La noi la Galati sa veniti (18)
Raspunsuri - Pagina 15
LauraFlo spune:
Acum e randul meu sa vorbesc singurica !
Sa deschid un nou subiect ???? Eu zic s-o las pe maine . Vom incepe cu pozele facute de Alina si cu impresiile noastre despre intalnirea lunara !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
Laura eu nu am avut rabdare cu pozele pana maine asa ca poze 22.02.2006
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
mihaelabeldimanescu spune:
a fost o seara minunata. va multumesc. sper sa ne mai intalnim. am vazut pozele.vai ce grasa sunt!....cooke nu ma uita cu sala .trebuie sa dau jos kg. naparat! nu ma uitati de 8 martie daca faceti ceva. va pup pe toate iar bianca pe cei mici.
ciristina_serban spune:
Salutare fetelor!
Imi cer mii de scuze si regret enorm de mult ca n-am mai putut ajunge azi la intalnire.... Imi pare atat de rau! Am vazut si pozele voastre si va invidiez....Sunt super pozele!!!
Chiar nu am putut ajunge. Nu a fost sa fie cred. Rezolvasem cu bb, avea cine sta cu el, dar a aparut altceva.
Nu putem face o reeditare?
Of..... ma duc sa plang.... Va pup cu ochii inlacrimati. Bye-bye!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
Dadym spune:
Frumoase pozeParca eram sf filofteia....dar de ce am doar o pozaglumeam.....
Sper sa iesim din nou cat mai curand!
Pupici si noapte buna
Diana si bb Robert
viorica avram spune:
din nefericire pt. mine nici eu nu am putut ajunge .exact la 5 fara ceva am primit marfa la magazin de la Iasi si trebuia sa stau sa o verific,sa o etichetez ,sa-i pun preturi.asta e!mii si milioane de scuze.am ajuns acasa franta pe la 7.30.am sa ma uit pe poze si sa va invidiez.
data viitoare ,sper sa nu am altceva de facut si sa fiu alaturi de voi.
va pup si ne auzim pe net.
viorica
LauraFlo spune:
Am deschis un nou subiect : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69750" target="_blank">cap 19
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004