ce fel de suvitze?
Raspunsuri - Pagina 2
mamica dulce spune:
pana la urma mi-a iesit povestea din cap ca s-a imbolnavit tare mitzu' meu,am stat numai pe la doctor si acum avem programare pt operatie de polipi+amigdalita la sfarsitul lunii
Insa tot am facut ceva intr-o seara,cred ca m-a mancat rau undeva ca altfel nu pot sa-mi explic cum am pus mana pe foarfece si mi-am taiat bretonul...ala care asteptasem 2 ani sa creasca sa ajunga la lungimea parului de la spate.Si doar stiu ca eu nu suport par pe fatza...nu's cine m-a pus sa ma slutzesc
Acum stau iar cu clame in frunte ca n-am avut curaj sa-l tai de tot,pana la sprancene..ca daca nu-mi sta bine
Dar cred ca asta o sa fac ca acum am numai fire de par in oki si pe fatza si ma crizez tot timpul![]()
Insa la inceputul lui mai am o nunta faina si o sa-mi fac atunci,cred ca numai partea de jos a parului-inca nu stiu daca blond sau rosu)..saaaaaauuu,am mai vazut zilele astea facut intr.-un fel numai parul de dedesubt blond sau roscat si cel de deasupra negru si cel putin cand e prins in coada sau coc arata super.
Una din astea doua o sa-mi fac,la coafor,prin aprilie cred...astept sa creasca bretonul,sa-l pot face coc.
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Fiquelle spune:
Super! Deja imi imaginez! Din pacate eu nu imi mai fac nimic la par ca imi cade ...acu m-am tuns, sa-l mai regenerez...
de la Mada
si
minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE
Ana-Maria21 spune:
Imi pare ff rau pentru micutul tau si multa sanatate si sunt sigura ca o sa se vada bine cum vrei sa te faci chiar am vazut si eu si se vede super(dupa parerea mea s-ar vedea mai bine cu rosu)Asta fusese si una dintre ideile mele.Te pup si multa sanatate.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste