Vreau camera video !!!
Raspunsuri - Pagina 2
dante01 spune:
Autor: Taty
Subiect: Camere video, ce recomandati?
Trimis la: 11/05/2006 23:26:30
Vrem sa ne cumparam o camera video si cum nu ma pricep prea bine la asa ceva caci nu am avut niciodata, nu stiu la ce marca/model sa ma opresc. Imi recomandati o camera video cu inregistrare directa pe DVD sau cu disc dur?
Multumiri anticipate.
Autor: anabordea
Raspuns la: 12/05/2006 09:26:34
Eu iti recomand SONY cu Mini DV DCR-HC...Nu conteaza exact ce model...al meu e DCR-HC21 si sunt fff multumita. Calitatea imaginii este net superioara multor camere (de ex Panasonic echivalent cu ea), lentila este Carl-Zeiss, are Steadyshot, touchscreen si filmeaza si noaptea...Singurul minus ar fi ca nu are incorporata lumina...dar filmarea intr-o biserica prelucrata bine la codare a fost mai buna decat cea facuta cu panasonicul care avea lumina, in acelasi loc, si care a fost codata la fel.
Cele cu DVD sunt in voga, si mai practice ca fac inregistrarea direct pe un mini DVD dar am inteles ca nu sunt extraordinare-dar asta e doar din auzite-cei care au iti pot da mai multe detalii.
Orice ti-ai lua, sa o stapanesti sanatoasa!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Elise spune:
Panasonic VDR D300.
Mi se pare perfect, ce sa vreau de la el saracu' mai mult de atit?
Suporta DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM, recording LP 75 min.
Elise
Jonica spune:
Si eu sunt in cautare de asa ceva si am cerut si eu sfatul unor persoane mai cunoscatoare decat mine.
Daca va este de folos, sfaturile pe care le-am primit eu sunt ceva de genul: oricum tot ce iti cumperi din Ro este facut prin China si se pare ca la majoritatea platesti mai mult marca. Mi s-a explicat si diferenta intre inregistrarea LP si SP (ca la unele scrie si de asta).
In final sfatul final a fost sa optez pt JVC, si din cauza pretului si din cauza caracteristicilor tehnice.
Asa ca eu cred ca voi opta pentru:
http://www.cel.ro/camera-video-jvc-gr-d320eg-l
Ioana
Gabbriela spune:
Gabbriela - Trimis la - 01/09/2006 : 00:06:55
Buna,
Vreau sa imi cumpar o camera vide noua care sa intregistrze pe DVD filmele si sa pot face si poze digitale cu ea pe un memory card.
Care camera imi recoamndati?
La ce trebuie sa ma uit la o camera cand vreau sa cumpar.
si ce parere aveti de cele 3 camere care vor urma mai jos, care din ele e mai buna si de ce.
www.pricegrabber.com/pCanon_DC40_DVD_Camcorder,17842654/search=canon%20dvd%20video%20camcorder" target="_blank">Canon DC40 DVD Camcorder
www.pricegrabber.com/pSony_Handycam_DCR_DVD405_DVD_Digital_Camcorder,16789806/search=sony%20dvd%20video%20camcorder/skd=1" target="_blank">Sony Handycam DCR-DVD405 DVD Digital Camcorder
www.pricegrabber.com/pPanasonic_VDR_D200_Mini_DVD_Digital_Camcorder,16593121/search=panasonic%20dvd%20video%20camcorder" target="_blank">Panasonic VDR-D200 Mini DVD Digital Camcorder
Multumiri anticipate si astept raspunsurile voastre cu lamurir... sa pot merge sa cumpar mult dorita camera
Catalin - Trimise - 01/09/2006 : 01:01:20
Iti propun sa postezi la topicul Vreau camera video!!!
Multumesc pentru intelegere!
La o prima vedere, dintre modelele propuse as pune Sony pe primul loc, apoi Canon si la urma Panasonic.
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
carolada spune:
dante 01poti sa mi zici si mie,te rog, ce i aia "filmare prelucrata la codare" ca eu s total paralela cu chestiile asteaam fost si eu la un magazin si parca tot un sony mi ar surade
www.camping-kasern-salzburg.com
Gabbriela spune:
dupa ce am citit cate ceva despre video cam cu DVD am ajuns la concluzia ca nu sunt asa de bune, se strica mult mai repede ca cele cu caseta cu banda sau cele cu hard drive...
acum alta dilema... care sa o luam... am tot scotocit netul in sus si in jos si m-am orpit la cateva modele sony... cine poate sa imi spuna care din ele e mai buna si de ce... banuiesc eu ca cea mai scumpa e mai buna, pt ca pretul spune tot, dar din experienta proprie va pot spune ca nu e tot deauna la fel, e cineva mai expert in domeniu sa ma lamureasca si pe mine?
multumiri anticipate
www.amazon.com/Sony-DCR-SR100-Handycam-Camcorder-Optical/dp/B000E1B29I/sr=8-2/qid=1157179377/ref=pd_bbs_2/002-3237893-2149616?ie=UTF8&s=photo" target="_blank">Sony DCR-SR100 3MP 30GB Hard Drive Handycam Camcorder w/10x Optical Zoom
www.amazon.com/Sony-DCR-SR40-30GB-Hard-Disk-Drive-Handycam-20x-Optical-Zoom/dp/B000GT47I6/sr=8-1/qid=1157179426/ref=pd_bbs_1/002-3237893-2149616?ie=UTF8&s=photo" target="_blank">Sony DCR-SR40 30GB Hard Disk Drive Handycam with 20x Optical Zoom
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
Anca Vlad spune:
Am si eu o camera video Sony Mini DV. Am luat o caseta mica am filmat si acum ce fac cu ea? Pot face cumva ca filmul sa ajunga pe calculator? Multumesc!
printze spune:
Ancuta, in primul rand trebuie sa cumperi un cablu pentru transfer date intre camera si calculator (gasesti in orice magazin de calculatoare). Dupa asta instalezi softul camerei pe calculator si urmezi instructiunile. Noi avem camera video Sony si am reusit sa transferam filmuletele in calculator.
Succes!
printze
irinel61 spune:
Anca, e corect ce spune printze, dar, trebuie sa verifici, daca ai pe calculator un port firewire( daca nu ai, se poate cumpara cea mai ieftina placa firewire, este vreo 500000 lei) si daca camera are un astfel de port. Ai grija ca si cablul de care spune printze trebuie sa se potriveasca la cele doua porturi.Nu stiu ce camera ai,dar la a mea un sony DCR-HC 96 cablul are 4 contacte la partea care intra in camera si 6 contacte la cea pt calculator. Exista camere sony care nu au iesire firewire, in cazul asta nu se poate descarca pe calculator decat prin cablu usb(care banuiesc ca ti a fost dat o data cu camera),calitatea insa, la acest tip de descarcare lasa f mult de dorit.
Catalin spune:
Care isi da cu o parere e cel mai tare!
www.altex.ro/?domeniu=Electronice&gama=Foto%20si%20video&subgama=Camere%20video&model=VDRD220" target="_blank">Panasonic VDRD220 sau www.altex.ro/?domeniu=Electronice&gama=Foto%20si%20video&subgama=Camere%20video&model=DCRDVD106E" target="_blank">Sony DCRDVD106E?
Eu as inclina spre Sony insa nu are stabilizator optic de imagine; in schimb, are lentile Zeiss... voi ce spuneti?
Catalin
Think pink!