Mamici casnice (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

anculina, multa sanatate! bafta la dr.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Haideti mei, credeati ca ati scapat de mine? :)
Ia uitati ce ma mai distrez eu, mai ales ca mi-au venit musafirii
Da las ca recuperam noi.
Pana una, alta, azi ne=am distrat bine, acum am ajuns acasa, am fost prin oras, apoi ne-am plimbat pe langa oras:) la padure, era asa fain cu zapada multa ca-n povesti.
Asa ca va urez voua distractie placuta pana una, alta

Anculina ma bucur ca ai revenit, sper ca pentru mai mult timp. Te-am vazut pe la alte subiecte si ma gandeam ca poate te-ai suparat pe noi:(
Iti doresc sanatate multa si sa revi cu bine

Apropo de alaptat, eu am alaptat pana la 1 an, la fel ca tine Dana aveam lapte, prea mult inca si deja imi era greu si incomod, asa ca am zis "ho" si ne-am bucurat ca am ajuns pana aici si de acu inainte si laptele de vaca e bun:)
Cu intarcatul n-a fost greu pentru ca in ultimele 6 luni mai mult am dat la pompa, ca nu mai voia de la mine, iar eu eram cu rani in permanenta si cu pompa mi-a fost mult mai comod. Si nici nu mi-a scazut laptele asa cum ma asteptam, din contra, am avut productie si am dat si la alt bebe (al unei prietene:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia ,nu-mi vine sa-mi cred ochilor!Esti chiar tu?
Hai ma ,ce naiba ,nu mai apareai odata?
ca decand nu te-am vazut am facut si eu 4 stelute.
Camiiii,hai si tu ! Ce ai de gand cu noi?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana chiar eu sunt:)
Felicitari pt stelute, hai ingalbeneste-te si tu, stiu ca poti, hai ca merge (iti fac galerie:)

Cami cred ca ... tace si le face

Mergi la inceput

ei, uite ca asta nu e frumos (flavia-musafiri)! dar e bine ca totusi s-a gasit ceva frumos de facut. bravo!
danaaaa, felicitari!
mey, dar unde e andreea? nu cumva petrece de azi si noua nu ne-a spus?
geani, asa era si alexa pina pe la 7-8 luni cind au inceput sa apara dintisorii. dormea toata noaptea neintoarsa pina la 7 dimineata. o trezeam eu sa-i dau sa manince. dupa care, a inceput distractia.
va astept pe mess,

alexa & fam

Mergi la inceput

mey flavia, te grabesti undeva? de ce esti invizibila?

alexa & fam

Mergi la inceput

Alina sti cum e cu musafirii nepoftiti

Fetelor nu vin in seara asta sa ma chat-uiesc, macar sa-i tin barbatului de urat daca nu sunt in stare mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ha-ha-ha sunteti mortale!! Bag seama ca Flavia a fost prinsa la mijloc:)))

Anculina ,daca-ti iei mesajul inainte s apleci la spital sa stii ca tin si eu pumnii si-ti doresc insonatosire grabnica!

iarasi suntem singuri...colegul doar ce a plecat...

pup iu si-s prin zona

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Caaamii! Moamaa,ce ma bucur ca ai mai aparut si tu pe aici!Parca nu te-am mai vazut de un secol.gata ,a si plecat colegul? Al meu tocmai ca ma anuna acus ca trebuie sa plece in Norvegia..Nu stie sigur data ,dar eu deja am turbat.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Pai Cami, colegul a plecat, da cat a fost acasa ...? :)

Mergi la inceput