Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
valen spune:
Buna fetelor!Va scriu rar pt. ca nu am net acasa, insa ma tine prietena mea la curent cu evolutia bebelusilor vostri. Sarah are 4 luni si o saptamana, 5400g si 62cm; nu a crescut ea cine stie ce, insa ii dau in continuare doar san(fara ceai sau apa); o voi diversifica probabil pe la 5 luni, cu cereale.Gavrilia, eu in locul tau nu l-as diversifica pe cel mic; daca a luat asa bine in greutate inseamna ca laptele tau ii este foarte bun si nu insuficient(asa cred eu); eu pe Sarah as diversifica-o spre 6 luni insa este destul de slabuta. Bafta multa!Ioana, Flavia, Miflore. Diafera, va pup pe toate!RoxiP, iti trimit un pm.Tonia, jadi, multa sanatate copilasilor! Gabriela si Sarah-Marie.
b_irina_c spune:
karmenutza stiu ca e normal sa cada parul, dar eu deja il aveam rar (de la vopsit si fumat precoce
) si nu s-a rgenerat niciodata... S-a rarit si s-a tot rarit. Sper sa mi se regenereze si mie, ca de nu o sa fiu o baba cheala
.
Am uitat... Socrella nu si-a dat cu parerea in ceea ce priveste alimentatia lui bb. E fericita ca o las si pe ea sa-i dea cu lingurita.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
mary ilie spune:
Irina poate la soacra ta e primul nepotel, da la soacra-mea Andrei e al treilea nepot, asa ca nu are nici o treaba, nu se omoara cine-stie-ce cu dragostea pentru nepot......
in schimb asa e mama, e primul nepot, si mama nu comenteaza nimic, nimic, cum zic eu asa face la orice, ba chiar ma intreaba cand nu e sigura cum fac eu ceva, si tot asa e fericita cand ii da ea sa pape sau il schimba, nu-ti mai zic la baie cum asteapta poate, poate ii face ea baita, ca nu mai poate de drag......
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
ege spune:
salutare!
karmenutza,anya 20,mersi pt sfat si distractie placuta sambata
flavia ,si mie la fel mi-a zis dr.in leg.cu statul inh fundulet.eu incerc sa nu fortez nota dar ea vrea sa se ridice.
azi noapte iar s-a trezit si a mancat.totusi cred ca nu se satura.as vrea sa ii dsau lapte pana la 5 luni si dupa aia sa trec la diversificare.asta daca rezist la noptile astea pierdute.
aseara a vrenit nasa la noi si m-a invatat sa fac tiramisu cu biscuitii aia ,savoiardi(parca asa se numesc).a iesit super
nu stiu mai vroiam sa va scriu cate ceva ,dar daca nu am notat am uitat.sper sa-mi aduc aminte.
revin mai tarziu.va pup
ege
mysweetest spune:
Si la soacra-mea e al 3 nepot dar nu s-a strofocat prea tare la nici unul. Pe Alexandru l-a vazut de 2 ori ...la o luna si la botez (in octombrie) si de atunci pauza...e prea frig afara ca sa iasa din casa cica...mai rarutz ca-i mai dragutz.
Si mie imi pica parul dar parca a mai incetinit de o luna( e mai putin) si am deja multe fire scurte care imi cresc in loc.
Eu cred ca totusi nu-i nici o problema daca le dam bb-ilor branzica din lapte de vaca..chiar o sa incerc data viitoare.
Nicole nici mie nu-mi mai ajunge timpul si stau mai mult prin bucatarie sa prepar cate un suc, piure, apoi sa spal robotul si tot asa.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
Am uitat sa va zic ..o data cu CIC mi-a auds postasul si declaratia aia pe care tb sa o dam lunar si am semnat-o si nu mai tb sa ma duc eu la primarie si cica asa va fi in fiecare luna ..in Galati ..nu stiu la restul.
Apropo duminica a sunat soacra-mea cand faceam musuroiul si a vb cu sotul meu si a fost f. mirata sa nu tinem kupilul intre perne in fund
.
Marlena & mysweetest
uite atat de mari suntem
jadi spune:
Buna ziua fetelor, scriu si eu repede ca mi-am luat o mica pauza!
M-a chinuia gandul de ce m-am apucat eu de muls titi si sa ii dau in bibe si mi-am adus aminte ca dupa 1 saptamana din noiembrie in care bb nu a vrut sa manance titi, mi-am luat avantul pana in Cora si mi-am cumparat pompa. Astea sunt procesele mele de constiinta care nu ma lasa sa dorm noaptea.
Tonnia ti-aduci aminte cand intrebam eu de pampersi mirositori ca imi iau nasul de chimicale? ei, deci erau de la infectie... acum parca a revenit mirosul dar inca mai sper sa nu ii iasa nimic.
Ioana eu daca as fi in locul tau, nu mi-as mai face atatea probleme, suna-le si intreaba-le de zodie, pe banii mei eu asta as face
. Nu au decat sa creada ce vor, tu esti aia de le angajezi! Na, ce categorica sunt!
Felicitari pentru gimnasta, eu zic ca in curand o sa o vezi de-a busilea...
Roxy eu am cumparat de la hero cu zahar si le-am schimbat urgent pe motiv de zahar... asa ca am ajuns la nestle, cereale pentru etapa 1 chiar daca zic ca sunt pentru 6 luni (eu i-am luat etapa 2 direct ca ma enerveaza numai orez, am vrut si marijuana, pardon tapioca plus porumb). Parca Kid a luat orez cu roshcove, nu am idee ce animale mai sunt si astea
.
Gavrilia bine ai venit la noi! Sa ne dai mai multe detalii despre bb sa il trecem pe listuta! Acum cu diversificarea sunt doua curente, diversificare de la 6 luni mai ales pentru cei alaptati dupa modelul american si cel mai in voga acum si diversificare de la 4-4 luni jumate, acum depinde si de pediatrii... eu as vrea sa incerc pe primul desi am bagat niste cereale o data pe zi
.
Diafera, Valen treceti si voi mai des pe aici
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
diafera spune:
Locca, rufele, eu chiar nu le inmoi inainte .. si te asigur ca masina le spala ft bine. Chiar ma bucur ca nu am batai de cap! Intr-adevar sunt putin cam aspre pentru ca e un detergent care nu contine balsam si nici nu cred ca e recomandat sa se spele refele bb-ilor cu balsam pt ca unii au pielea ft sensibila! Iar detergentul asta, dc ai observat nici nu prea are miros .. din aceleasi considerente!
Legat de remediile caderii de par de la Amway am sa ma mai intersez .. eu nu sunt inscrisa acolo.. ci socrella
.. dar vad eu cum aflu!
Aura
codruta_grg spune:
Marlena, dar daca nu ne gasete acasa? ce fac? banii ni lasa la posta (cred), dar declaratia?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
mysweetest spune:
Kupilul meu a dormit astazi 3 ore continuu , s-a trezit ..a mancta piureul de legume si putin carnita si acum doarme iar
..sa vede ce o fi la noapte.
Marlena & mysweetest
uite atat de mari suntem