Produsele Aloe
Raspunsuri - Pagina 6
corina costea spune:
LIANA as dorii sa stiu daca pentru probleme ginecologice ai folosit aloe first ? Eu am o rana pe col care am cauterizat-o acum 6 luni si nici pana acum nu sa inchis. Merg la ginecolog lunar si tot lunar imi fac si testul. Probema este ca nu se inchide rana si cineva mi-a recomandat sa folosesc acest produs. Poate stie cineva si care este pretul ca una este pretul afisat direct de ei si altul este cum spunea cineva aici daca prinzi sa cumperi cu reducere.
Va multumesc anticipat.
CORINA
piatra lunii spune:
quote:
Originally posted by nadyanaquote:
Originally posted by piatra lunii
M-am uitat si eu acum pe site-ul FLP,adica la link-ul dat de una dintre voi, si zau daca inteleg de ce produsele astea is asa de faimoase, si care e diferenta intre astea si altele de le gasim la magazine naturiste,de ex.
Pai m-am uitat la un sampon, un sapun lichid, o crema cu propolis, si au in compozitie chimicale destule, au SLS , DEA, DTEA, propilenglicol, parabeni,PEG,acid citric,etc. Pai eu am de la magazinul naturist niste produse ecologice aloe vera se cheama Jason parca, care au mai putine chimicale decat astea, samponul si parfumul meu lichid nu au SLS,propilenglicol si restul... Am vazut ca in general produsele astea mai naturale au sodium benzoat si alti benzoati, acid citric- am un gel pt uz extern- care cica is permise in produsele ecologice, bine ar fi si fara ele, si se gasesc si in ingredientele FLP, dar oricum, repet, produsele ce le am eu nu au chiar atatia conservanti.
A, si parfum in compozitie- am citit ca acolo unde scrie "parfum/fragrance" inseamna ca pot fi si 1000 de substante chimice incluse, pe langa ce scrie de fapt la ingrediente. In afara de cazurile cand la "parfum" scrie ca e obtinut din uleiuri esentiale,in produsele ecologice,desigur.
aceeasi intrebare mi-am pus-o si ei la inceput cand am luat primele produse si, nefiind de profesie chimist, mi-am permis sa intreb medicul de familie care pe atunci nu cunostea aceste produse.si mi-a explicat ca aceste ingrediente sunt pur naturale(desi de gasesc si in mod artificial).ulterior am aflat ca firma aceasta a obtinut brevetul pt.ca a reusit sa stabilizeze gelul de aloe in mod natural, cu vitamine 100%naturale.
si am mai vazut ca au avizul Consliului International pt. Aloe(care este un forul international ce avizeaza produsele care au o concentratie suficienta incat sa ajute organismul), organizatia mondiale a evreilor si organizatia mondiale islamica(care certifica ca sunt pur naturale).fetele care au produsele se pot uita pe gelul de aloe care are aceste certificari.
si mai stiu ca, mai nou, la spitalul Fundeni, am auzit ca inainte de multe operatii, medicii de acolo recomanda folosirea gelului de aloe.
alte informatii nu am, dar daca mai aflu ceva va spun si voua.
ceea ce stiu cu certitudine, este ca produsele acestea chiar ne pot ajuta in multe dintre afectiuni.de fapt, nu pe noi, ci pot ajuta organismul sa lupte singur impotriva afectiunilor.
mi-ar face placere sa auzim si alte fete care au consumat si care si-au rezolvat o problema.va pup.
Da, mai, am mai citit si eu ca cica se pot deriva si din diverse plante,etc acesti conservanti, dar am citit si ca asta nu e chiar asa, eu ma gandesc ca macar la parfum ar fi trebui sa scrie ca e din uleiuri esentiale, sau la alte ingrediente,de ex. SLS,sa scrie ca e derivat din cocos (daca asa o fi). Deci nici nu contrazic, dar nici nu sunt convinsa pe deplin, ca multi pretind ca produsele lor sunt naturale, si ce am eu, Jason, la fel au certificari pe ele. Si pe samponul Jason scrie mare "fara sodium lauryl/laureth sulfate", pe sapun lichid la fel, pe deo stick scrie "fara propylene glycol", de ce ar scrie asa, daca s-ar putea obtine si natural?!
O sa mai citesc si eu despre produsele astea, sa mai vad, oricum nu contest calitatea plantei, ci doar conservantii au un semn de intrebare.
nadyana spune:
quote:
Originally posted by anca2207
Chiar nu stie nimeni cum se cheama crema aia pe care o vreau eu?
Va rog frumos.....
The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...
buna Anca,
crema de care vorbesti se numeste Aloe Heat Lotion(crema rosie)si este la pretul de 11,2455 euro-in catalog este cu aprox.30%mai mult, adica aproape 15 euro.
este crema de care spuneam eu mai sus ca am folosit-o pt. durerile cauzate de otite
gabriela_tutuianu spune:
buna heidi
buna fetelor
este normal sa ne vedem la topicul asta pentru ca si eu sunt fan aloe-vera.
eu am terminat programul de slabit care se numeste clean9 si am dat jos 6,2 kg in 9 zile ,dar l-am tinut ca la carte.ce este minunat la aceasta cura?faptul ca tinuta corect se slabeste si dupa terminarea curei se continua sa se slabeasca.asa ca in urmatoarele 2 saptamani de la terminarea ei am mai slabit 2kg.
mie imi plac produsele.de cand le folosesc am tot felul de experiente cu ele.
nadyana spune:
Buna fetelor!
Gabriela, si eu mi-am luat programul de slabit, dar nu l-am tinut asa cum trebuie.Adica am mincat.Am slabit si eu cateva kg, putin, dar acest program este f. bun si intentionez sa incerc sa-l tin cum trebuie.Cunosc o doctorita care a slabit f. frumos si de atunci(cam 2 ani)nu a pus nimic la loc.
livia spune:
Cu cine pot lua leg.ca sa-mi cumpar si eu balsamul de buze???
Multumeeeesc!
ps:imi poate spune cineva cat costa?
gabriela_tutuianu spune:
asta este un mare avantaj alcurei de slabire:ca nu mai pui la loc.
aloe lips este vreo 2.63 euro