Business trip + vacanta US
Peste 2 saptamini voi merge pentru o saptamina in Denver in calatorie de afaceri.
Din intimplare si sotul va fi in aceeasi saptamina in San Francisco.
Acum ocazia asta fiind prea fericita pt a o rata, ne-am hotarit sa mai raminem inca o saptamina si in particular.
Intrebarea este ce putem vizita impreuna? (2, max 3 locatii si daca se poate include si Dallas)
Abia acum am aflat ca vom calatori in acelasi timp si ne grabim sa facem rezervarile pt avion.
Va multumesc
Raspunsuri
mihaela_s spune:
Nu stiu Denver sau Dallas, dar San Francisco e minunat! Uite un site interesant cu ce poti face/vedea.
sa nu ratati o calatorie cu tramvaiul clasic, Golden gate, pier-39, restauratele de pe pier cu mancarea specifica-supa de crabi in paine-si multe delicatese de peste. Neaparat China town si daca puteti-trebuie facute rezervari mai din timp, incearca pe net-neaparat sa mergeti la Alcatraz(noi am ratat din cauza ca ne-am trezit prea tarziu). Iar o vizita la Coit tower iti va oferi o panorama minunata asupra orasului. Ar mai fi acvariul de la fisherman's wharf pe care l-am perdut noi din lipsa de timp, lombardi street, japan town. Poti vedea pozele noastre la semnnatura mea(calatorii 2 si 3).
Calatorie placuta si distractie asemenea! Sper sa-ti placa cel putin la fel de mult ca si noua.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
nematics spune:
acum fiind iarna, prin Colorado ce e mai frumos e mai greu de vazut caci s-ar putea sa fie gheata/zapada pe unele sosele. Mai greu de planificat.
Nu stiu ce se poate vedea la Dallas - eu in locul vostru as sta in California si vizita toata coasta, de la San Francisco la San Diego, trecind prin Los Angeles, Santa Cruz, Berkley si multe altele.
Puteti inchiria o masina si sa va plimbati cu ea.
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
nematics spune:
PS: daca vrei mai multe detalii iti pot da, intrucit am "facut" cu masina tot vestul - California, Arizona, Nevada, Utah, Colorado.
Poti da o fuga de la LA la Palm Spring/Las Vegas, de exemplu.
bombi spune:
In Dallas vedem pe cineva, pe care nu l-am mai vazut de 6 ani, respectiv niciodata (un var, respectiv nepot)
Am cam hotarit sa vizitam San Francisco si imprejurimile si Las Vegas. Daca mai incape si altceva in 6 zile, asteptam sugestii.
Multumesc inca o data,
P.S
Nu prea ne e clar cum putem vizita coasta cu masina in timp scurt. Pur si simplu ne plimbam sau ar trebui sa mai ramanem cate o zi doua prin susnumitele obiective?
mihaela_s spune:
De la Las Vegas la SF am mers si noi cu masina, inchiriata. E superba coasta si merita din plin o zi pentru asta. Am facut un popas si la Hearst Castle, daca va place impozanta si grandoarea, sa vedeti ce poate face amestecul dintre mintea si banii unui american, merita. Numai sa ajungeti pana la ora 16 sau 17 parca, altfel ratati ulitmul tur. Se face numai organizat, cu ghid. Si daca va hotarati sa mergeti asa, sa va opriti in zona monterey-daca imi amintesc eu bine-sa vedeti focile (scandinavii stiu DC :)) ).
Aaa, de fapt noi am facut drumul asta in 2 etape, am oprit 3 zile si in Los Angeles.
In SF am stat 3 zile, din care una a fost o vizita la Sacramento. Dar ai ce face 3 zile in SF, daca incluzi si Alcatraz. Iar 2 zile iti ia drumul. Daca va hotarati sa mergeti cu masina.
In Vegas 3 zile mi s-au parut prea putine, sa mergeti la show-uri seara, ai de unde alege! Si sa nu ratati Hoover Dam-ul. Si fantana de la Bellagio , gradina zoo de la Mirage, sa vedeti leii si tigri albi si focile jucause. Oricum, in Vegas ai ce face si o saptamana. Chiar si numai sa colinzi hotelurile, fiecare e aparte si sa mergi seara la show-uri. Si aici trebuie rezervate bilete din timp, pe net. Noi n-am apucat David Coperfield si Cirque du soleil pentru ca ne-am trezit prea tarziu.
hai ca vin sa va conduc, ok?
Pupi!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
nematics spune:
coasta n-o poti face intr-o zi, trebuie sa te opresti asa ca sugerez plecare de la SF spre LA unde dormit o noapte cel putin daca nu doua, pe drum vazut leii de mare (sea lions) - e o rezervatie naturala unica in lume pe-acolo pe undeva, Monterray Bay - Santa Cruz, Berkley, San Obispo, LA. Apoi LA-Las Vegas (renuntat la San Diego - e cam 4 ore driving LA-SD, un drum ca pe Coasta de Azur intre Nisa si Menton) dar SD e urias si are multe lucruri de vazut si multe tentatii). Deci de la LA la Las Vegas unde dormi o noapte neaparat, poti lasa masina inchiriata acolo si poti lua avionul la Dallas si apoi in RO; nu cred ca poti face mai mult de atit intr-o saptamina. Da-mi un pm daca vrei sa-ti spun ce poti face in Denver o saptamina daca ai si aici timp liber.
bombi spune:
In Denver, stau de fapt in Loveland si nu cred ca ies de la servici mai devreme de 6. Si in plus, de fapt in minus, nu stiu sa conduc. Asa ca sint limitata la mijloacele de transport in comun. Iti multumesc pentru ajutor si daca ai timp, astept propunerile tale. (Iti trimit adresa de mail pe PM)