Nou stil de viatza (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare tuturor!
Mamica Dulce bafta multa piticului viitoare si tie multa putere sa poti trece si peste asta. Las'c-o sa fie bine ai sa vezi. Te rog nu mai plange.
Carmen sper ca te simti mai bine azi.
Doina pupici si tie si se vede ca ti-a venit mama acasa ... ai mai mult timp de noi, zic eu. Abia astept sa ne spui ce-i in burtica ta.
Ioana succes azi la interview. Stiu ca s-ar putea sa ai din ce in ce mai putin tip de noi cand ai sa ai slujba,dar asta-i viata.
Delidana ai preluat stafeta de la Carmen? Te si ai grija de spatele tau.
Sigrid distractie placuta si la cat mai putine calcari strambe.
Crystina sunt mai bine Lily si tati? Tu cum esti? Mai rezisti pe baricade?
Roxana, Ruxandra scuzati incurcatura. Deh! neuronul bata-l vina ca el e cu pricina.
Fetelor drept va spun ca am impresia ca ma cam tampitesc. Uit niste lucruri majore de la mana pan' la gura. Sper sa-mi revin dupa ce nasc.
Mik si o zi buna iti doresc.
Daria eu n-am reusit sa-ti vad pozele printesei. Cand m-am dus up-dete-uiau serverul. O sa mai incerc.
Puskin frumoase poze ai tu acolo. Dar de ce zici ca erai tineric asi frumusica la nunta? Ce acum o-i fi vreo baba de 80 de ani si nu stim noi?
Dragelor acum toate fetele rapid, rapid caci scriu de la 'scarbici' (vorba Dariei si sper sa revin diseara cu continuarea. O zi buna tuturor.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu am apucat de la munca, vroiam sa urez multa sananate lui bb de MamicaDulce, sa treceti cu bine si sa fiti sanatosi ! Doamne ajuta sa treaca repede totul Si cu cele 4 kg, felicitari, e foarte, foarte bine !!! Io cu daneza tinuta ca la carte slabisem 5 kg, dar fusese prima dieta drastica la vremea aia... Felicitari inca o data ! Si sa revii cu vesti foarte bune !

Nora - io 1 kg am dat jos, tin minte, cu nenorocita de supa de varza ... Dar macar nu te-ai ingrasat, la noi si asta e victorie, iar 1 kg in minus s-a dus de tot ! Oooo, pentru aniversare !

Eu am cina duminica seara, stiu ca voi papa piept de pui la gratar de 5 puncte si o salata mega salata de cruditati :-) Ce m-am scos, pacat ca nu voi bea nimik

Delidana - da` ce vointa pe tine cu sportul, de invidiat si urmat !

Olo - pe unde umbli ?
Cristina - tu ?
Sigrid - esti bine ?

Pupam burticile

O seara linistita tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mamica dulce, sanatate la puiut si sa fii tare!
Felicitari pentru cele 4 kile, esti pe drumul cel bun!

Danezelor, cum mai stati? Mai avem putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

mamica dulce multa sanatate la puiut,sa treci cu bine peste toate,bine ca pana la urma ai aflat sa dea doamnul sa se rezolve fara urmari.da-o incolo de daneza,te cred ca numai la asta nu te mai gandesti.
o zi buna la toata lumea ,eu inca nu m-am ingrasat!!

Paula 5 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor,

Mamica dulce, imi pare foarte rau pentru Marc..sanatate si capul sus..fi tare, trecetzi voi si peste asta...

Revenind la subiect: eu de 2 zile, de cand cu maseaua asta scoasa nu reusesc sa pap mai nimic..si rezultatele se vad..am mai dat jos 500 gr in 2 zile, deci cantarul arata aseara 79 kg...

Habar nu am ce voi papa astazi, ca dupa 2 zile de post negru..nu mai simt nici un fel de foame.

Meniul de azi:
-dimineatza: cafea neagra- am renuntzat si la indulcitor
-pranz: cremvusti
-seara:?

Va pup si va urez o zi frumoasa. Pupici la burtici.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bem o impreuna?
Meniu:
D: cafea
P: cod prajit in putin ulei de masline, cu mamaliguta si cu maioneza de usturoi (facuta cu telina fiarta in loc de ou)
C: probabil tot peste (dar putin) si ma rasfat cu floricele (cantitate mica)
Maine si duminica suntem la tara la socri, invitati la niste pomeniri.Rau moment
Mamica dulce, fii tare si sanatate puiutului.E OK si 4kg, nu?
Nora, ce data frumoasa.Va sarbatoriti chiar de ziua indragostitilor.Sa dea Dumnezeu, indragostiti sa fiti toata viata.
Ioana (justa..), vrem vesti de la interviu.Cum a fost?Rezultatul cand ti-l dau?
Cookie, ai ramas singura la daneza?Cine mai e cu tine?Mai aveti maine si...gata
O zi frumoasa tuturor

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Eu am o stare ciudatzica astazi...m-am urcat pe cantar si am +1 kg...dar nu ma agit prea tare deocamdata. Mananc sanatos, salate, peste, fructe, lactate...probabil e reactia normala a organismului cand treci de la diete mai drastice la un regim sanatos.

M-am hotarat sa merg la sala ZILNIC, sa alerg pe banda sau sa fac bicicleta eliptica,mai exact sa dau jos prin sport. Din pacate sapt viitoare iar plec, dar hotelul unde am sa stau are sala de fitness, deci trebuie doar sa iau echipamentul.

Ma intreba cineva ( imi cer scuze, dar nu mai stiu cine) daca nu am . Inca nu...dar ma pregatesc, ca daca pun vreo 25 de kg peste cele 72kg pe care le am deja bat 100 ....

Pupici,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Fetele...multumesc de urari...si voi sa fiti fericite si indragostite toata viata.Da,e frumoasa data...dar marele avantaj este ca husbandul nu poate uita data...ca se tot face reclama si macar asa isi aminteste

Si io mai sunt la daneza...dar aseara efectiv nu mai eram in stare nici sa mananc...dar pana la urma am facut o salata si cu ou.Mai astept pana luni sa vad daca am mai scazut...daca nu...asta e...Macar 1 kg as fi vrut sa mai dau jos.Daca scadeam 4 kg...eram mai slaba ca inainte de sarcinaoricum,tzin pana marti seara...ca apoi ma destrabalez.
Va pup pe toate

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, eu cred ca ai ales anume data de 14februarie ca sa nu uite "husbandul"

Fetelor, ce meniuri aveti azi?Pe unde va duceti in wikend?Pe unde umblati acum

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Cristina...14 era ultima zi ,inainte de post,in care se puteau face nunti,dar s-a nimerit frumos.Si la o adica...i-am facut un serviciu husbandului,sa nu uite,ca apoi...ce tocanita de limba avea...

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput