Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gavrilia, bine ai venit!
Codruta, super faina poza.
irina, mersic; vladut cred ca o sa vorbeasca printre primii.
cristina, felicitari pt job, super firma (nashu' lucreaza de 5 ani la ei). Poate o sa iesim sa mincam impreuna, ca eu lucrez pe floreasca (desi probabil ca amindoua o sa preferam sa stam cit mai putin in pauza de masa, sa ajungem acasa la copii). Cu bonele, o sa-ti zic ce am facut.
Aura, bine te-ai intors la noi! cind vrei sa-ti schimbi job-ul, sa-mi zici.
Gabriela, pup-o pe Sarah din partea mea.
Dana, multumim.

Eu am fost afara 3 ore cu bb, la mall, sus la posta vitan, si tcm-ul de linga dristor. Caut geaca frumoasa si nu f scumpa pentru Miruna. Cind am venit, i-am facut 210 ml lapte + 3 masuri orez in el si l-a ras fara sa rasufle. Incerc deja sa o obisnuiesc cu alaptat doar dimineata si seara dupa 6 jumate, ca sa nu fie shocul mare peste 3 saptamini cind ma duc la munca.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simodina explica te rog pe forum ca suntem multe interesate.

Mary asa e, socrella e la primul nepot si probabil singurul daca nu ma razgandesc eu vreodata si mai fac un bb.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

am reusit in sfarsit sa pun pozele cu prima masa de cereale ,pe care a mancat-o cu lingurita.Va invit sa va uitati.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/album?.dir=148b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

cristell
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/my_photos

Mergi la inceput

Nadina, multumesc anticipat pentru PM!
Tonnia, eu am luat orez simplu de la Nestle, sint pentru faza 1 a diversificarii (cutia albastra)! Se pune in lapte. Maninca fata mea foarte bine, e a 3-a zi. Cutiile galbene Nestle sint pt faza a 2-a a diversificarii.

Mergi la inceput

Ioana . Mai nou a descoperit ganguritul cu suzi. Eu il pun in pat sa doarma si el incepe cu suzi in gurita "eaca eaca eaca eaca eaca" oarecum ritmic. Daca iau suzi liniste, eventual mariala sa i-o dau inapoi. Odata suzeta mufata incepe "eaca eaca eaca eaca..." E haios tare.

Marlena cam asa e si la noi cu programul. Cu variatiile de rigoare. Mie mi se pare ca piureul de legume cu branzica nu-i tine de foame. Azi a papat aprox. 150 combinatia amintita si la 2 dupa a bagat 140 lapte (bause ceai la 15 min dupa masa). Inloc sa rarim mesele le "indesim". Oricum eu ii dau cand ii e foame si gata!

Poze

Mergi la inceput

Cristell sa va fie de bine! Frumose poze si haioasa lingurita!

Poze

Mergi la inceput

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Capitolul nou ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68498" target="_blank">aici.

Mergi la inceput