Gradinite 232 si 241 –sector 3

Gradinite 232 si 241 –sector 3 | Autor: Elena-Teodora

Link direct la acest mesaj

Eu am inscris-o deja pe fetita mea (pe o lista neoficiala) la gradinita din toamna, insa toate cunostintele mele m-au luat la zor fiindca am dat-o la o gradi destul de departe de casa, avand in vedere ca in zona in care locuim – langa statia de metrou N. Grigorescu – sunt mai multe gradinite bune, dupa parerea lor. Asa am aflat de gradintele 232 si 241 care se situeaza foarte aproape de noi. Ar mai fi si gradinitele 64 si 38, dar putin mai departe. M-ar putea ajuta cineva cu informatii despre ele? Ma gandesc ca fetitei mele i-ar fi mult mai usor dimineata daca s-ar duce la o gradi aproape de casa – 232, chiar foarte aproape...

Georgiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Schimbari in bine zic eu de anul acesta la 232 - directoare noua si tanara, cu multa pofta de a face ceva bine. eu zic ca merita sa incerci. Toate gradinitele enumerate de tine sunt o foarte buna optiune, dar iti spunde pe acum sa tii cont si de distanmta fata de casa, la un moment dat poate sa te incurce rau asta. 64 ar fi cea mai buna optiune, daca este sa ne luam dupa dotari, dar nici cu 38 , 241 sau 232 nu imi este rusine. Asa ca , ce sa spun, tocmai te-ai ales cu o hotarare foarte grea. Toate sunt gradinite bune. O sa -ti vand ieftin un pont : sectorul 3 este cotat ca fiind sectorul cu cea mai "draconica" inspectoare atunci cand vine vorba de calitatea invatamantului la prescoilari (si asta zau ca e un lucru bun, nu pot decat sa o felicit), asa ca... poti alege tu linistita gradinita, ca oricum si oriunde vei merge vei fi multumita.

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Tocmai am fost azi la Gradinita 232 sa imi inscriu fetita. Am fost si eu placut impresionata de dra directoare f. tanara si sigura pe ea. Ceea ce m-a nemultumit a fost ca m-a cam trimis la plimbare....Nu mi-a spus cand se fac inscrierile, oare chiar nu stia nici ea?!
Noi vom locui chiar in blocul de langa gradi si de aceea am ales aceasta gradi.
Va rog din suflet daca aveti detalii referitoare la aceasta gradinita sau perioada de inscriere, spuneti-mi si mie!
Multumesc mult!
P.S. Se da spaga pt a-ti inscrie copilul?!

Mergi la inceput