par vopsit cu Henna
Raspunsuri - Pagina 2
Oana MC spune:
si eu foloses henna de ani buni. de cind sint in USA folosesc o henna din India care mi se pare cea mai buna din tot ce am incercat pina acum.
eu o prepar foarte simplu - apa calduta peste henna, otet de mere si putin balsam ca sa fie mai usor de pus de par. mai puneam si galbenus de ou, dar am renuntat (din comoditate). e importat ca pasta sa fie bine omogenizata si praful de henna sa absoarba bine apa. stau cam 1-2 ore cu minunea in cap dupa care ma spal, asa cum a zis si Loma.
avantajele hennei sint ca nu se degradeaza culoarea, parul este lucios, iti iese intotdeauna aceeasi culoare (eu folosesc roscat) si este si un tratament bun pentru par. stiu ca trebuie lasat un interval de cel putin 4 saptamini intre vopsiri pentru ca henna usuca parul.
spor la vopsit
,
Oana si Matei (25 februarie 2004)
Loma spune:
Oana, de unde cumperi henna in state, eu nu prea am vazut in Canada, de fapt nu stiu unde sa o caut, in magazinele normale cu cosmeticale nu prea am vazut, de fapt am vazut odata la shoppers drug mart, o cutie de 30g. si costa in jur de $8, ori mie ajungea aia pentru un sfert de cap si sa dau vreo $30 pentru un vopsit chiar ca nu prea imi vine.
Loma
Oana MC spune:
eu o cumpar de la un magazinel de international food din campusul universitar.
nu o sa iti vina sa crezi ca dau pe un pachet de 100g 1$.
daca ai prin zona magazine arabesti sau indiene cred ca sint sanse bune sa gasesti.
am mai gasit henna (varsata) la un magazin de produse (naturiste, organice). n-am incercat-o inca (dar urmeaza cit de curind). am platit 12c/oz, deci si mai ieftina decit cea indiana.
cauta pe la genul asta de magazine ca sigur vei gasi. sau daca nu gasesti incearca sa ii intrebi daca nu iti pot comanda.
bafta multa!
Oana si Matei (25 februarie 2004)
ciuf spune:
Loma, n-am emoticonul cu fata alungita de suparare.
Nu mi-a iesit nimic, mai. Nici pic de culoare. Ce naiba s-a intamplat n-am idee. Cert e ca am stat cu balegarul ala in cap doua ore jumate si niika.
Mie doctora mi-a zis ca in sarcina exista sansa sa nu prinda bine vopseaua.
Cert e ca si mama s-a facut cu aceeasi vopsea si nu i s-a prins nici ei. Dar atunci am zis ca nu a tinut prea mult buruienile alea in cap.
Eh, ce sa zic ... am pierdut cateva ore de pomana.
Oricum multumesc de raspuns.
Pup.
Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Loma, n-am emoticonul cu fata alungita de suparare.
Nu mi-a iesit nimic, mai. Nici pic de culoare. Ce naiba s-a intamplat n-am idee. Cert e ca am stat cu balegarul ala in cap doua ore jumate si niika.
Mie doctora mi-a zis ca in sarcina exista sansa sa nu prinda bine vopseaua.
Cert e ca si mama s-a facut cu aceeasi vopsea si nu i s-a prins nici ei. Dar atunci am zis ca nu a tinut prea mult buruienile alea in cap.
Eh, ce sa zic ... am pierdut cateva ore de pomana.
Oricum multumesc de raspuns.
Pup.
Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Lona, ce culoare de par ai? A mai fost vopsiT/
Daniella, mama lu'Alexis
Loma spune:
uff Ciuf imi pare rau, ca nu ti-a iesit, poate nu era henna din cea originala, ca si eu am cumparat odata ceva made in Romania si n-a iesit nimik, sau poate pentru ca esti insarcinata, nu stiu .... imi dau si eu cu parerea... sorry
Daniella4 eu sunt satena mai deschis, si n-am fost vopsita cu chimicale inainte, bine tot cu henna de acum o luna jumate, insa culoarea iese mereu aceeasi... mie imi place mult.
Oana multumesc de informatie..
Loma
tlaura spune:
Va rog sa-mi spuneti si mie cum se prepara henna. Am vazut aici la un plafar henna din india, dar din pacate nu are instructiuni de folosire si in engleza, iar eu chiar nu am habar de modul de folosire.
Si orice sfat ar fi binevenit! Multumesc anticipat!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Fiquelle spune:
tlaura sa ne spui si tu ce ti-a iesit , ca sunt tare curioasa, eu nu mai vreau sa pun vopsea in par...si ma bate gandul sa incerc si eu. Stiu ca acum cativa ani buni am incercat Henna roscat si ca si Ciuf, nu mi-a iesit nimic. Sa nu ne uiti, da?
de la Mada
si
minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE
daniella4 spune:
Eu sunt satena...si as vrea sa incerc cu henna blond..dar imi e frica ca n-o sa-mi placa..si daca n-o sa-mi placa inteleg ca nu am ce face ca nu mai prinde nici o vopsea..ce sa fac?
A folosit cineva henna blond? Si cum a iesit?
Daniella, mama lu'Alexis