Nou stil de viatza (84)
Raspunsuri - Pagina 4
Nora__ spune:
Eu chiar incep sa ma obisnuiesc cu dieta in sine....culmea e ca acum mananc de 2 ori pe zi si inainte mancam o data,cand venea husbandul.Desigur,nu mancam disociat si mancam si dulce.Dar parca acum mananc mai mult...sau asa am impresia doar.De asta,mie nu mi s-a parut asa grea duminica.Am avut si musafiri dupa amiaza si pana au plecat...pana am facut mancarea...s-a facut ora 10 seara.Si chiar nu am avut pofta de mancarea ziua.Deci cred ca voi tzine in continuare cam in acelasi stil,numai ca nu vor mai fi mancarurile batute in cuie pe zile.Sau poate voi inversa cina cu pranzul...vad eu.Oricum,dieta are de toate:carne,lactate,fructe si legume.Numai lipsa de dulce ma omoara,in sensul ca uneori simt nevoie acuta de dulce,ma simt slabita.
Deci sa speram ca ziua de luni chiar va aduce surprize,macar cat de cat.
Pentru ca n-am cantar si cand ma uit la mine,am senzatia ca nu am slabit prea mult,m-am apucat azi sa probez haine pe care le purtam inainte de sarcina.
M-am bucurat ca am intrat in ele,dar unele sunt fixe,deci mai trebuie date jos cam 2 kg.
Sa aveti pofta!...dar doar de ce trebuie![]()
Pupici 
Nora
Comorile Norei
puskin spune:
Zuzilici,
Stai linistita ca nu de dorul lui n-am eu chef de nimic
. M-am obisnuit sa stau singurica...ca plec destul de des.
Am asa o stare de oboseala parca...mi-e somn tot timpul. Am gasit pe net o sala care cred ca este destul de aproape de birou si intentionez sa merg maine seara la aerobic sa vad cum e.
M-am saturat de frigul asta...nu mai suport
.
Miag,
cred ca incep sa tin Atkins...din 2 motive: nu suport sa imi fie foame si daca nu slabesc iar sa am sub 70kg presimt ca intru in depresii...
Ruxandra
mamamariana spune:
Fetele... eu sunt pe invers
adica SIGUR nu-s insarcinata.
Felicitari Alipiticot!!! De ce ziceai ca nu-ti revii? Banuiesc ca nu te asteptai - nu esti fericita?
Eu fetelor, sunt fericita pentru ca sunt sigura ca dupa 3-4 zile cantarul va arata 1 kg mai putin chiar daca nu fac miscare si nu tin nici un regim special (decat cel de viata sanatos). Ca de altfel
bunicuta si-a "urcat sculele in pod". A se citi "avem trompele legate". 

Ca tare as mai fi vrut sa mai fac inca unul...
Sa va zic meniul de azi:
MD. o felie de paine neagra si subtireeee 1.5 p (dar nu facea nici juma de punct)
ora 10: o cafea cu juma' de lingurita de zahar si putin lapte 0% 1p
Pranz: 2 linguri de orez (jur ca n-a fost mai mult) cu legume 1p + 1p si o portocala
ora 3: 1 dm patrat de focaccia (o sa o pun 5p, cu toate ca nu cred ca merita)
Ora 5: o bucatica mica de piept de curcan cu legume si ciuperci 2p + 1p
Tenis - o ora -6p
ora 8: 2 passion fruit + o portocala + apa muuuuulta 3p
Facand un calcul simplu, astazi am consumat asa: 15.5p - 6p (tenisul) = 9.5p
Si am de consumat 21 pe zi... ce ma fac? sa ma apuc acu sa mananc ceva extrem? o inghetata??? Am mancat una duminica si m-am cait amarnic
. Asa ca, ma abtin. Si asa ma culc peste o ora si am o burta plina de apa amestecata cu fructe.
Va pup dulce,
Mamamariana
Tzuni spune:
Buna, dragelor!
M-am intors de la Paris si ce vad? Zboara barza printre noi, mai ceva ca-n povesti! Bravo mephala, bravo alipiticot! dati-mi si mie reteta!
Sa aveti parte de o sarcina usoara si de bb frumosi ca voi si destepti...tot ca voi!
Delidana, stai calma, ca nu ramai singura. Iaca-s si io pe-aicea cu slabe sanse de bb la orizont [batincap]!
Eu, in ciuda panicii mele cauzate de faptul ca la Paris am balotat non-stop branzeturi, clatite, prajituri de ciocolata, chips-uri din cartofi albastri si alte nebunii
...m-am intors tot cu cate kile am plecat
. Cifra aia urata. 66.6. Dar putea fi mai rau... Cred ca mi-am mentinut greutatea si pt ca am facut km intregi pe jos...preferam sa vad Parisul la pas si nu cu metroul. Si in tot timpul in care ma plimbam, ma gandeam ce mandra ar fi Delidana de mine
...
Am stricat o gramada de bani pe cosmetice (traiasca Sephora!), parfumuri, bijuterii vechi (o minunatie...de la "Bijuteriile bunicii", unde fiecare piesa a fost purtata candva de cineva si toate ascund in spate o poveste....), lenjerie de corp sexy si cu Snoopy
, si haine multe si frumoase. Doar am prins reducerile....
Am vazut cam tot ce era de vazut, dar cel mai mult mi-a placut la Disneyland, unde m-am dat pe toate nebuniile si-am strigat in gura mare, de-am crezut ca o sa ma dea aia afara!
Strigam pe trenuletele alea care te dau peste cap si cand nu era cazul, numa-asa sa-i fac si pe ceilalti sa tipe. Si sa vezi chiuituri la cucoane...
Cred c-am innebunit-o pe biata Pumpkin
!
Dar si ea m-a innebunit ca, insarcinata fiind, m-a purtat prin toate magazinele pt copii si-am luat o multime de minunatii: body-uri, salopetzici, sosetutze, rochitze (ca e fetitza)...
A fost fain! Mai ales ca am stat la 2 minute de Champs Elysees, langa Arcul de Triumf! Si seara mergeam la plimbare, film, pizza....
Cam asta. Ma gandesc si eu sa reincep Daneza, ca vad ca s-a pus lumea serios pe ea si mie chiar mi-a placut! Ma gandesc pana maine si va spun ce decizie am luat!
Va pup.
La un moment dat voi pune si poze.
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Eftimie C. spune:
Bine ai venit, Tzuni!
Ma bucur ca te-ai distrat si ai venit cu amintiri frumoase si mai ales cu aceleasi kg.
Mamamariana, iti sunt alaturi.Steriletul meu isi face treaba de aproape 3 ani si inca mai are...
Fetele cunoscatoare de WW, nu stiu cu cat sa punctez ciorbele.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Delidana spune:
Buna Tzuni si bine ai revenit! Si asa deci ti-ai facut de cap.... La faza cu Snoopy m-ai dat gata
Lenjerie cu Bugs Bunny aveau, ca mie de el imi place.
Ma bucur ca te-ai distrat si mai ales ca te-ai plimbat peste tot si ai reusit sa-ti mentii greutatea. Ca sa vezi, te-ai gindit la mine
, si sa stii ca intr-adevar sint mindra de tine
. Ai vizitat "Le Louvre"? Eu acolo ma opresc prima oara cind ajung in Paris.![]()
Cit despre daneza,
ma fac daca te apuci de ea. Nu ziceai ca trebuie o pauza de 2 ani??? Mai bine impaca-te din nou cu bicicleta, cred ca ti-a dus dorul.
Meniul meu de azi:
MD: cereale cu lapte de soia si o banana
P: un sandvis cu pui si cascaval, salata
C: o bucata pui prajita la teflon, salata, citeva migdale.
Intre mese: 1 banana, 2 mere, 1 portocala, 1 ceai verde cu miere. Am comis si o abatere azi dimineata: 2 biscuiti cu ciocolata si o gura de Cola. Imi astept bicele ca le merit.
Am facut si un pic de activitate azi, mers pe jos o ora si citeva minute de exercitii de intindere.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Crys, sunt bine atat cat se poate. Adica mi-e greata permanent. Parca la Iustin n-a fost asa de rau.
Of, sa treaca odata, ca nu mai pot.
Sanatate puilor tai!
Tzuni, bine-ai revenit! Si ce fain v-ati distrat...acum lamureste-ma: vad ca peste tot unde mergi, esti insotita de Pumpkin. Sunteti prietene atat de bune, sau aveti acelasi loc de munca? Sau...?
Oricum, e super....
Dragelor, eu ma gandesc sa las subiectul cuiva dintre voi, pe maini sigure. Si m-am gandit la Delidana. Nu are copii inca, are pricipii sanatoase de viata, face sport etc, etc...
Ce zici, draga mea? 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
puskin spune:
Tzuni, bine ai revenit!
Ehei, ce dor de Paris m-a apucat, si doar am fost in septembrie
.
Vreau in vacanta....
.
Ruxandra
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna Tzuni si bine ai revenit! Si asa deci ti-ai facut de cap.... La faza cu Snoopy m-ai dat gataLenjerie cu Bugs Bunny aveau, ca mie de el imi place.
Ma bucur ca te-ai distrat si mai ales ca te-ai plimbat peste tot si ai reusit sa-ti mentii greutatea. Ca sa vezi, te-ai gindit la mine
, si sa stii ca intr-adevar sint mindra de tine
. Ai vizitat "Le Louvre"? Eu acolo ma opresc prima oara cind ajung in Paris.
Cit despre daneza,ma fac daca te apuci de ea. Nu ziceai ca trebuie o pauza de 2 ani??? Mai bine impaca-te din nou cu bicicleta, cred ca ti-a dus dorul.
Imi astept bicele ca le merit.
he he he, hai sa-ncep cu bicele!

Da, Delidana, mi-a dus dorul bicicleta, dar si eu pe-al ei! Ideea nu e ca mi-e lene, ci ca pur si simplu nu am timp. Cu 4 slujbe, fug dintr-o parte in alta
... Pe vremea cand aveam un job ca tot omul, eram nelipsita de la sala de aerobic, aquagym, masaje si sauna. Acum insa... Dar imi gasesc eu timp printre picaturi! Sa nu razi de Snoopy al meu
, ca e asa de dragutz! Am si maieutz si chilotzei
! Si-am uitat sa-ti spun ca mi-am luat de la Disney o haina de iarna cu Mikey Mouse, o spendoare! Ca sa vezi de ce intru io pe desprecopii....
Hai nu ma bate pt ideea cu daneza, dar stii, io nu am rabdare sa slabesc incetul cu incetul. Mai bine fac un efort, apoi lupta incepe de fapt cand trebuie sa ma mentin. Hai, lasa-ma, pliiiiz pliiiiz pliiiiz frumos!

CarmenE, merci pt primire! Chiar m-am simtit super-bine! Si-acum e tare greu sa ma reapuc de munca! Of of!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Delidana spune:
Carmen, am zis eu bine ca vrei sa ne parasesti.
Nuuuuuuu... De ce?? Am inteles ca ti-e rau si nu te simti prea in forma zilele astea insa iti va trece.
Trebuie.![]()
Tzuni, ma mai gindesc la faza cu daneza...promiti ca daca te las nu mai incerci nici o dieta asa drastica anul asta? Ia zi!
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie