ce fel de suvitze?

ce fel de suvitze? | Autor: mamica dulce

Link direct la acest mesaj

ce se mai poarta?Se mai poarta??
eu am parul negru,pana aproape de umeri si macar de un an nu i-am mai facut nimic,sa se refaca putin.
Acum vreau musai suvite dar sunt intr-o mare dilema.Blonde sau roscate?evidente si mai putine sau pierdute si mai multe)sau bicolore?
Apoi am vazut la cateva persoane si sincer mi-a placut teribil-vopsite doar varfurile-(la tot parul )vreo 5 cm-un lat de palma,functie de lungimea parului)Am vazut si blond platinat pe par negru,si rosu intens (tot pe negru) dar nu sunt in stare sa ma hotarasc
Daca merg pe blond si nu-mi iese sau nu-mi place-le pot face usor roscate...adica mai usor decat ar fi sa le fac mai intai roscate si apoi blonde?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Daca as fi bruneta mi-as face suvite roscate,chiar rosii.Am vazut la cineva pe strada si mi-au placut enorm,dar nu pot sa risc sa ma fac bruneta ca si asa mai am 1 fir de par..si ala e pe cale sa cada.
Acum sunt satena cu suvitze blond-pierdut,dar mi-a crescut parul si nu se mai vad asa frumos.Poate ma hotarasc in martie de ziua noastra sa-mi improspatez suvitele.
Referitor la intrebarile tale ar fi mai usor sa te faci intai suvitze blonde si daca iti plac ramai asa,daca nu asa cum ai spus shi tu le poti transforma in alta culoare.Bafta la "vopseala" si sa ne spui si noua ce-ai decis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si eu daca as fi bruneta tot suvite rosii intense cum ai zis tu mi-as face sau violet inchis cred ca e marfa..Dar cred ca nu ff subtiri mai grosute zic eu.Sau ai putea sa te faci doar pe interior alta culoate(dedesubt)ce culoare vrei.Eu zic ca ar fi marfa si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Cumnata mea e bruneta si a avut suvite rosii.Dar nu rosu turbat.E si ea femeie serioasa la casa ei,nu adolesenta.A avut un rosu foarte frumos.SupeeerrSuvitele pe care le vrei rosii trebuie decolorate.

Dar in nici un caz blondeNu-mi place contrastul ala blond-negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Ancutza, du-te la un coafor bun si cere parerea, ce s-ar potrivi la tenul tau si ce se poarta. Eu asa am facut si nu mi-a parut rau, da sa fie un coafor care tine pasul cu moda musai.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

eu pina acum 2 luni am fost bruneta cu suvite .suvite blonde , roscate si ciocolatii. aratau super. dar a trebuit sa-mi schimb culoarea pt ca doar de 2 ori a fost posibila vopsirea acelorasi suvite. cel putin cele blonde , s-au distrus de la decolorant. asa ca l-am tuns in scari si l-am vopsit o singura culoare.
si daca tot iti faci suvite , fa-le la folie. si subtiri.Parerea mea

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

pai pe negru da bine rosu.dar si blond.
eu le am blonde si am parul castaniu inchis.
am fost si roscata cu 5 cm din varfuri negre.Asta in tinerete.Si asa da sic!
acum depinde ce te prinde si ce vrei tu sa-ti faci
Succes si asteptam foto:))

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pentru parul meu saten optez pentru suvitele blonde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mi se pare mai putin important ce se poarta. Important e sa te simti tu bine cu noua coafura, nu crezi?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu sunt bruneta si mi-am pus suvite portocalii si roz . Cu timpul , dupa mai multe spalari ( cam in 10 luni aprox.) , devin un blond , dar eu mi le nuantez cu tinctura de castelani , de la farmacie , si in functie de cat de "aprinse" vrei sa fie pui din sticluta in apa de limpezit , dupa ce te speli pe cap . Eu am parul mai jos de umeri si folosesc 1 sticluta in 3 ture , mie imi place sa fie tziclam ... si e asa de fain in parul negru . Am vazut si eu ca se poarta numai partea de jos vopstita , ma mai gandesc ce culoare sa-mi fac la vara ... ca ma bate gandul si pe mine ...

Succes !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Poti sa decolorezi parul negru sa-l faci suvite blonde?
Ai incercat?
La mine, nu se poate decolora!

Mergi la inceput