Sarcina in timpul anticonceptionalelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns werro spune:

Din cate stiu eu (si e o oarecare probabilitate sa ma insel) menstruatia apare atunci cand ovulul sau ovulele nu sunt fecundate sau daca ovulatia nu a avut loc (efect pe care stiu eu ca il au anticonceptionalele - luate corect). Endometrul este eliminat fiindca nu s-a "lipit" nimic de el. Deci din punctul meu de vedere... nu prea poti sa ai menstruatie la sarcina. Urmaresc in continuare subiectul sa mai vad pareri. E foarte interesant... si problematic...
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

werro, exista cazuri de menstruatie falsa, peste sarcina. cazuri rare, dar exista.
ceeace spune Diana Mirela este exact. maximum o folie de anticonceptionale (21 pastile deci muult mai mult decat iei chair daca nu iti dai seama ca esti insarcinata) - contin aproximativ 3,15 mg levonorgestrel/desogestrel = derivati de progesteron si doar 0.63mg estradiol - concentratiile sunt extrem de mici pentru a afect in vreun fel fatul.
si intr-devar, daca iei corect pastilele fara mari intarzieri (1-3 ore conteaza prea putin acum) si nu uiti cate una, nu o vomiti in interval de 1-4 ore posibilitatea de a ramane insarcinata este minima. cea mai mica inclusiv considerand dispozitivele intrauterine care au o marja de eroare tot de 1-5%.
daca se uita o pastila, daca se iau antibiotice pentru mai mult de 5 zile sau apare diareea/voma se aplica protejare suplimentara (prezervativ de exemplu sau alt contraceptiv local).

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

DAr daca uiti o pastila o zi trebuie sa te protejezi pana termini folia? Sau doar ziua urmatoare???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns odaiana spune:

draga Sanzi , uite un link interesant:http://www.anticonceptionale.ro/sfat.html
sper ca pe site vei gasi informatiile care le doresti.pupici, daiana si gemenutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ala e sfatu' medicului??? AL MEDICULUI??? Sunt profund scarbita.
In alta ordine de idei: cine are mai multa "experienta" sa imi lamureasca si mie o dilema:
-ciclul vine uneori peste sarcina
-testele de sarcina dau uneori gresh
-pilula nu te protejeaza tot timpu...
Chiar asha, te trezesti in luna a 4a bine mersi, gravida? Cu toate alea "negative"?
Sau la faza asta cu sarcina in timpul anticonceptionalelor: ce trebuie sa faci, un test de sarcina la fiecare luna? Grrrrrrrrr...am rasturnat internetu in cautare de aceste informatii si concluzia a fost ca prea multa forumeala pe aceasta tema tampeste (ma refer aici la propria persoana)...io nu mai pricep nik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Annie...io ma gandeam ca nasti si crezi ca ai o indigestie!!!!!
Io raman la parerea mea: Vasectomia rules!!!!!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput