza
Flavia, tati are o mica firma de medicamente, nu prea pleaca de acasa, cu doua fete tinere acasa, sta sa le pazeasca omu', daca vine bau-bau noaptea la ele ?!
Isabella e motzata foc, de citeva zile sta cu dejtu'mare in gura. Ieri dupa urmarirea lui kk si cu olitza dupa noi, mai pe dupa amiaza s-a scremut, l-a facut si mi-a tras un zimbet, adicatelea l-am facut mami in pamperush, hai da-mi cu apushoara calda. Acum ma omoara cu na-na, da-da. Azi cred ca o punem de o plimbare ca vad c-a aparut soarele, ca de doua zile tot acasuca, ca a racit mami, a colectzionat un virus prin parcul copiilor.
A inceput sa miriie, e geloasa pe computator.

Alina mamaaaaaaaaaaa, ce de-a par avea Alexa la nastere, Isabella nici macar acum nu are atita, si pe asta care-l are il tapeaza toata ziua, il scarmana ca pe lina.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Daniela si eu vreau sa stea omu meu cu noi acasa, da sa vina si banii :) Merge treaga cu fabricarea de medicamente? Oricum acolo e altfel fata de Romania...

Mei Sara mi-a demontat pragul de la usa, nu stiam ce face ea acolo de sta asa cuminte:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mey, va faceti invizibile si stati noaptea da' nu vreti mess.
eu cu nico am facut o conferinta cu inca 2 gagici pina la 1 noaptea. a fost super!
io's disperata cu o mincare de regim. si alexa e satula de orez si morcovi.
da, flavia si eu stiam de porumbel. da' nu a mai fost de mult pe la noi. sa-i creasca mare puiutu' si sa fie sanatoas.
m-ati innebunit ca varlam asta.

quote:
3) Geani stie cum ma cheama si era s-mi vars bunatate de laptic ca ma pufni rasul cand il citii... da, asta mi-e numele, vorba unei profe "lasa mama ca te mariti si-l schimbi" la care eu "nu tanti ca de la maritis mi s-a tras "

hai pa, o zi buna!

alexa & fam

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tache

Buna!!!
sunt noua..am trecut sa va salut..

Bun venit, acum am vazut mesajul tau:)
Casnica si tu ca si noi? Mai spune-ne ceva despre tine, vezi ca noi suntem povestitoare rau:))

Alina io n-am fost invizibila, ca m-am dus la somn, pe bune:) Ma bucur ca v-ati distrat aseara (cu cine?:)
Intreaba si tu pe la subiectele despre bucatarie ce mancare de regim ii mai poti da piticei, poate iti mai vin idei. Cred si eu ca s-a saturat de orez cu morcovi, a mea nici macar nu vrea sa guste asa ceva

Mai da ce harnicutze sunteti, cred ca va invartiti acum ca titirezul prin casa, treaba si iar treaba:)
Sara doarme, deci sunt free (nu stiu pt cat timp:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ma,eu nu m-am facut invizibila,chiar am inchis calculatorul .Fii-mea e varza,am stat cu ea si azi o duc la doctor.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana da ce are Alexuta? N-a scapat de virusi? Tot de la gat i se trage? Sa ne spui ce zice dr.

Mergi la inceput