gradinita de stat sect.5

gradinita de stat sect.5 | Autor: mamamamarutei

Link direct la acest mesaj

buna!
as vrea sa va rog, daca stie cineva, o gradinita buna de stat in sect.5 - zona Parc Sebastian - sa-mi dea si mie adresa si cat mai multe detalii. Am intrat pe site-ul gradinite.com, dar nu m-am lamurit. Fetita mea are 2 ani si jumate si merge de asta vara la o gradinita particulara. Sunt conditii bune dar... 7 mil. pe luna este mult prea mult pentru ce li se ofera. Eu nu prea am timp sa merg la toate adresele pe care le-am gasit, asa ca mi-ar fi de mare ajutor daca ati putea sa ma ajutati. Am inteles ca trebuie sa vorbesc de pe acum daca vreau sa am un loc la vara (toamna).
Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
Toate cele bune.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Buna! Gasesti doua gradinite mari si doua mai mici in imediata apropiere. Haide sa le luam pe rand
Cea mai buna dotare o gasesti la gradinita 178, pe Iancu Jianu, in apropiere de Posta, pe Calea Rahovei. Apoi ar mai fi gradinita 205 la intersectia dintre Sebastian si Calea Ferentari, o a doua optiune. Mai gasesti totusi inca doua gradinite, e drept ca mai mici, dar mai putin aglomerate. In fata Cinematografului Lira gasesti gradinita 75, iar pe strada de langa biserica gasesti gra dinita 33.

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Buna.

Pai la 2 ani si jum merge la gradi nu la cresa? Baitul meu merge la gradinita 178 si nu primesc copii mai mici de 3 ani si jumatate.
Am auzit ca este o cresa de stat chiar in zona parcului Sebastian destul de buna. Acolo as vrea sa-mi duc si eu fetita la anul.

Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gradinitza 178 dpdv dotari este super frumoasa dar sunt fff multi copilashi intr-o grupa peste 35 si nu stiu cat de bine se ocupa de ei d-nele educatoare...plus ca eu am avut oarece conflicte cu d-na directoare de la gradinitza de acolo cand am vrut sa-l inscriu pe alex.
tot o astfel de gradinitza este si in ferentari...nr 54(acolo eu sunt profesoara de muzica) si am putut sa vad acelasi lucru...f multi copilashi intr-o grupa...gradintiza super dotata.
baietelul meu este la gradinitza 72, cu program normal 8-12, sunt mai putini in grupa, educatoarele ii pot controla altfel.
alte gradinite nu mai stiu in zona dar sigur mai sunt...
te asteptam la subiectul rahova...de la prieteni dintotdeauna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamamarutei spune:

Buna!
Va multumesc mult pentru informatii!
Am sa incerc sa ajung cat mai repede pe acolo si sa vad care-i treaba.
Ma cam sperie nr. mare de copii, dar... si aici unde sunt doar 7 in grupa mica, tot timpul (din toamana) a racit - cam la 2 saptamani iar... tuse, muci (pardon) si hachite.
Ma gandesc ca un copil destept (si ea este - ma laud, nu ma pot abtine) invata oriunde ar fi. E adevarat ca trebuie, totusi, sa te ocupi de el.
Oricum, am sa vad ce fac.
Inca o data va multumesc!
Monica (ne cheama la fel!) am sa intru pe pagina de care mi-ai zis, poate ne intalnim pe acolo.
Va doresc toate cele bune si la copilasi la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi03 spune:

Buna!

M-ar interesa si pe mine gradinita 33.
Are cineva copilul acolo.
Fetita mea are tot 2 ani si jumatate si este la o gradinita particulara, la program scurt. Eu sunt foarte multumita de gradinita, insa taxele pentru programul lung sunt foarte mari si de la toamna asa vrea sa o trec la program lung, asa ca am sa optez pentru o gradinita de stat, care sa fie si mai aproape de casa.

Multumesc frumos!
Ema

Mergi la inceput