Clubul nurorilor (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Corina pai d-aia exista messenger sau una, alta, sa ne putem comunica:)
Eu inca nu le am cu afacerile, da daca vrei sa vb da-mi un semn:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna
Ma intorsei si io victorioasa de la dentist. A doua interventie a fost mai usoara decat prima, dar tot nasol e.
Mama mama...ne facem toate firme. Sa vezi atunci sfaturi, idei, discutii...ca intre patroane asha! Succes tuturor!
Corina vb pe mess daca vrei! Cam stiu cu se ocupa sotul tau, asa ca daca pot sa ajut, cu mare placere!
Andreea sa-l stapaniti sanatosi! Si sa faceti poze multe, multe cu el! Ce bine ca ai scapat de dentist!
Hai va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Flavia,da' cum le stii tu pe toate,ai dreptate,ei ii trebuie si o masina de facut sex non-stop dar si cineva cu bani,femeia vrea sa fie intretinuta...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ma ,dar soacra asta a ta o fi vreo Sofia Loren. ce pretentii are!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Iar sunt prima??????
Am ajuns la munci, da' numai aici nu imi sta capul. Mai am de facut si 2 referate pt facultate, si trebuie neaparat sa le terminazi, c maine iubi sa le puna spirala, si sambata trebuie predate.
De aseara sunt in stare de soc. Mi-a crescut burta asa de mult...sau cel putin asa mi se pare mie si lui iubi. Mi-a facut si poza, dar se chinui cu descarcatul in calculator, asa ca eu am trecut la somnic. Poate azi a timp sa va mai pun niste poze, ca am facut si la perle, si la verighete, si pantofii... Am fotografiat tot. Si inelusul

13+
Mai am 16 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neatza fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fetele

sa aveti o zi cat mai placuta.

mai a.cicel, tu la ce ora incepi programul la serviciu?

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, fetelor !
Na, ca am inceput sa tusesc ca un magarus... iar iubi, ca tot vorbiti de masele, s-a trezit dimineata cu o falca mai grasuta... trebuia sa mergem
la stomato sapt trecuta, dar am amanat... i-a facut un drenaj si de lene, n-a trecut sa-si faca filmulet si acum, pana nu are poza facuta, n-avem ce cauta acolo... asa ca zilele astea, voi face si eu pe asistenta, mai ales la cabinet, ca tanti stomato mi-e prietena...

Abia astept sa sun la agentie pt huse... care sunt 37.000, apropos... ce am gasit pana acum, numai peste 40.000... si cum noi avem nevoie de fiecare banut, da, ma uit la fiecare mie... si diseara mergem sa dam avansul, ca pleaca si puiu mai devreme...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi faina, fetelor! Si fara acrituri pe langa voi, daca se poate!
Flavia hai ca mai e putin. Maine e vineri!
Pup u all...
p.s. Andreea asteptam poze sa stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

mda, ma miram eu sa o tina toata saptamana, sa nu se lege de mine... a inceput sefa sa urle ca nu am datele tehnice de la un produs si ca nici produsul nu e in oferta... pai si eu, de un' sa le iau, daca dir tehnica nu se ocupa ? sa le scot din stomac ? ca sa nu zic din alt loc...uff, miresele stiu ce pb am cu scorpia asta... uneori, soacra-mea e mai buna decat japita asta...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput