Biblia (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by denizel

Catalina, si tie !
hai ca editez : dupa ce i s-a spus in nenumarate randuri ca bate campii + ca nu se intelege nimic din ce scrie. E corect acum?:)
Acuma, daca tot se vorbeste atata de cat e de criptica Manyhope, presupun ca s-ar putea ca nici eu sa n-o inteleg de fapt . De un lucru insa sunt f. sigura: daca as fi fost in locul ei, "oferta de vara" de care pomeneai (si nu ma refer strict la ultima "oferta") ar fi stat muuuult, muult mai putin in vitrina. In mod sigur nu as fi pierdut atat de mult timp ca sa explic ce si cum, mai ales in conditiile date. ma cunosti doar, nu?
E atat de greu sa vorbesti despre Dumnezeu, incat am ajuns la concluzia ca e o alegere destul de...riscanta sa o faci pe un forum.
Asa ca, am sa ma folosesc de cuvintele Gandacelului si zic si io ca o sa iau o pauza (sper) luuuunga de forum .

pe toata lumea!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Denizel, hai sa nu exageram. Imi pare rau ca te-ai aprinsa asa de tare si vad ca esti chiar suparata. Nu inteleg insa cu ce anume te-am suparat asa de tare, recunosc ca am fost ironica cu Manyhope in legatura cu reactia ei fata de Adela si mi-am cerut scuze pt asta, insa in rest nu mi-e clar care e obiectul supararii tale. Eu nu reusesc sa inteleg stilul lui Manyhope, mi se pare intortocheat si nu-l inteleg, ce pot sa fac? Cred ca ar putea sa faca un efort si sa sintetizeze putin daca si-ar da interesul - eu una asta as face daca mai multi oameni mi-ar atrage atentia ca nu prea se intelege ce scriu. In plus, in felul asta ar mai economisi din timpul ala pe care zici ca-l pierde scriind, pt ca ar avea de scris mai putin. Ptiuuuu, na ca iar mi-a scapat!!... Gata, nu mai vorbesc despre asta, te rog eu frumos iarta-ma daca te-am suparat si sezi cuminte aci pe forum ca mie mi-e drag de tine (na, m-ai facut s-o declar public, parca n-ai fi stiut!!... mai, mai!!)

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Catalina draga, pentru ca vad ca nu m-ai inteles prea bine si, pentru ca am avut semnale ca nici altii nu au inteles :), ma vad nevoita sa mai scriu ceva.
Mai, eu nu fac aicia lobby pentru Manyhope. Nici gand!
Si nu m-am aprins, nici nu m-am suparat (tu nu stii cum fac io cand ma aprind? :)). Te rog sa ma crezi!
Ce voiam eu sa zic este ca mi se pare nedrept sa atragi cuiva atentia (nu tu, nici altcineva!!!!, vorbesc in general acum) ca atunci cand vorbeste despre Dumnezeu o face in prea multe cuvinte. Daca era un subiect oarecare, chiar ca nu ma bagam. Dar asta este un subiect la care eu (la fel ca si voi!!) tin foarte mult. Am avut rabdare sa citesc ce scrie Manyhope si pe mine m-a cucerit. Si chiar daca ar fi scris numai "balarii", tot nu i-as fi zis nimic, atata timp cat nu jignea si nu ofensa pe nimeni. Ai inteles acum? Inca odata, in locul ei, ar fi putut fi oricine. Atunci cand cineva scrie/vorbeste despre El, are un anumit stil. Nah! ce vrei acuma?
Mai, m-ai inteles acum?
Si nu ma mai ademeni cu pupici si alte intrebari.... Chiar vreau sa iau o pauza .

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by denizel
Si nu ma mai ademeni cu pupici si alte intrebari.... Chiar vreau sa iau o pauza .

Neaaaaah, nu se poate, nu te lasam. Ti-am inteles ideea, no, da' mi-o mai iau si mie inainte pardalnicele iste de taste... Da' tu stai aici si nu pleca, pliz-pliz, ok?

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput