Copilasi nascuti in 2002
Raspunsuri - Pagina 2
Veve spune:
Buna!Uite vin de la stramosul subiectului de fata si-am postat si-acolo...E o situatie mai deosebita cu subiectul de fata,pentru ca e dublura celui vechi de la "scutece",situatie inedita pana acum.Mai asteptati un pic cu listuta,poate se hotarasc fetele de dincolo sa mutam subiectul cu totul si nu e necesar sa mai munciti la ea.In caz contrar,se poate ocupa careva dintre voi de ea,un moderator,sau un user comun pe care-l puteti creea doar cu scopul de-a putea edita fiecare cand este cazul.
In rest,succes si copilasi fericiti!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Mama lui Bogdan spune:
A trecut ceva timp de cand n-am mai "fost" pe aici.
Dar inscriem si o bucata baiat mare: Bogdan, 16 februarie 2002.
sorana spune:
Nici eu n-am mai scris de mult timp. Si acum am revenit. Oricum eram si pe lista veche.
Monica - 28 septembrie 2002
Oricum mi se pare mai normal sa vorbim aici, ca doar acum vorbim de gradinite si nu de scutece, nu?
Sorana si Monica (3 ani)
nadina spune:
No, daca asa zice conducerea ne mutam si noi cu una bucata mandarina
(17.09.2002) la floarea copilariei.
Salutam ceata lui Pitigoi.
Nadina
light spune:
Si noi se pare ca nu mai suntem bebelusi ... of ce repede am crescut...Liviu - 24 mai 2002
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
Veve spune:
Dragalaselor,am mutat www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472&whichpage=1" target="_blank">subiectul cu totul,de la scutece aici,iar pe acesta il voi inchide.
Bun venit in floarea copilariei!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6