Clubul nurorilor (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Moko tari de tot socrii tai. Si ai mei ne bateau la cap sa ne casatorim, iar cand i-am anuntat au spus (de fapt soacra, ca socru era fericit) ca sa facem doar cununia civila, ca ea nu are bani sa ne dea pentru nunta, ca nu ne poate ajuta cu nimic si alte alea....Normal ca noi nu ii cerusem nimic.
Si apoi.....de ce sa cheltuiti bani in luna de miere si pe czare, daca....cumnatul tau are aprtament asa spatios ca incap 11 persoane? Unde incap 11....mai incap 2
Inseamna ca nici tu nu ai viata usoara cu oamenii astia. Bafta si mai asteptam vesti.

13+
Mai am 16 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Ba da , se vede ca aveti aparat nou! Numai ca la poza cu corsetul trebuia sa scoateti si voi blitzul...sa se vada mai bine. Dar...asa cum scrie la tine...de maine mai ai 15 zile pana la nunta, si o sa te vedem atunci!

Pozele cu rochita de mireasa nu le-am facut din nou. Sunt cele vechi, cu aparatul vechi.

13+
Mai am 15 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia72

S-a intors soacra-mea,si-a facut un ceai ca stranuta...daca a plecat dezbracata...!
Sigur ca e dusa,daca se considera cea mai tare din parcare...!
Va dati seama ca acum incep iar sa dezinfectez zilnic baia,vorba ta,ciuleandra,cine stie cu ce mos se "plimba"!
Andreea,ti se pare burtica prea mare...asteapta,soro,s-o vezi la 9 luni!

Ai dezinfectat baia? ca Ciuleandra are dreptate. Stii ce ma disteaza la toata faza asta? Soacra ta parca ar fi o pustoaica ce a luat-o pe cai gresite, si cand ramane fara finantare da fuga acasa, unde stie ca poate sa stea fara sa o ia nimeni la intrebari. Dar pustoaicele astea de obicei noaptea lucreaza si ziua se odihnesc... Sper ca nu te-ai suparat. Eu cam asa vad situatia.
Cat de spre burta mea....stiu ca la 9 luni voi fi , dar totusi.., nu are nimeni mila de mine? Peste 2 saptamani ma marit si vroiam sa arat si eu normal Sa nu va ganditi ca imi pare rau ca sunt cu BB la purtator, Doamne fereste, dar speram ca minunea sa se intample si sa nu imi creasca burtica chiar inainte de nunta. Dar asta e...iubi e tare fericit ca are miresica cu burtica.

13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by moko
se arunca de la etaj(intre noi fie vorba, sta la et. 2 si-n fata balconului are un nuc maaaaaaaare- deci oricum n-ar pati nimik)

A venit papusa !
Moko, mama, eu zic sa tai nucu'... macar un zdravan de pamant tot il da !...
Fetelor, sunt bucuroasa, aseara am semnat ctr pt huse, baloane, etc si am impresionat si am primit cadou, decorul pt masa mirilor, o fusta de masa, care costa... 500.000 ! toata afacerea ne costa 8.000.000, cu avans 4... cam maricel, dar asta e... acum, ne strangem si mai mult decat de obicei, ca ne asteptam la vreo 2 mil, dar... sunt buni dati...
sunt super-preturi si super-tip... aaa, am vrut sa zic dir general... m-ai avea puiu un pic si ma sugruma, ca l-am tot laudat...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

camelia, dar i-ai zis vreodata ca tu ai copii si ca isi dau si ei seama pe unde umbla, ce bunica "serioasa" au, ca le pune sanatatea in pericol, ca poate vine cu paduchi acasa sau mai stiu eu ce ?...

Foto

Mergi la inceput

Raza eu te-am felicitt si dincolo pentru harnicia ta, ca eu am fost mai lnesa din punctul asta de vedere.

13+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel
Peste 2 saptamani ma marit si vroiam sa arat si eu normal

Ba, pe la 8-9 o sa vrei si mai mult sa arati normal... ai o burtica frumoasa... daca n-ar fi frig, eu numai cu ea la vedere as umbla, sa fiu in locul tau... si spre disperarea soacrei, cred ca mi-as fi luat si o rochita tot cu burtica la vedere...
Ca si lavinai vreau si eu burtica !...Fetelor, la aspirante e un subiect cu sarcina dupa anticonceptionale... poate imi raspunde si mie, cine stie... ca io-s bata la capitolul asta... si vreau bebe...

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by a.cicel
Peste 2 saptamani ma marit si vroiam sa arat si eu normal

Ba, pe la 8-9 o sa vrei si mai mult sa arati normal... ai o burtica frumoasa... daca n-ar fi frig, eu numai cu ea la vedere as umbla, sa fiu in locul tau... si spre disperarea soacrei, cred ca mi-as fi luat si o rochita tot cu burtica la vedere...

Tu de unde stii cum e la 8-9 luni? Ia zi repede....
Pai cand oi avea ditamai durtoiul...cred ca o sa stau cuminte in casa, desi recomandabil ar fi sa fac plimbari cat mai multe. Si o sa DORM. Vezi ca eu am raspuns la acel subiect.

13+
POZE

Mergi la inceput

Am primit si eu steluta cu nr. 4

13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza gagici la servici :)

Raza am trecut si eu pe la subiectul ala, cred, eu in prima luna dupa ce n-am mai luat pilule am ramas

Andreea sa ne zici daca vine prefectul la nunta:)

Moko chiar ca ai niste socrii.... Da soacra aia nu reuseste nicicum sa va sensibilizeze si pe voi?

Azi sunt stresata, abia astept sa-mi ajunga sotu acasa, si afara ninge in continuu, mi groaza

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput