Rodica Ojog Brasoveanu
Raspunsuri - Pagina 2
diadaniela spune:
Brenda,sti ce nu am eu si caut de nebuna? Enigma la mansarda si Cutia cu nasturi.
Daca le-ai vazut pe undeva sau ai auzit ,spune-mi si mie te rog.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
brendamitran spune:
Dana,intentionez sa merg azi prin oras....daca vad ceva,te anunt!
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
cookie spune:
Toate povestirile din Unica au fost adunate in cele doua volume, "Grasa si proasta" si "Barbatii sunt niste porci"
Si eu caut " Cutia cu nasturi"...un anticar mi-a spus ca la vremea cand a aparut a fost o editie foarte limitata...asa o fi, stiu eu?
Dupa '89 au mai aparut si "Sa nu ne uitam la ceas" si " A inflorit liliacul"...le-ati citit?
Mie-mi plac la nebunie si romanele istorice...cele cu logofatul Andronic
diadaniela spune:
la magazin nu le gasesti ,ca deja le-am cautat peste tot .Poate pe la anticariate sau pe la tarabe pe strada,dar eu nici acolo n-am avut noroc sa le gasesc.
Tie iti plac si cartile istorice ,scrise de ROB sau numai cele politiste?
Marturisesc ca mie imi plac mult mai mult cele politiste ,desi am cam tot ce a scris ea ,indiferent de gen.
Am si o preferata, Un stilet cu sampanie.Asta efectiv am tocit-o.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
cookie spune:
TOT ce a scris e a imi place!
Cand nu mai am nimic nou de citit prin casa, le iau si le recitesc...nu ma plictisesc deloc de ele!
Mie-mi lipsesc cam astea:
"Enigma la mansarda"
"Cutia cu nasturi"
"Omul de la capatul firului"-a fost cumva reeditata sub un alt titlu?
"Povestiri de noapte buna"
"un stilet cu sampanie"
Ei bine, in ziua in care le voi avea pe toate, ma voi declara un om fericit!
diadaniela spune:
Dupa '89 au mai aparut si "Sa nu ne uitam la ceas" si " A inflorit liliacul"...le-ati citit?
Cookie,Sa nu ne uitam la ceas ,mi-a placut f mult.N-am stiut ca Cutia cu nasturi a fost editie limitata.Sper totusi sa o mai gasim.
Dana
diadaniela spune:
Omul de la capatul firului, a fost reeditat sub acelasi titlu.Nu a fost schimbat.
Dana
cookie spune:
Fetelor, daca le gasiti in dublu exemplar...cumparati-le si pentru mine(desi e slaba sansa desigur!)
De fiecare data cand vin la Bucuresti merg si pe la anticariatele de la metrou la Universitate(am gasit multe pe-acolo), dar astea...ioc!
brendamitran spune:
Fetelor........pai sinteti mult inaintea mea....am de recuperat
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran