ce fel de suvitze?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nici macar la coafor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

se decoloreaza mai greu parul negru, tinde sa devina roscat

exemplu andreea marin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Sigur ca la coafor...chiar de mai multe ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Pana la urma MAMICA DULCE cum te-ai facut la par?ca sunt curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

pana la urma mi-a iesit povestea din cap ca s-a imbolnavit tare mitzu' meu,am stat numai pe la doctor si acum avem programare pt operatie de polipi+amigdalita la sfarsitul lunii
Insa tot am facut ceva intr-o seara,cred ca m-a mancat rau undeva ca altfel nu pot sa-mi explic cum am pus mana pe foarfece si mi-am taiat bretonul...ala care asteptasem 2 ani sa creasca sa ajunga la lungimea parului de la spate.Si doar stiu ca eu nu suport par pe fatza...nu's cine m-a pus sa ma slutzescAcum stau iar cu clame in frunte ca n-am avut curaj sa-l tai de tot,pana la sprancene..ca daca nu-mi sta bineDar cred ca asta o sa fac ca acum am numai fire de par in oki si pe fatza si ma crizez tot timpul
Insa la inceputul lui mai am o nunta faina si o sa-mi fac atunci,cred ca numai partea de jos a parului-inca nu stiu daca blond sau rosu)..saaaaaauuu,am mai vazut zilele astea facut intr.-un fel numai parul de dedesubt blond sau roscat si cel de deasupra negru si cel putin cand e prins in coada sau coc arata super.
Una din astea doua o sa-mi fac,la coafor,prin aprilie cred...astept sa creasca bretonul,sa-l pot face coc.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Super! Deja imi imaginez! Din pacate eu nu imi mai fac nimic la par ca imi cade ...acu m-am tuns, sa-l mai regenerez...

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Imi pare ff rau pentru micutul tau si multa sanatate si sunt sigura ca o sa se vada bine cum vrei sa te faci chiar am vazut si eu si se vede super(dupa parerea mea s-ar vedea mai bine cu rosu)Asta fusese si una dintre ideile mele.Te pup si multa sanatate.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput