Mamici casnice (8)
Raspunsuri - Pagina 11
alexa si mami spune:
quote:
Flavia tu nu stiai ca e cel mai bun remediu pentru durerile de cap???????????
asa e, asa e.
dana, ce munte? stam acasa. asteptam marea
apropo, te vad pe mess, da' mi-e frica sa te intreb ceva ca iar dau peste barba'tu.
geani, nu vreau sa te descurajez, da' alexa si acu' se trezeste de 4-5 ori pe noapte ( nu sa manince, bea apa). si a fost alaptata doar 3 luni, in rest bibe.
sa auzim de bine,
alexa & fam
gegea spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
geani, nu vreau sa te descurajez, da' alexa si acu' se trezeste de 4-5 ori pe noapte ( nu sa manince, bea apa). si a fost alaptata doar 3 luni, in rest bibe.
sa auzim de bine,
alexa & fam
Nu ma descurajezi, sunt invatata si cu bine si cu rau in ceea ce priveste sonmnul Dariei. De pe la 2 luni pana pe la 6-7 luni ( cand au aparut primele semne de dintisori ), fetita dormea toata noaptea, se trezea la 6-7 dimineata, papa putin laptic si tragea iar pe dreapta pana pe la 8-9. De cand cu dintisorii, tare si-a dereglat somnicul... Doarme noaptea, dar cu cateva treziri cand e musai sa-i dau tzitzi, degeaba am incercat cu apa sau cu plimbat in brate... nik. Rabdare si sper sa fie bine.
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Gegea, asa facea si Alexandra ,dar dupa ce am intarcat-o nu sa mai trezit noaptea deloc.
Si eu dupa ce am intrcat-o, in max o luna(asta fiind cam pe la 8 luni, am alaptat-o deci 7 luni) nu s-a mai trezit noaptea....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Danelutza spune:
Salutari si de la noi, cam pe seara e drept.
Flavia m-am gindit eu ca n-o sa iasa scintei ca o fi sotzu'obosit, da' ca n-o sa te simtzi tu bine, la asta nu ma ashteptam. Las' ca-i mai bine diseara, e simbata, facetzi baitza si dupa... vor ieshi shi scintei.
Iote-te ce-mi dau eu cu parerea, ce experta am devenit, asta de cind sotzul a fost bolnav saracul, asta dupa ce am nascut si timp de un an tre'sa ia medicamente si ne-a interzis doftoru 'amore-amore ca cica dupa aia facem copii anormali , asha ca viseaza mama cai verzi pe peretzi , he,he dar o veni si vremea mea.
Mamicili'am vazut ca vorbitzi de intzarcat, pin' la ce virsta se da tzitzi la cupil' ca eu am de gind s-o tot duc asha pina la un an, ca daca tot is buna de lapte
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
gegea spune:
quote:
Originally posted by mihaela amaliaquote:
Originally posted by diadaniela
Gegea, asa facea si Alexandra ,dar dupa ce am intarcat-o nu sa mai trezit noaptea deloc.
Si eu dupa ce am intrcat-o, in max o luna(asta fiind cam pe la 8 luni, am alaptat-o deci 7 luni) nu s-a mai trezit noaptea....www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Sincer, sper sa fie si la noi la fel. Logic, asa ar trebui... avand in vedere ca stie ca nu mai are rost sa se trezeasca, ca tzitzi nu-i mai sta la dispozitie. Multumim de incurajari!
Geani si Daria
diadaniela spune:
Mamicili'am vazut ca vorbitzi de intzarcat, pin' la ce virsta se da tzitzi la cupil' ca eu am de gind s-o tot duc asha pina la un an, ca daca tot is buna de lapte
Eu am alaptat-o pana la 1 an.Mai aveam lapte ,dar nu mai aveam chef.Imi era ca se face mare si nu mai scap de ea de la san.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gegea spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Daria are 10 luni si vreau s-o intarc dupa Paste, cand va avea 1 an si o luna. Vai, ne va fi tare greu, ca tare-i fana tzitzi, dar ne inarmam cu rabdare si o luam progresiv si o scoatem cumva la capat.
Geani si Daria
Anculina spune:
Buna fetelor!
Ma mai tineti minte?
N-am mai scris pe-aici ca m-am simtit nasol si am mai intrat pe dc doar sporadic...Dar vad ca voi ati facut club, nu gluma...
Luni ma internez in spital...tineti-mi pumnii sa nu ma bage direkt in operatie...am pietre la fiere.
Pupici.
O sa revin pe-aici cand ma voi simti mai bine.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
Danelutza spune:
Anculita sanatate multa, ai grija de tine.
diadaniela, hi, hi, adica depinde si de chef. Nici eu nu prea mai am, ca am si uitat de cind n-am mai dormit o noapte intreaga, dar tare-i scumpa cind suge tzitzica.
gegea succes la intzarcat, am sa incerc si eu da'dupa un an, vad ca nici tu nu te prea induri s-o lasi fara tzitzuca.
Fetelor, cred ca Flavia are treaba in seara asta, ca vad ca a disparut de multishor din teritoriu, ii doresc succes iar voua va spun noapte buna, vad ca Isabella doarme cite o juma'de ora si se trezeste urlind, or fi dintzii de sus ?!
diadaniela spune:
Anculina,bine ai revenit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana