Produsele Aloe
Raspunsuri - Pagina 7
cris_m spune:
se pare ca totusi sunt bune aceste produse pe baza de aloe
si eu am consumat doua bidoane de gel pentru detoxifiere si ma simt bine
de fapt mama mea este mare consumatoare de gel,motiv pentru care m-am si inscris ca distribuitor,ca sa nu mai platesc cu 30% in plus de fiecare data
singurul inconvenient este ca trebuie sa cumperi de fiecare data de cel putin 50euro+tva
si colegele mele de serviciu consuma gelul si se simt bine
iar Aloe Heat Lotion este super,eu il folosesc atunci cand spondiloza o ia razna
am mai folosit Aloe First, pe post de dezinfectant buco-faringian si am fost inacantata de el
iar crema hidratanta -cea mov -cum bine zicea cineva mai devreme, sa stiti ca chiar hidrateaza.
as putea sa va spun mult mai multe despre aceste produse dar ar suna a reclama, si presupun ca ati citit deja destule lucruri bune despre ele.
dar oare suficient cat sa va convinga sa le incercati?
sanatate maxima!
cris_m
Roxane spune:
si eu sunt multumita de ele
tatal meu le-a folosit pentru mai multe afectiuni: diabet (i-a micsorat glicemia), tensiune (i-a stabilizat-o), era suspect si de ciroza dar dupa cura de aloe se simte tare bine.
Fetitei i-am dat gel si vitamine si am luat first pentru orice nevoie si chiar ca l-am folosit in diferite ocazii..m-am fript la mana (nu mi s-a mai facut basicutza), cazaturile fetei..dupa ce i-am dat s-a vindecat repede, etc.
Nu mai retin cine a intrebat despre rana pe col..am o amica care a folosit firstu-l si una din creme pentru asa ceva...si chiar a ajutat-o.
sanatate!
Roxane
cris_m spune:
pentru Corina
cred ca trebuie sa incerci cu
Aloe vera gel sau Aloe Berry Nectar 50 ml/Zi(19.12 euro/litru)
Aloe First 3-4 ori/zi local(14.96 euro 473 ml)
Aloe Propolis Creme 3-4 ori/zi local(14.96 euro)
numai bine
cris_m
Rexanne spune:
Buna!
Eu am unele probleme cu articulatiile, mai ales cand se schimba vremea...si am reusit sa le mai linistesc cu Aloe heat lotion parca ii zice. Foarte buna, intr-adevar, pentru durerile de reumatism, articulatii, etc chiar merge...adica a mers pentru mine.
Chiar as fi interesata de aceste produse (adica un catalog) si cum pot sa le achizitionez, mai ales in Bucuresti. Daca aveti aceste informatii, astept un PM.
Va pup
koalitza spune:
Imi puteti spune si mie daca exista ceva si pentru lupus sau sclerodermie? Va rog! Mama mea sufera de aceste afectiuni si tratamentele naturiste iar mai da o sansa.
nadyana spune:
Livia, balsamul de buze este 2,63 euro.in ce oras esti in Germania?
Koalitza,prietena mea de la care iau produsele are in tratament un lupus.Mi aratat si niste planse cu persoana respectiva inainte si dupa tratament.daca vrei te pun in legatura cu ea.scrie-mi un PM.
livia spune:
Eu vin in Ro in 2 sapt.asa ca as putea sa ma intalnesc cu cineva si sa-l iau din tara...
pup!
corina costea spune:
Cris multumesc pentru raspuns. Chiar am vorbit cu o prietena de-a mea care este distribuitor si mi-a spus ca ma inscrie si pe mine sa nu platesc comisionul care este de platit si sa imi cumpar eu.
Pupici, CORINA
cris_m spune:
pentru livia
imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la pm,la serviciu am accesul blocat la asa ceva iar acasa n-am avut loc de baietii mei
cred ca pot sa te ajut,eu stau in drumul taberei,si am inteles ca si tu ai un apartament pe acolo....
poti sa-mi trimiti pe pm adresa ta privata de mail ca sa stabilim detaliile?
pentru rexanne
pentru articulatii este indicat gelul Forever Freedom,mama mea il foloseste impreuna cu Aloe Heat Lotion
sanatate maxima!
cris_m
nadyana spune:
Fetelor, pt. articulatii a aparut si Forever Active HA, sunt niste tabletele care ajuta f mult la articulatii si la hidratarea pielii.