Gradinita - sector 6 sau DR. Taberei
As dori si eu sa-mi recomandati o gradinita buna in aceasta zona. Fetita mea face in iulie 3 ani si de la toamna vreau sa o dau la gradinita. Problema este ca am un program pana la 5.30 si ajung in zona pe la 18,30. Si as mai dori ca la aceea gradinita copii sa fie controlati si cei care sunt bolnavi sa nu-i primeasca.
Raspunsuri
radu300 spune:
Sunt deja foarte multe discutii despre acest subiect, incearca sa dai o cautare. Specifica zona, nu sunt decat 20 de gradinite de stat pe acolo...
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
Anny spune:
Draga Ana,
Inteleg ca una din gradinitele bune este nr. 230 (Aleea Potaisa parca) in zona Raul Doamnei. Eu acolo l-am inscris pe fi-miu care se va duce din toamna (face la sf. lui aug 3 ani)
Sper ca am facut o alegere buna.
Noi stam f aproape de aceasta gradi si stiu vreo doua mamici care au copiii acolo si care sunt f multumite.
Radu300, poate ne dai mai multe detalii despre aceasta
radu300 spune:
230, 209, si pot continua... Alegeri bune, paza buna, educatoare de nota 10. Multe cadre tinere, dar care sunt combinate la grupa cu o educatoare cu experienta mai mare... Pot sa va spun mai multe cu certitudine, dar nu de rau, ci de bine. Nu am nimic de reprosat decat la cateva gradinite de stat in Bucuresti. Puteti sa stati linistite, la gradinita copilul chiar primeste ceea ce ar trebui, respectiv o educatie buna. Si multe altele , dar asata este (o raceala, o varicela..., dar oricum trebuie facute si astea la timpul lor, nu e asa?). Cursuri de dans, limba straina si parca si de karate daca mai tin bine minte. A, si calculatoare. Teatru o sa aveti parte chiar si de doua trei ori pe luna, circ, si alte celea. Nu de optiuni extrascolare duc lipsa gradinitele bucurestene...
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
annablue spune:
Si eu fac parte din categoria parintilor innebuniti in cautare de gradi buna - eu vreau clar una de STAT, ca n-avem bani de particulara, plus ca noi deja am fost cca. 2 ani la cresa nr. 13 si suntem deja obisnuiti cu de toatele, mancam, dormim, nu ne mai imbolnavim prea mult, etc.
Am incercat "marea cu sarea" la direcotarea de la 217 si am fost foarte "trimisa la plimbare" si anul trecut cand ne-a pus pe lista de asteptare dupa ce a aflat unde lucram, si anul asta cand a zis acum cateva zile ca inca nu stie grupele, etc...
Oare imi poate spune cineva cum sa fac sa ii gasesc celui mic un loc la o gradi in zona Pta Moghioros-Parc-Plaza unde sa il stiu in siguranta ? Sau stie cineva amanunte de bine/rau despre gradi 217 ?
Stiu ca era foarte laudata gradi 209, stie cineva daca pot deja sa ma duc in recunoastere si cu ce anume ca sa am succes ?
Sau poate sunt pe aici mamici care imi pot recomanda altceva...
Va rog, sunt deja disperata ca Adi e cel mai mare acum in grupa si se cam plictiseste. Cineva mi-a recomandat deja sa-l mut la gradi de pe acum. Stie cineva daca pot si cum s-o fac ?
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
Maria31 spune:
gradinita nr. 209, este f buna. eu am fetita acolo. mancarea este buna, este curat, se fac tot felul de activitati extracurriculare, merg cu copiii la tandarica, circ, vin trupe si fac teatru de papusi cam de 2 ori pe luna. educatoarele sunt calde si bine pregatite. au si grupe step by step. e adevarat ca acum nu se mai fac inscrieri, dar ma interesez si va spun din timp cand vor incepe acestea.
Andries spune:
Pot sa va spun ca la particulara sunt exact aceleasi probleme ca si la stat adica raceli, viroze, diaree, etc, se mai iau de par copiii, se mai trantesc pe jos, se mai cearta pe vreo jucarie, mai uita sa ii spele pe maini, mai fac bube la gura.
Din ce am inteles la stat nu apuci loc fara sa dai spaga la directoare, sunt locuri putine si copii multi. Cel putin eu nu stiu nici o mamica sa-si fi inscris copilul la stat fara sa dea ceva. Al meu e prea mic pentru stat(1 an 8 luni), l-am dus numai la particulara.
Andries
Diana_b spune:
Mircea va avea in toamna 2 ani si 9 luni si nu stiu daca sa-l inscriu la gradi. Voi la cati ani i-ati dat? El de abia acum incepe sa faca la olita si sa invete sa se imbrace/dezbrace, dar cred ca pana la toamna ar invata. Sau sunt prea optimista?
Eu l-as inscrie la gradi 111, cred ca asta e gradinita albastra de la favorit. Am auzit ca ar fi buna.
Si cam cand incep inscrierile?
Diana si Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004