Urgent orl-ist

Urgent orl-ist | Autor: martha78

Link direct la acest mesaj

Caut urgent un medic orl-ist bun pentru fratele meu, care deja s-a operat ieri si trebuie sa vina in Bucuresti pentru ca nu i-au reusit operatia
multumesc.......

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

in ce oras cauti, in BUcuresti?

sanatate multa

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Initial creeata de martha78

Caut urgent un medic orl-ist bun pentru fratele meu, care deja s-a operat ieri si trebuie sa vina in Bucuresti pentru ca nu i-au reusit operatia
multumesc.......

Dr. Dorin Sarafoleanu este un medic excelent, de asemenea si fiul sau, dr. Codrut Sarafoleanu. Lucreaza amandoi la sp. Sfanta Maria (undeva pe 1 Mai), nr centrala 2223550 si au si un cabinet particular, nr 6386297 (acesta insa nu stiu daca nu s-a schimbat, eu nu l-am mai folosit de mult). Eu zic sa suni la centrala de la spital si sa ceri la cabinetului dr Sarafoleanu si sa vorbesti cu asistenta lui.

Succes si sanatate fratelui tau.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanau spune:

Cabinet particular prof. Dorin Sarafoleanu tel. 222.35.38, adresa: Str. Stirbei Voda nr. 150, bl.26C, et.4, interfon C015
Multa sanatate fratelui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Va multumesc din suflet..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Spitalul ORL-Dr.Hociota langa Sp. Panduri. Acolo toti medicii sunt ORL-isti pentru ca asta-i profilul spitalului. Si toti sunt buni, ca numai de asta se ocupa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costin-andrei spune:

Buna!
Caut-o cu multa-incredere pe dna. dr. TANASE ELENA (ORL : 021-460.4260 spital - BUDIMEX)..ne-a operat copilul in iarna 2005 de polipi...evidentiind o otita seroasa...acum e bine..si deci (cu recomandari bune am ajuns la aceasta doamna..super de treaba)..fata de fiul Sarafoleanu...(e mic..mic fata de ce a fost tatal..) RECOMAND cu tarie Spitalul Budimex..toti Orelistii de aici ..au activitate..pe banda...iar operatiile sunt cu anestezie (masca gaz)..si sub monitor..preturi mici...intreaba-ma si raspund...
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Martha78,

Daca fratele tau are probleme serioase, neaparat incearca sa ajungeti la dr. Vasile Ciuchi. Nu stiu sa-ti dau un numar de telefon, cred ca este la spitalul Coltea. Poate ne ajuta cineva?

A fost singurul care a reusit, dupa o serie de operatii, sa-i redea un auz normal fratelui meu (dupa muuulte vizite la alti medici).

Sanatate!

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Subscriu la cele spuse de Costin.
Si noi o cunoastem pe dna doctor de mai multi ani si intr-adevar este un medic deosebit.Mai rar intilnesti asa ceva.
O recomand cu toata increderea.
Eve

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor
Intr-adevar are probleme serioase, e operat la nas de 2 zile iar sangerarea nu se opreste si au gasit o tumora situatia e f grava, urmeaza sa vedem ce iese la biopsie
Costin, multumesc tare mult, ma interesa cum se face anestezia, pt ca acolo i-au facut cu anestezie locala si a fost cumplit; daca poti sa-mi dai si alte informatii, te rog..

Mergi la inceput

Am uitat sa te intreb Costin, dar spitalul Budimex nu e un spital pentru copii?

Mergi la inceput