Am nevoie de raspunsurile voastre

Am nevoie de raspunsurile voastre | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

Acum duua zile mi-a venit menstruatia propriu zisa, dupa 4 luni de la nasterea copilului meu. Spun propriu-zisa deoarece mai imi vene pe fiecare luna cate o mica pata rozalie dar nu o luam in seama fiindca a doua zi nu mai aveam absolut nimica. problema este ca de doua zile am aceasta menstruatie care este fff. abundenta cum nu o aveam inainte... Nu as vrea sa intru in prea mult lux de amanunte, insa simt ca si cand as urina asa de mult imi vine... Va rog sa imi spuneti, la voi cum a fost prima data cand v-a venit menstruatie dupa ce ati nascut???
Sunt un pic ingrijorata, fiinca inainte sa raman insarcinata aveam menstruatie 3 zile, in a 3 numai ff putin, acuma insa imi curge incontinuu... Este normal...???

adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Prima menstruatie dupa nastere a fost si la mine foarte abundenta, oricum mai abundenta decat de obicei.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu cred ca e ceva normal ca si la mine a fost la fel. In primele doua dati a fost foaaaaaarte abundenta. Si lunga ca durata, 10, 12 zile . Si de obicei tinea ca 4 - 5 zile.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Si la mine prima menstruatie dupa nastere a fost foarte foarte abundenta. Era mai ceva decat au fost lohiile.

Aveam un tampon de noapte cu cele mai multe picaturi posibile, cel mai lung posibil si aripioare si peste asta inca un tampon de zi pe care tot trebuia sa il schimb cam la 3 ore ca se umplea.
Parca a curs asa vreo saptamana dupa care a inceput sa isi diminueze fluxul.

E si normal, ca trebuia sa curete uterul dupa 11 luni fara menstruatie si o nastere.

Dar la a doua a fost deja mai bine, iar acum s-a reglat chiar mai bine ca inainte de nastere. Inainte de nastere ma tinea o saptamana curgand ca lumea, acum curge 2-3 zile mai tare si dupa aia doar putin si trece.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

vai, ce aiurea!!! Inainte aveam numai 3 zile(in a 3 f putin), acuma sa ma astept ca va fii o saptamana? Ingrozitor!!! Asa o sa fie tot timpul cand o sa imi vina menstruatia???
Multumesc fetelor pt. raspunsuri, ...

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by adinell

vai, ce aiurea!!! Inainte aveam numai 3 zile(in a 3 f putin), acuma sa ma astept ca va fii o saptamana? Ingrozitor!!! Asa o sa fie tot timpul cand o sa imi vina menstruatia???
Multumesc fetelor pt. raspunsuri, ...

adriana

NUU!

Daca in cateva luni (sa zicem 2-3) nu ajungi la normalitate ar fi bine sa te duci la un control la ginecologie.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput