Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Gabi, multumesc mult.In pauza de cafeluta il voi studia.
Adina, si tie un pentru osteneala.
Alice, fi'mea este obisnuita cu peste la borcanel, numai ca ii dadeam mai mult Nestle, ca numai asta gaseam in Cora. Prin alte parti, recunosc nu m-am uitat... Mersi de informatia cu Megaimage.
Marcela, ce-mi place ce povestesti! Chiar merita banii pe care ii dai, uite ca a fost bine ca nu ai renuntat... Bravo si ma bucur tare!
Coriana, cu ce sa incep? Cu felicitari pentru examene? cu urari de sanatate? Ai incercat sa-i pui medicamentele in putin ceai sau suc? eu asa ii dadeam intr-o vreme Ilincai, ca nu reuseam in nici un chip altfel... Sanatate multa la toate 3! sa va faceti bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cori, sanatate multa voua fetelor acolo !
Si Marcela, mai ca imi dai de gindit, ca daca educatoarele de acolo sint asa de bune, ce l-as mai da si io pe Andrei, poate se cuminteste oleaca, hehehehe !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Daria, special pentru tine ... sa treaca supararea, lasa ca trece, maine este w/e, stai mai mult cu Giulia

Mergi la inceput

Tocmai ce am ascultat prognoza meteo, se pare ca iarasi vine friguuul, ueh, de parca plecase in aste ultime zile ! Pina luni iarasi stam pe la cashile noastre ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Nu e nimeni sa ne deschida alt capitol?Ca pana deseara ajungem la 20 pagini daca continuam in ritmul asta
Cori sanatate multa tie si fetitelor!
Vrabiuto super gradinitaaaaaaaaaaaaa.Cred ca vreau si ioDe la toamna,sa mai creasca omuletu'
Alice da-mi si mie un cerc de-al tau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Adina,nu esti singura "nebuna" care face mancare comuna!!! Si Bogdan mananca aceeasi mancare de mult timp si nepasata. Si mananca orice,nu conteaza.Preferata ramane ciorba,asta nu-i lipseste de la nici o masa. Iar de gatit gatesc seara dupa ce-l culc (adica dupa ora 9). Norocul meu ca il culc la ore rezonabile, cel mai tarziu adoarme pe la 9 jumate, dar il culc si la 8 jumate.
Ca mancare ii fac piure cu sos si carnita, fasole verde, mazare, spanac, mancarica de cartofi, legume la tava, soteuri etc.

Mergi la inceput

Hehehe, ce mai creste productia de cercuri ! Tre sa rog moderatorii sa inventeze una bucata emoticon "omucucercu", sa intram pe bune in business !
Adina, cu mare placereeee trimitem si la voi unul ! Ne intilnim pe cimpie cu Daria !!!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, dau si de baut...daca trebe...hehehe
Hai ca ajungi acasa si trece supararea...

Corina, felicitari, sanatate fetelor!

Vrabiuta, super gradinita...si mai super puiul de vrabiuta...:)
Mie imi vine sa o dau la scoala!...hehehe

Alice, iar frig....pai se terminase!? Io n-am observat...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ehei, ori ati avut spor la scris au ba... cristal, nu`st gravida ca-s cu aripioare chiar acu, da` ies la raport...si voi mincati blenduit? ma gindeam ca suntem unice...
adecalea gagicile se destrabaleaza?! bravos gagici, nu jtiu ce beti voi acolo, da` musai sa-nchinati si pentru mine ceva.. iaca-ta de ce abesntau ele, io le purtam de grija ca-s bagate-n munci pin` la git si ele benchetuiau, hehehe...
gongutzo, nu esti singura nebuna, mai exist si io, nici nu ma gindesc sa-i fac mincare separat mai bine ma dau io pe regim...
mihaela, sanatate lui edi, ce sa zic, pina nu-si revine cu scaunul nu-l poti trece pe mincaruri dintr-astea ori io asta inteleg ca nu si-a revenit
lumi, mi-au rezolvat pe drequ`... usa au montat-o de doua zile, aseara au fost sa-mi repare peretii si sa-mi puna gresia la usa, da` de bine ce-au pus-o si io ma bucuram ca gata, am scapat de mizerie, barbatu` meu intors din delegatie a dat verdictu` "jos gresia" ca nu-i place cum au pus-o, adevaru` ca se vede ca naiba si e si la intrare... simbata urmeaza runda a treia, bleahhh, m-am saturat!
vrabiuto, tu` te-ai mai ingrasat dupa ce-ai nascut? ca asa mi se pare... hai, bafta, nu te lasa.. macar tu, ca mie mi s-a facut lehamite de ocolit dulciurile... felicitari ptr progrese, mica, mica da` da ceata... pari multumita acum de gradi, ma bucur.
andrea, felicitari pentru stef si sanatate in acelasi timp, unde ai fost cu ea, la ce dr? intentionez si eu sa merg la un control de specialitate, as merge la dr gotea, cica e f buna
gabi, eu cred ca-i foarte obosit la ora aceea si de aia ai probleme cu el, poate ar trebui sa incerci sa-l adormi un pic mai devreme, parerea mea
corina, sanatate printeselor, asa e, te chinui sa-i pui pe picioare si-n citeva zile-s lesinati de tot...
daria si celorlalte fane ale plecatului cu cercu`

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

fetele ..nu am prea mult timp ..
va pupicesc si va rog sa-mi trimiteti si mie care aveti putin timp programul acela de la Gabi ..poate il fac si eu pe mutulica sa vorbeasca ...
vorbim
pup

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput