Nou stil de viatza (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumesc, Puskin!

Mephala, eu pe Pumpkin am cunoscut-o anul trecut cand am organizat una din actiunile cu copiii de la orfelinat. E o tipa tare dragutza, cu mult bun-simt si cu un suflet mare-mare si la fiecare actiune umanitara a fost mana mea dreapta. Ne intelegem foarte bine. E genul de prietenie pe care mi-am dorit-o intotdeauna: relaxata, nestresanta, dar in acelasi timp si un punct de sprijin pentru zile mai putin fericite. Ne plac amandurora calatoriile, gynul, pisicile, Peugeot-urile, copiii, rolele etc. Lucram in domenii diferite, dar avem multe pasiuni comune!
Iti tin pumnii sa mai treaca din greata!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Carmen, am zis eu bine ca vrei sa ne parasesti. Nuuuuuuu... De ce?? Am inteles ca ti-e rau si nu te simti prea in forma zilele astea insa iti va trece. Trebuie.
Tzuni, ma mai gindesc la faza cu daneza...promiti ca daca te las nu mai incerci nici o dieta asa drastica anul asta? Ia zi!
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Promit! . O sa ma straduiesc apoi sa ma mentin si o sa ma biciuiesti ori de cate ori o sa iau un gram in plus, o sa te las sa-mi verifici meniul zilnic, o sa dorm pe bicicleta!

Eu cred ca mephala nu se retrage, vrea doar sa treaca la prieteni dragi. Ca doar si insarcinata are nevoie de un stil de viata sanatos, nu? Adevarul e ca am plins si cand am citit si de mephala si de alipiticot! Ce frumos sa fii mama! Of!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, toate la timpul lor.

Delidana, nu ocoli raspunsul Si nu plange, ca nu va parasesc. Doar ca imi vine greu sa ma ocup acum si de lista.
Pupici

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Fetele,

Dupa indelungi documentari si experinta acumulata pana acum, m-am hotarat. NU vreau sa tin Atkins...nu de alta dar oricum am avut probleme cu colesterolul anul trecut, mai am si cazuri de boli de inima in familie.

Deci am sa imi fac singurica un regim cu cat mai multe legume, fructe, carne slaba si lactate degresate+ 1-2 felii de paine neagra/zi.

Vreau neaparat sa ajung la aerobic de 3-4 ori pe saptamana.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ma bat cu Delia pe calculator.Urla cat o tine gura pt ca am dat-o jos din scaun sa scriu putin si nu se mai poate uita la desene.E obsedata

Tzuni bine ai revenit.Ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu.De acum...spor la slabit!!!

Of Carmen,o sa treaca si perioada asta.Asa am fost si eu cam 3-4 luni,mi-e permanent rau,nu puteam "varsa" si mancam f putin,dar dupa aceea mi-am revenit.
Sanatate multa iti doresc si tie si bebelului din burtica.

Cristina,sanatate multa sotzului si piticei.Of draga de tine...dar ai tras iarna asta cu Lilly,nu gluma.

Mik,eu sunt singura care mananc fasole boabe din casa,asa ca numai pt mine nu m-am mai apucat sa fierb,mi-am luat o conserva micutza de 300 de gr si mi-am facut pofta cu o salata din fasole,ceapa rosie,ulei,putin otzet si sare.

Doina si eu iubesc soarele si caldura.Eu sunt "nenorocita" cat timp e iarna si frig.Las' ca vine ea vara.Abia astept!!!
Pupici si tie burticii si Onitzei.

Delia,deci o ii iei locul lui Carmen la "sefie"?

Carmen,dar sper ca nu ne parasesti,nu?

Carmen E...ciorbele nici eu nu stiu cum sa le punctez,poate te ajuta Daria sau Crystina.Daca nu puncteaza si tu asa...la ochi...
Eu cand imi pregatesc vreo mancare gatita,imi pun cantitati fixe tocmai pt ca sa nu ma incurc.

Pup si celelalte fete...mai revin daca am loc de maimutzoiul meu mic.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tzuni - bine ai revenit !
Puskin - numeri calorii cu noul regim ?
Carmen - sa treaca greturile ... pe mine m-au tinut vreo 38 de saptamani, apoi am nascut
Justa - pozici de la munte ?

Merg si io acas` si pap pasteee, ta-na-na-naaa

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mamagiuliei,

Nu, nu o sa numar caloriile. Am sa imi construiesc meniurile pe baza celor publicate de Mihaela Bilic in cartea ei...

O sa revin cu exemplele astea de meniuri, promit.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Alipiticot,multe felicitari pentru sarcina!!Te admir ca ai ales sa pastrezi copilul..astazi eu sunt tare trista.Prietena mea cea mai buna a aflat ieri ca e insarcinata..si azi bebe nu mai e.si asta dupa o discutie la telefon cu prietenul ei.El nu isi doreste un copil acum,teza lui pentru doctorat din iunie e unul din motivele principale.Nici ea nu e pregatita desi are 28 de ani,dar si-l dorea..insa l-a lasat pe el sa aleaga.Ce slabe sunt femeile..si ce trista sunt!..

Revenind la oile noastre,suntem in a noua zi de daneza.Eu am respectat-o ca la carte si cantarul imi arata azi 3.5kg aproape date jos..sper sa mai slabesc 2 kg pana sambata.

Va las fetelor..nu am chef de scris.Aveti bine grija de puiuti vostri!!Al meu e bolnavior..

Clara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele
Tzuni bine ai venit, ma bucur ca nu te ai intors cu kg in plus , las ca imediat le dai si pe celelalte jos.

Alipiticot , cred ca esti inca in soc, dar iti revii tu , e mai bine asa ca de hotarat sa faci bb2 e greu , asa a picat bine , bucura-te si sarcina usoara si bb sanatos.

Hai Cami ca vreau sa te vad la prieteni dragi musai , hai ca vreau la vara sa te vad gravidutza , sa ne vedem la un suc sa pun si io mana pe burta sa am noroc.

Carmen ce sa zic ......sa rezisti la greturi , nu prea ai ce face , uite te la Iustin si sigur merita sa treci prin asta ca sa ii faci o surioara .
Mai fetele danezele , io am renuntat la daneza , pe fondul si a altor probleme am avut aseara o cadere nervoasa , asa ca am hotarat sa trec pe regim clasic si sa astept sa se duca kg usor dar fara atatea frustarii, oricum mare fas a fost , abia dupa tot chinul am dat 2kg pe muchie.Asa ca de azi regim cu fructe, legume , branza si gratar.Imi pare rau ca va las singurele la daneza dar chiar nu stau bine cu nervii si nu vreau sa cad in vreo depresie.
Meniul de azi:
D-biscuitzi Wassa 2
P-jumate de carnat uscat si cereale cu iaurt
S-branza cu rosii ,
am mai mancat mandarine si cred ca pap si o inghetata de dieta , are 100cal o portie , asta ca sa mi revin cu capul si nici sa nu dau iama in dulciuri.
PUp grasutze si burticoase , o seara buna

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by sigrid26

Buna fetele

Hai Cami ca vreau sa te vad la prieteni dragi musai , hai ca vreau la vara sa te vad gravidutza , sa ne vedem la un suc sa pun si io mana pe burta sa am noroc

Mamica de printesa de 4 anisori

La prieteni dragi s-ar putea sa fie mai greu sa ma vezi ... mai degraba e posibil sa ne vedem la un suc si poti sa pui si mana pe burtica, daca crezi ca-ti va purta noroc!

Cami

Mergi la inceput