Mamici casnice (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salut fetele,
coca mea este bolnavioara..este racita..acum nu mai stiu ce sa cred ca este de la dinti sau a racit(si-a varsat o galetusa de apa in cap si noaptea ia bubuit pampersul plin de pipi si s-a undat pana la gat)..habar nu am...
Stranuta intruna ,ieri a facut si ceva frbra...alexandra face de obicei febra la dinti unu a spart deja dar vad ca-i mai da unu....nu stiu ce sa mai fac eu una is chioara de somn ca noaptea nu prea doarme, ieri s-a trezit la 4 dimineata si dupa masa a dormit 45 min...a stat pana la 20:30.
voi ce le mai faceti cand le dau dintii?si la raceli cu cei mai doctoriciti?
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Wow fetelor da' voi chiar nu aveti somn noaptea?????Faceti chat, ai????

Anculina si eu iti tin pumnii, multa sanatate.

Andora vezi ca functioneaza remediul minune pentru durerile de cap????Flavia ia aminte ca daca nu te lasi pe mainile colegului sa ii aline suferinta, te mai si trezesti cu niste musafiri nepoftiti...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Noi am fost la plimbareala, e asa frumos, cu multa zapada si destul de caldut. Daria face nani si am luat o pauza si m-am infipt in laptop. Dintisorii inca nu au aparut (ne lupatam cu nr.5 si 6), dar nu mai e mult si sparg gingiuta, sunt din ce in ce mai aproape.
Nico, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu sfaturi legate de dintisori. Daria inafara faptului ca e mai agitata, e ok, nu a facut febra sau alte minuni. Calgel ai folosit? Calmeaza durerile si linisteste. Sanatate si rabdare!
va pup si o duminica placuta!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hi hi hi hop si eu!
iote ca in dimineata asta nu am de citit romaneSlabuta miscare astazi.inteleg.E duminica si stati in familie.bravo.
Io pacilea,singurica ca de obicei,beau cafelutza ca nu-i decat 7 dimn.Nu ma rateaza Robert in nici o dimin.,mai ales in week.!!

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami,stai linistita ca nu esti singura .Vin si eu acusica,da' mai am nitel de frecat la aragaz.Acum am dat si eu o fuga aici sa vasd ce mai faceti.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, andreea, BRAVOOOO!
"cheful vine mancand" , asa's si io. numa' ca acu' am niste "musafiri" nepoftiti.
nico, pt coca ta. alexa de la dintisori nu a facut mare lucru, decit era f agitata noaptea. dar incearca cu geluri pt gingii si analgezice (nurofen, panadol). dar sigur e de la dintisori?
cami, aseara m-a lovit un somn.. si am plecat mai devreme decit era programat.
o zi buna, mai vb.

alexa & fam

Mergi la inceput

Dana,am vazut ca ai postat la discutii generale-inca o poveste adevarata.Eu am fost tare impresionata de ceea ce a scris "ceraseluta" insa acum am intrat sa vad ce face fata si am dat peste postarea lu una care face misto de ea.Asa nervi ammmm...
De ce oare sunt unele atat de rautacioase? Chiar nu si-a dat seama ca fata aia sufera si ca ea cu postarea ei poate sa-i faca si mai mult rau?!?!
Moamaaaa ce nervi am.
Baga la aragaz.Eu inca trag de cafea si apoi ne pregatim de inot.Azi am curs cu amandoi.
Dar nu scapati de mine

c.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

moamamaaa am terminat inca un capitolll fetiliiii...si zice lumea ca daca suntem casnice noi nu muncim!!!
unde esti Flavia sa ne deschizi cap.urmator?!

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Venit, citit, disparut in bucatarie ca ma asteapta farfuriile sa le spal , acuma cit doarme si cupilu' si sotzu', dar voi reveni.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

da,mai cami ,si pe mine ma enerveaza desteptele astea.Nu poti sa zici nimic ,ca gata ,sare cate o inteligenta d-asta.
Eu intru acum printre picaturi ca e colegu'gramada pe calculator.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput