Stimularea Ovariana

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

buna fetelor!bine v-am gasit. Aspir de 7 ani la titlul desi dupa mai multe tratamente am ajuns din nou la stimulare . Acum sunt la a doua luna de clostilbegyt si fac echo in zilele 9-11-13si ziua a 13-a pregnyl. Am obtinut ovulatia dar se lasa asteptat, poate luna asta am mai mult noroc!Am mai ramas insarcinata in urma stimularii cu clostylbegyt acum 4 ani si am pierdut sarcina la 3 luni de aceea acum imi este fff teama. sincera sa fiu mi-am cam pierdut speranta si psihic sunt la pamant.credeti ca am nevoie de un psiholog sau e doar ceva de moment ?A mai trecut cineva prin asta? va pupicsi va multumesc ca sunteti aici. Emare lucru sa stii ca te poti baza pe cineva! spor lasi sa fie cu noroc!

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ali: eu am facut stimulare anul trecut pt ICSI cu Gonal F, in dec. am facut stimulare cu clostylbegit pt IA, acum fac din nou cu clostylbegit, iar ca efecte dupa stimularea pt ICSI pot sa zc ca imi cade parul mai tare decat inainte si am luat cateva kg. pe care insa am reusit sa le dau jos intr-o luna. Dupa stimularea cu clostylbegit nu am avut nici un efect secundar.

Violeta: bine ai venit in mijlocul nostru, speram sa te putem ajuta cu opiniile noastre. Inteleg ca faci stimulare in vederea unui contact sexual dirijat. Eu zic sa nu-ti faci inca probleme, mai ales ca ai mai ramas o data insarcinata si acum esti doar la a doua luna de incercari. Care a fost motivul pierderii sarcinii de acum 4 ani? Acea cauza ar trebui eliminata de data asta. Sotul cum sta cu spermograma?

Mergi la inceput

Bunaseara si multumesc pt primire.Sotul meu dupa ani in care spermograma a fost f buna acum a fost diagnosticat cu oligoastenospermie si cu doar60 mil(la celelalte spermograme avea valori maxime) si acum ia proviron si vit e. Iar sarcina nu as putea spune sigur de ce am pierdut-o pt ca mi s-a dat sa fac toxoplasmoza si fiindca la vremea aceea sanepidul astepta nu stiu ce trusa de la Bucuresti nu am mai facut,si pt ca m-am simtit bine apoi ,juma de an n-am mai trecut pe la dr.As mai avea o nelamurire:de ce dupa ce fac pregnyl-ul am niste dureri groaznice de burta? E de bine sau e de rau? s-a mai confruntat cineva cu asta?Va pupic pe toate si mult noroc!!!

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Violeta, nu te ingrijora, multe fete au intepaturi accentuate dupa pregnyl, este un efect al stimularii, pt ca pregnylul forteaza foliculul sa creasca si sa se sparga, de aici durerea. Cat despre toxoplasma, trebuie neaparat sa faci analiza asta, daca iese pozitiv sa o poti trata... din pacate toxoplasmoza da malformatii grave la fat...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Dintre fetele mai cu experienta cine stie cate luni la rand se poate face stimulare in vederea IAS? Eu sunt la a 3-1 luna sper sa fie ultima bineinteles, dar pe de lata parte ma intreb cat mai pot continua. Va multumesc si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Aceeasi intrebare am pus si eu la un moment dat pe forum, uite raspunsurile fetelor aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57722&SearchTerms=stimulare

Concluzia: nu mai mult de 3 luni consecutiv cu clomifen. Dar poti face cu menogon.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

iti multumesc ca m-ai linistit Avalon. Imi faceam probleme pt ca la echo din ziua 11 dr imi spusese ca s-ar putea sa se formeze un chist pe ovarul drept si imi era f teama . In ceea ce priveste toxoplasmoza am facut-o si a iesit ok. Am facut acum (nici nu mai stiu a cata oara) si pt clamidya si ex secretie si papanicolau si dozari hormonale ,mi-au iesit toate bune ,mai putin hormonalele unde progesteronul este putin mai mic decat normalul iar prolactina este f mare si am luat brocriptin. Ceea ce ma inspaimanta este ca dupa ce am facut trat la giulesti fara nici un rezultat acum dupa doar o stimulare am obtinut ovulatia si toate analizele sunt f bune si totusi nu se intampla nimic! Si totusi speranta moare ultima... tu de cand faci trat?

violeta

Mergi la inceput

Violeta, cu atat mai mult trebuie sa stai linistita, pt ca tocmai asta e rolul pregnylului, sa forteze foliculul sa se sparga, sa nu se transforme in chist.
Eu luna de luna am ovulatia ca la carte si analizele sunt bune iar sarcina intarzie sa apara... de vreun an si jumatate tot incerc, dar stimulare cu clomifen nu am facut decat maxim de 4-5 ori cu pauze de cel putin 2-3 luni. Pregnyl insa imi da in fiecare luna insa.
Si la noi este vorba de oligospermie. Pt sot ai putea incerca Livercyn, am citit si eu la oligospermie, in loc de vitamina E, se pare ca are efecte excelente. Livrecynul este vitamina E naturala, extrasa din nu stiu ce planta.
Problemele pe care le aveai cu ovulatia s-ar putea sa fie din cauza prolactinei, caci e tare pacatoasa prolactina marita impiedica ovulatia sa se produca. Daca mai repeti analiza si iese mare, te sfatuiesc sa sugerezi doctorului sa-ti dea dostinex, e mai scump dar mult mai eficace, si plus de asta nu are efectele secundare ale brocriptinului (ameteli si greata).

Bafta si sa auzim vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata. Va urez o saptamana minunata si sa aveti grija de voi. Eu raportez: mi s-a depistat un chist de mare frumusetea, ca atare tratamentul recomandat este AC Yasmin 2 luni de zile. Problema este ca in ziua 2 dr. de la mine din oras mi-a zis la eco ca am un folicul de 13/18 mm. Cand i-am zis telefonic dr. de la Bucuresti acest lucru, mi-a raspuns ca este posibil sa fie chist. Cu toate astea mi-a dat sa fac stimulare cu clomifen, desi este contraindicat in caz de chist. Am facut stimularea iar in ziua 9 chistul (caci era chist) ajunsese la 30 mm. Trec asadar pe tusa. Inca stau si ma gandesc daca sa mai continui sau nu in lupta mea. Poate ca a venit timpul sa renunt si sa las locul altora mai norocoase. Va doresc tot binele din lume si sa va dea Dumnezeu implinirea dorintelor cat mai repede. Aveti grija la stimulari. eu credeam ca nu mi se poate intampla nimic rau de la ele, dar iata ca m-am inselat amarnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Tabi, imi pare rau ca e chist pana la urma. Eu am avut unul care s-a resorbit singur, nici nu am luat AC. M-a monitorizat echografic si dupa Cm s-a resorbit singur. Eu am vazut ca exista tratamente naturiste si pentru chisturi. De ce nu incerci ceva naturist? AC contin tot hormoni...

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput