Produsele Aloe

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Si cum ai facut sa il activezi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carolinah

Nadyana, da, te rog intereseaza-te pt rana pe col. Dr mea nu vrea sa auda de remedii naturiste, asa ca nu pot s-o intreb.

Multumesc.

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Draga Carolinah,am intrebat despre problema ta si ar trebui sa iei urm. produse:daca rana este doar superficiala se administreaza Aloe Berry Nectar(daca nu ai probleme cu diabetul, iar daca sunt probleme cu diabetu-Aloe Vera Gel),Aloe Blossom Herbal Tea, local-Aloe First si Aloe Vera Gelly(crema verde), iar daca rana este profunda, intern, pe langa Aloe Berry Nectar se administreaza si A beta Care(antioxidant) si Fields of Greens.
Iti stau la dispozitie in masura in care pot sa te ajut cu informatiile pe care le detin.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Nadyana, mergi la mesaje private ->Options ->Activeaza ->Trimite modificarile.

Iti raspund la mesaj putin mai tarziu, sa ma mai gandesc daca mai vreau ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by nadyana

quote:
Originally posted by carolinah

Nadyana, da, te rog intereseaza-te pt rana pe col. Dr mea nu vrea sa auda de remedii naturiste, asa ca nu pot s-o intreb.

Multumesc.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Draga linah,am intrebat despre problema ta si ar trebui sa iei urm. produse:daca rana este doar superficiala se administreaza Aloe Berry Nectar(daca nu ai probleme cu diabetul, iar daca sunt probleme cu diabetu-Aloe Vera Gel),Aloe Blossom Herbal Tea, local-Aloe First si Aloe Vera Gelly(crema verde), iar daca rana este profunda, intern, pe langa Aloe Berry Nectar se administreaza si A beta Care(antioxidant) si Fields of Greens.
Iti stau la dispozitie in masura in care pot sa te ajut cu informatiile pe care le detin.
Multa sanatate!

Multumesc mult.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mara76

Nadyana, mergi la mesaje private ->Options ->Activeaza ->Trimite modificarile.

Iti raspund la mesaj putin mai tarziu, sa ma mai gandesc daca mai vreau ceva.

Merci Mara!Cred ca am reusit.Astept mesajul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Sunt foarte bune!

Mergi la inceput

Da,sunt exceptionale.Chiar fac ceea ce se spune in prospect.Vreau sa va spun ultimul caz pe care l-am auzit..U n barbat avea din 1976 un lupus eritemator si, din cauza acestei afectiuni, probabil, nu ii crestea par la barba pe o portiune de obraz..A luat 2 geluri si alt tratament inter,iar dupa aproximativ o luna a inceput sa-i creasca par la barba si pe portiunea de obraz pe care nu ii crestea,iar acum, dupa inca o luna, deja se rade in acea zona.eu cred ca este fantastic ce poate face gelul de aloe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fetelor ma ajutati si pe mine?In primul rand eu am gasit acest site:http://aloe-vera.miral.ro/index.htmlcare se pare ca acum e in reconstructie. Voiam sa comand doua deodorante solide Aloe Ever Shield Stick Deo Am trimis un mail la adresa de mail indicata acolo pentru ca vreau deodorantele, dar nu am primit raspuns. E a 3-a zi. Intrebari:- cum pot comanda cele doua deodorante?- pentru astm alergic la copil (3ani si 10 luni) ce produse pot folosi?- dar pentru pietricele la rinichi?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

Fetelor ma ajutati si pe mine?
In primul rand eu am gasit acest site:
http://aloe-vera.miral.ro/index.html
care se pare ca acum e in reconstructie. Voiam sa comand doua deodorante solide
Aloe Ever Shield Stick Deo
Am trimis un mail la adresa de mail indicata acolo pentru ca vreau deodorantele, dar nu am primit raspuns. E a 3-a zi.
Intrebari:
- cum pot comanda cele doua deodorante?
- pentru astm alergic la copil (3ani si 10 luni) ce produse pot folosi?
- dar pentru pietricele la rinichi?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!

desene noi

Buna Lucia!Ceea ce este pe acest site sunt intradevar produse Forever Living doar ca sunt la preturile lor de consumator.
In legatura cu stick-urile, eu ti le pot trimite la pretul lor redus cu 30%, adica asa cum le procur eu.un deo este la pretul de 5 euro si jum. si pot face rost de ele miine, ca luni sa ti le trimit daca vrei.o fac cu placere.daca vrei, sa-mi scrii un PM cu adresa ta si luni ti le trimit,iar marti le primesti.am mai facut asa.tot luni trimit si pt. inca o prietena tot de pe forum si tot un stick.
In ceea ce priveste celelalte 2 probleme, exista 2 variante:ori ma interesez eu la medic ce program ar recomanda, ori iti dau nr. de tel. sa suni si sa vb. tu.daca vrei, in prealabil ma pot interesa cel tarziu pana miine la pranz si iti pot spune cu multa placere ce se recomanda pt. ceea ce ai intrebat tu.
Pana atunci multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nadyana multumesc mult, am trims pm-ul!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput