FETELE DIN JAPONIA jucam fazan in nihon go???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ai dreptate,
aku "caut" un cuvint cu ru da` numai cind ai nevoie nu vine
bey da sa nu fiti zurui,ca io operez fara dictionar

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

ruru

Mergi la inceput

Naomi,si traducerea?Ca io nu stiu ce inseamna ruru
Si oricum am ajuns tot de unde am plecat,adika la RU

EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

hai ca va scap eu de ru asta ,nici eu nush ce inseamna ruru
deci ruisen-glanda lacrimala

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Chiar ne-am dilit,Hannen.Pai daca ui un japonez sa spuna rusuban sigur spune lusuban ,nu?Si eu mi-am muncit creierul la un cuvint cu ru dar nu-mi vin in minte decit cele scrise in katakana.Fetele,cele in katakana nu se pun?

ENpitsu-creion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Da ca mi-am dat seama.Eu cred ca la terminarea cuvintelor cu sha,shu,sho,tsu,...si genul lor sa luam cu totul.CA de la cuvantul naisho(cred ca asa se scrie corect)(hannen sorry,nu fac pe desteapta) se i-a cu sho nu?Voi cum ziceti?

Acuma continui cu tsu: tsuchi-pamant

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Sa stii ca si eu am fost in dubii,ca e cu shyo sau sho,chiar am scris ca nu stiu exact apoi am corectat,m-am luat dupa ureche,io asa il aud cu yo la urma de fapt nu sunt sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

chikara-putere(SPER CA asa se scrie)
eu chiar nu am nici un dictionarasa ca joc fazanul cu ce stiu
daca gresim ne corectam si din greseli doar invatam

EMILY printesa noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Am revenit cu traducerea si cu scuze pt ca am scris gresit

rule(nu ruru)...regulament

Mergi la inceput