szeged - 3
Raspunsuri - Pagina 10

crinuta71 spune:
quote:
Originally posted by pussi
Mi-ka, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!SARCINA USOARABRAVO!!!!!!!!!!!nici nu stiu ce sa-ti spun: ma bucur enorm pentru voi! Sa ai grija de
din burtica ta si el sau ea sa aiba grija de tine !!! sa fiti sanatosi !!!Si sa ne dai si noua "virusul", sa provoci
de
. Si multumestei Lui Dumnezeu pentru tot. Te pup si sa ai grija de voi doi!!! o sa fi
!!!
Miramar,Crinuta, Liana[/red ]- hai sa ne apucam de treaba!!! sa n-o laasam pe Isabella singura la Szeged si nici pe Mi-ka sa plece singura la gravidute. trebuie sa reusim si noi - ce pozitiva sunt!! de la Mi-ka mi se trage.
Mi-ka povesteste-ne si noua cum e sa traim si noi alaturi de tine, in asteptare. Si sa ne spui exact ce ai simtit atunci cand ai aflat. Sa nu ne parasesti!!!
va pup
PUSSI
Da, [red]Pussi si eu ma gandesc sa ma apuc mai repede de treaba, nu numai in toamna. Sper sa reusesc.

poze

crinuta71 spune:
Tabitha ma bucur ca esti bine si ca ai revenit pe aici. Iti tin pumnii sa reusesti!
poze

Rh spune:
Mi-Ka, ma bucur enorm de mult pentru tine si pentru cadoul pe care l-ai primit deja de ziua ta. Sunt foarte fericita.
Szeged-ul este un loc in care merita sa te duci.
Mirabela, te rog frumos sa continui ceea ce ai inceput, pentru ca daca nu ai castigat o batalie nu inseamna ca razboiul este pierdut.
Leliutza, cum te simti insarcinata?
Eu sunt bine, incap in salopeta inca. O sa avem un baietel.
Va pup pe toate cu mult drag si nu o sa ne mai auzim decat peste o luna, pentru ca plecam in concediu, in Italia - Roma.
Sa ne auzim cu bine.
Rh de 20 saptamani cu un baietel la purtator.

Tabitha spune:
Rh: sarcina usoara in continuare si asteptam numai vesti bune. Distractie placuta la Roma, e un oras frumos si aveti ce vizita, numai sa nu te obosesti prea tare.
Crinuta: Multumesc, eu zic ca o sa fie bine. Astept si de la tine vesti la fel de bune.

andicu spune:
Buna fetelor.
Cred ca incet, incet, acest subiect o sa-mi devina preferat, impreuna cu cel de "FIV".
Vreau sa va spun, ca desi nu sunt in tara, mi-am luat inima in dinti si i-am scris dr Zadori, la Szeged . Acum astept raspunsul, sa vad cam cand ne-ar programa la prima infatisare. Pe sot l-am lamurit, el a spus ca facem cum cred eu mai bine, ca doar eu stiu ce m'asteapta si ptr el e mai bine daca sunt eu sigura unde fac FIV.
Crinuta, si zici ca poate faci mai repede al2lea >FIV?
Toate postarile legate de Medsana , trebuie sa recunosc ca m-au convins sa -mi schimb hotararea. Oricum n-am inceput nimic acolo, asa ca n-o sa incurc pe nimeni.
Probabil ca vom incerca sa gasim poate ceva de inchiriat in Timisoara pe parcursul tratamentului, ca ar fi imposibil sa fac drumuri Constanta -Szeged saptamanal.
RH, felicitari ptr baietel! sarcina usoara si multa sanatate in continuare! ptr toate.
Andreea.Pozele mele

Mi-Ka spune:
Buna fetelor si va multumesc la toate pentru urari.
Ma rog pentru voi , sa reusiti toate,pentru ca este cea mai mare bucurie care i se poate intampla unei femei pe lumea asta.
andicu, ma bucur ca ai ales sa mergi la Szeged - chiar in ciuda a sutelor de km - ai sa vezi ca nu-ti va parea rau. Nu vreau sa par rautacioasa, dar parca la noi in tara sunt mult mai putine reusite, motiv pentru care va si recomand tuturor sa mergeti acolo. Eu cred ca o sa te programeze in vreo 2-3 saptamani; mai intai iti va da dr. sa iei anticonceptionale o luna de zile, apoi dupa CM - prima sau a doua zi vei incepe tratamentul.Va trece repede, ai sa vezi.
Rh, sarcina usoara, vacanta frumoasa la Roma si sa aveti grija de voi
Tabitha, chiar ne intrebam unde ai disparut. Iti tin pumnii pe 13 martie sa fie cu ochisori.Ai grija de tine si odihneste-te cat de mult si sa ne dai vestea cea mare.
Fetelor, vreti nu vreti , sa stiti ca nu plec de aici, de la voi:aici stau.
Va pupicesc pe toate!!!
Mi-ka

Mi-Ka spune:
Tot eu
crinuta 71 deci cand te-ai hotarat sa te programezi o data? Doar nu vrei sa le lasi singure pe andicu, pussi si isabellas.
isabellas, tinem pumnii stransi, tu urmezi
leliutza , ia de aici
!!!
Si las ca bem noi la botez, doar nu credeai ca nu vin pana la Resita la voi sa va vad ...
medamaya1, vezi ca preturile le gasesti putin mai in fata. Eu am facut ET in a cincea zi de la punctie, dar cred ca de regula se face in a patra zi, adica la 72 de ore.
piaionut si ingeras26, nu stiu ce sa va spun cu spermograma... si noi am avut 1,5 milioane si am pierdut 2 ani cu tratamente naturiste si homeopate si tot degeaba:nu s-a imbunatatit nimic; e drept ca noi nu am avut nici o infectie si nu am stiut din ce cauza este nr. asa mic.Din cate stiu eu pentru barbati nu exista tratament in astfel de cazuri, doar o imbunatatire la branca ursului.
miramar, ai fost o dulcica tare
Mi-ka

Tabitha spune:
Mi-ka: ne bucuram ca esti alaturi de noi ! si te rugam sa stai aici, sa ne dai sfaturi si opinii

Mi-Ka spune:
Aci stau, 25 din 24 de ore. Eu iubesc subiectul asta si toate fetele ce scriu aici. Mi-am si luat concediul legal o luna de zile, asa ca tot calare pe internet si pe forum o sa fiu...
Am sunat la Szeged la dr. si m-a programat pe 8 martie. Frumoasa zi, nu?
Mi-ka

Tabitha spune:
Suntem, vad, multe fete care asteptam confirmari sau vesti bune pe 8 martie. Sa speram ca pentru toate va fi un 8 martie de neuitat, cu vesti numai de la foarte bine in sus. Mi-ka: