Tenul si produsele de la Avon

Tenul si produsele de la Avon | Autor: Natalis

Link direct la acest mesaj

Buna seara ! As vrea sa va intreb si eu ce parere aveti de produsele de la Avon, cele destinate ingrijirii tenului. Care sunt mai eficace si din ce gama?
Creioanele corectoare sunt bune de ceva ? Dar de trusele Personal Match ce credeti? Astept raspunsuri si pareri.

Orice sut in fund e un pas inainte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Natalis, eu n-am o parere grozava despre firma asta. Am incercat cateva produse si n-am fost multumita deloc: diferite creme de fata, farduri, rujuri din mai multe game. Cremele nu intrau ca lumea in piele, rujurile erau fie prea uscate, fie prea grase si dupa 1-2 ore dispareau..iar fardurile se adunau pe pleoape. Si pt ca nu-mi place sa arunc banii pe fereastra am renuntat la aceste produse.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Nici mie nu-mi plac cremele de fata de la Avon cu toate ca le-am incercat pe marea majoritate.Sincer le prefer pe cele de la Apicola sau gerovital in locul lor.
Acum fiecare cu alegerile lui.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

si eu mi-am luat o crema de la avon si nu stiu daca era prea grasa sau de ce ca mi-au iesit cosuri pe frunte ca in pubertate....
cred ca sigur renunt la avon creme....
mai raman parfumurile de care sunt cat de cat multumita...

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Vai de mine... chiar asa rele sa fie produsele astea.. nu sunt de acord cu voi.

Eu am incercat, si sunt multumita de Botanisource, si imi place foarte mult si crema pentru ochi (crema, nu gel).
Acum, sa nu dati cu roshii, dar depinde de fiecare sa isi aleaga crema potrivita cu tenul...
Si sa nu credeti ca nu am incercat si alte marci cu mari pretentii... numai strategie de marketing de capul lor, politica de preturi mari si cam atat.
Prefer Avon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

daca tot vrei ceva pt ten , parerea mea este ca ar trebui sa excluzi varianta avon.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ei bine, si eu va contrazic! Trebuie sa nimeresti ce ti se potriveste si atunci o sa ai o fata cu cel putin 10 ani mai tinara!

Eu folosesc Avon cam de 5-6 ani, si aici, de cind am sosit. Nimeni nu-mi da virsta, toti zic... ca am pina in 25-27 de ani!!! Si acum vreo 10 ani o luasem tare de tot pe panta in jos, apropo de ten.....

Cel putin serul ala cu inlocuitor de toxina botulinica e f.f.f. bun, cel putin pt. mine. Il schimbasem cu o crema simpla de fata, ceva hidratant, parca, ca mi se descuama fruntea dupa ce am ajuns aici (apa, probabil?). Si, asa, intr-o doara, am dat iarasi intr-o seara cu serul ala, care e pt. riduri, de altfe, nu pt. hidratare. Si bineinteles ca a doua zi, dupa doar o aplicare, deja nu mai aveam scuame pe frunte. Iar crema cealalta hidratanta o foloseam zilnic de citeva saptamini!

Mai am exemple, mai revin si mai scriu.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Siminaf are dreptate.Trebuie sa gasesti produsul/crema/gama care ti se potriveste tenului tau.
Mie una Avonul(cele pt ingrijirea tenului)nu au avut mare eficacitate.
In schimb Gerovitatul e forte bun pt tenul meu.Si am auzit ca e si f laudat.

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu una cred ca am incercat tot ce inseamna AVON mai putin parfumurile, si asta de pe vremea studentiei,ceva ani in urma.o singura crema face minuni (ptr mine), de fap o singura gama...ANEW retroactive.folosesc serul de ochi, crema de zi, si cea de noapte gama destinata tenului 20-30 ani.Chiar acum ma chinui sa gasesc pe cineva in tara sa-mi trimita "rezervele".Am incercat Chanel, Lancome,Clinique...nu sunt multumita.Acum folosesc Nivea, la fel...nu se compara.asa ca nu as schimba Avon cu nimik altceva.parerea mea.

nikole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

O copie ieftina a produselor de marca!
Nu merita!
Si nici nu vor ajunge niciodata la nivelul celor de marca!
Escrocherie....altfel si-ar fi deschis si ei o reprezentanta,un magazin propriu,sau macar un stand propriu,ca toate firmele bune!
Cauta altceva!

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

mie imi prieste fondul de ten de la avon

Mergi la inceput