Rodica Ojog Brasoveanu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Doamne, ce dor mi-e de logofatul Andronic... Misto barbat!
Mey, io o iubesc pe ROB, ca am crescut cu ea... dar acum la batranete cand o recitesc, ma supara... fac si eu o paralela care sper sa nu o jigneasca, mai ales ca nu mai e printre noi, dar ca sa ma dau citita, zic ca seamana cu Dan Brown... a avut succes cu cateva "retete' de roman si apoi le exploateaza la sange pana nu mai ramane nika din frumusetea initiala, aia care era ea.
De par-examplu, ieri am lasat si examene si tot si am citit fara sa clipesc "Minerva se dezlantuie" (Tnks, laura)... cand colo, era de fapt "Spionaj la manastire" cu cadrul schmbat, dar personajele tot pe-acolo. "Spionaju'" e biblia mea politista.. stiu pasaje intregi din ea, si o citesc si acum fara sa mi se para trasa de par.
Sa nu mai zic de scenetele care apareau prin Unica acum..multi ani...relua cu nonsalanta toate "poantele" geniale care au facut-o faimoasa in romane... faza cu pictura inglobata in designul stofei "a la liz taylor" de exemplu, am citit-o de atatea ori ca deja o prevestesc de la primele randuri.. faza cu personajul care nu poate fi otravit pentru ca se drege cu sare ca Rasputin, iarasi a ajuns bancul cu cocosul rosu, si altele multe, multe...Acuma , voi sa nu ma luati in serios ca sunt rautacioasa si stresata, mai ales ca ce v-am insirat aici nu ma impiedica sa citesc tot fara sa clipesc si restul de e-bookuri semnate ROB capatate recent. Deh, boala grea...

PS: pisoi, si eu o iubesc pe Nina... scena cand se rataceste in magazinul de jucarii peste noapte te lasa...Si imi place si personajul Ioana, mama ei ucisa de un iresponsabil.. traznita, aeriana, feminina, indragostita...mai, dar astea nu erau in "Omul fara umbra?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

era in "un martor incomod"..
si eu si sotul meu ne-am distrat pe cinste cu raspunsurile poznasei!

uite exemple:

"Lola intelese. "Sfarnta Fecioara, ma peteste!"
- Stii, Nina si sotul meu e indematic. Imi pare bine ca-i seamana (n.r. taticul ei].
Nina ramase cu lingurita in gura. Intrba inecata:
- Sunteti...sunteti insurata?
- Da!
- Pacat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Cre' ca era in amandoua , ca eu n-am citit "Un martor incomod", dar m-ai facut curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna fetele, am facut mi-am luat si eu urmatoarele

Un blestem cu domiciliulstabil
Minerva se dezlantuie
Omul de la capatul firului
Razbunarea slutilor
Al cincilea as
Spionaj la manastire
Plan diabolic

sapt viitoare samabata termin sesiunea, fac o curatenie monstru care va tine cat toata vacanta dar o sa si citesc abia astept.
Deci de saopt viitoare va tin la "curent" cu faze tari... abia astept!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

fetele,chiar nimeni nu stie de unde as putea cumpara Enigma la mansarda,Cutia cu nasturi sau Povestiri de noapte buna?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

eu mi-am cumparat cartiel de la anticariat. In zona Universitatii sunt multe, iar cele de jos de la metrou sunt chiar bine aprovizionate. In schimb preturile mi se par din ce in ce mai mari... sau doar mi se pare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Toate aceste carti cumparate de la Metro-Universitate???

Pai, eu pe ce lume traiesc?

Maine zbor!

Mergi la inceput

M-am apucat de citit.... super , cand gasesc ceva super scriu aici.

Mergi la inceput