Clubul nurorilor (12)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
ciuleandra spune:
diadaniela,draguto, bine ca-mi explicasi bre, ca io credeam ca tea-m incurcat ca am scris atatatea mesaje
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Maica mare Ciuleandra ce soACRA ai, nene! Nici nu stiu ce sa zic. Sunt contrariata totusi de atitudinea sotului. Si de a ta, vi-a-vis de el. Io cred ca-i dadeam un mare shut pana ii trecea "mamoshenia" si apoi ar fi venit spasit singur! Sa nu crezi ca te acuz. Nu, a fost si e decizia ta . Bine ca esti puternica si ca ai reusit sa-i mai deschizi si lui ochii. Multa rabdare si multa tarie iti doresc! Cu asha o isterica ai nevoie! Te pup
Dana...si nu ai zis nimic???
Moamaaaaa...io cred ca, nefiind violenta de fel, in momentele astea le-as lua gatu'. Ce exprimare plastica....
Soacra-mea a insistat la un moment dat sa mananc placinta cu dovleac atat de tare, incat am explodat. Si s-a facut mica si si-a cerut scuze imediat. Dar a fost singura abatere!
Flavia? Cami? Fanna? Andreutza? Fetelor unde sunteti?
Pup u all
ciuleandra spune:
hai ca va mai spun, ca-mi sunteti simpatice!
cand credeti ca s-a gasit madam sa se certe cu mama mea? in cel mai bun moment posibil: nascusem baiatul prin cezariana de 2 zile(motive medicale)si eram vai steaua mea (Cele ce au trecut printr-o cezariana stiu). avand kupilu cu mine in camera ziua venea soacra-mea si noaptea venea mama care are si job, btw. Ei, prima noapte, la reanimare, nu au lasat-o asitentele pe mama sa stea cu mine ca nu era voie si oricum nu aveam kupilu la reanimare, mi la-u adus dupa, la salon.
moaama, si o incinge asta pe mama, in fata mea, ca n-a stat cu mine in prima noapte! da' femeia asaraca n-avea nici o vina, ca ea a vrut, dar au trimis-o acasa. Ei, va dati seama, eu cu burta taiata de la un cap la altul, cu hormonii de dupa nastere, cu kupilu urland din cauza tipetelor, va dati seama, era exact ce-mi trebuia! ma-m pus pe un plans, frate, de ma-u potolit doctorii ca mi-au zis ca mi se opreste laptele!
ciuleandra spune:
sunsmile, daca as avea eu mintea de acum si anii de atunci... he he, ce-ar mai fi!
noi stam in casa bunicii lui, mama mea s-a recasatorit, ce sa fac, unde sa ma duc cu 2 copii? si, in plus, eu il iubesc, cu copiii se poarta foarte bine, pana la urma nu stau cu ea in casa si de fiecare data cand ne certam in casa copiii se sperie si plang sa nu divortam. Get the picture?
off topic, de ce la trei postari la rand apare " 5 mesaje"?
ciuleandra spune:
bey, da' fraiera de mine asa de greu m-am prins ca ea face totul de poza in fata lui fii-su! nu intelegeam eu de ce cand ma duceam eu sa iau kupiii era foc si para, ca sunt rai si obraznici, bineinteles, din cauza mea, si cand trecea el pe acolo, after, era mrs. smiley in persoanasi cand este el de fata " mama in sus, mama in jos", si cand nu este ma ia " mai fetitzo" , ca la scoala, ca aproape astept sa ma traga de cozi la tabla. da' vine si vremea mea!!!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by andora
Andreea super destept dr tau de fam., asa ar fi normal peste tot, nu? Cum e cu actele? Hihihi, 18 zile!
Neatza
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE
lavinai spune:
am trecut si io un piuc sa va salut!!!!
Flavia am vazut ca mai intrebat de bebe, nu sunt insarcinata, ma gandeam (ca imi intarziase vreo 7 zile....).
iti dai seama ca daca eram ati fi aflat (cand o sa fie toata lumea va stii- la cat de bucuroasa voi fi). oricum este programat la vara (dupa licenta)
alte noutati nu mai am , socrul se simte tot mai rau, nici nu stim cat o mai duce... , mie imi pare foarte rau ca aveam o baza in el, era de ajutor si un om de milioane!!! asta-i viata, ce sa-i faci......
acuma va las, ca mai am de invatat pt examenul de maine......
va pup pe toate ....
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by cherry22
FETELOR, HEEELP MEEEE!
Cum se intra pe contul comun?
revin
va pupez
cherry
Sa-mi spuna si mie cineva care-i treaba cu contul comun.Va rog!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana