Clubul nurorilor (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pup fetele!
Razuco mai bine mai tarziu..deci LA MULTI ANI MAMICII TALE , sa aiba parte de un super ginerica si un super nepotica (alegi tu genul), sa fie sanatoasa si sa rupa pantofii la nunta razisoarei ei de soare!
Dana ce bine era daca aveam si eu putin tupeu in mine! Presimt insa ca la sarcina viitoare ma fac rea
Andreea super destept dr tau de fam., asa ar fi normal peste tot, nu? Cum e cu actele? Hihihi, 18 zile!
Mai, cu firma de nunti eu zic ca s-ar putea face un mic imprumut la banca, dar tb sa ai oarece relatii gen croitoreasa, sa stii locurile de unde se cumpara materiale/ornamente ieftine/la pret de producator, eventual mers in alt oras periodic.. asta e evident oricum, dar concret... chiar in M Ciuc de ex nu sunt multe firme de org nunti? Ar fi super! Sau sunt "de duzina"?

Auziti mamicilor, voua v-a facut antitetanos in t sarcinii? Asta a propos de nascutul pe camp ca tot zicea Dana...

Hai ca va pup, sunt fericita ca mi-am plimbat maimutica prin frig pana a adormit

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuleandra spune:

inca una, mai recenta si mai funny: acum vreo luni, eu, tot incercand sa fiu draguta cu ea, am auzit-o ca ar avea nevoie de o pereche de pantaloni. Iau eu frumusel un centimetru si o sun din magazin s-o intreb cat are in talie, ca sa-i pot cumpara si ei. Si ce face madam- stie-tot? Se masoara in talie stand cu C. pe scaun, ca-i era lene sa se ridice in picioare si-mi zice la telefon: 110 cm. Mi s-a parut mie cam mult cam am masurat nishte pantaloni, da' zis, lasa ca s-o fi ingrasat veninu' in ea. asa ca i-am cumparat. Ii trimit prin sotu cand se duce sa iau kupiii si cand vine acasa, vai ce ne-am distrat si ne-am bucurat ca i-am luat lu ma-sa pantaloni de uintrau 2 in e. ca proasta pamantului avea de fapt numa' vreo 80 si ceva in talie real, da' daca s-a masurat stand jos( incercati si voi si veti intelege) si-a masurat cu tot cu sunci sui burti! Si tot ei/ele radeau de mine, ca i-am luat eu mari! sa mai pupe s-altadata!
da' fetele, out of topic, sunt novice, de ce imi apar asa tarziu postarile? Pupici la tot poporu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Hop si eu,acum a adormit miniplodu' si am putin timp sa "stau de vorba" cu voi!
Raza,La Multi Ani mamei tale,sa fie sanatoasa alaturi de toti cei dragi!
Ciuleandra,bine ai venit!Stai linistita,soro,nu esti singura care ai soacra obsedata de farmece,a mea spune pe la toate rudele ca eu ii fac farmece si din cauza asta nu are ea noroc in dragoste!E ciudata rau de tot,pe mine chiar ma amuza de cate ori vine cu cate o bomba de-asta...dar nu mi le da mie in fata...le zice pe la spate,eu oricum aflu de la rude ca toti o cunosc ce deplasata e!De toti amantii ei se plange ca sunt impotenti si ea,saraca,de-asta sufera cu inima,din cauza lor!Unde mai pui ca odata a scuturat si ea sacutul de la aspirator si a gasit niste par adunat acolo!Ce credeti ca a facut?L-a impachetat frumusel si l-a dus cumnata-mi sa-l arate...gasise "dovada",alea erau farmece facute de mine pt. ea,hihihi,va dati seama ce ocupatie nobila am eu?
Sa stiti ca am o soacra f. sportiva,ar vrea sa poarte si fustita scurta dar i se vad varicele,de-asta vrea sa mearga sa se trateze la Timisoara...vrea sa arate de 30 de ani!Si asa ne-a zapacit spunandu-ne ca toti barbatii intorc capul dupa ea pe strada...este irezistibila...parerea ei!
Flavia,mobil si-a cumparat singura,nu vedea ea asa cadou de la noi desi tot batea apropouri de acum doi ani cand mi-a facu sotul cadou unul cu camera foto!Zicea sa il dam ei pe cel vechi,ca tot am primit altul...il am si acum printr-un sertar,cum sa il dau ei,asa de-a moaca!Poate ca i l-as fi dat dar cand fusese ziua Georgianei mele,i-a adus o banana,si aia dupa trei zile!
M-am cam intins...dar cand imi amintesc de soacra-mea...am multe de povestit!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by andora

Razuco mai bine mai tarziu..deci LA MULTI ANI MAMICII TALE , sa aiba parte de un super ginerica si un super nepotica (alegi tu genul), sa fie sanatoasa si sa rupa pantofii la nunta razisoarei ei de soare!

Mai, cu firma de nunti eu zic ca s-ar putea face un mic imprumut la banca, dar tb sa ai oarece relatii gen croitoreasa, sa stii locurile de unde se cumpara materiale/ornamente ieftine/la pret de producator, eventual mers in alt oras periodic.. asta e evident oricum, dar concret...

Multumesc tuturor nurorilor pt urari ! Sa-mi traiasca mama ! ieri n-am spus, dar acum imi pare rau... da' oricum ma simt bine.. si mama oricum are un super-ginerica (are 2, de fapt)
Ne gandim asa:dupa nunta, sa vedem cat strangem, achitam creditul pt nunta, vedem cu cat ramanem... in fct de asta, schimbam masina (dorinta mare-mare a puiului) sau bagam in viitoarea firma de organizari/alta firma (idei avem, bani... )... uite ca la varianta unui credit pt asta nu ne-am gandit... ne-am gandit, in schimb, la luat masina mai buna decat ce avem acum -nu k asta nu ar fi, dar tot timpul vrei si mai mult- si facut credit pt casuta peste vreo 2 ani, timp in care continuam sa stam la socri si strangem si noi banuti...adik, avem de ales: o masina mai tare sau incercam pe dracu-n patru si ne facem patroni... amandoi sefi, eu si secretara sefului... prin iunie-iulie va tin la curent cu ce hotaram...ehe, eu vreau multe...

Si relatii am: soacra-mea e super-croitoreasa si stie si locuri cu preturi mici... la faza asta, e soACRA buna...

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuleandra spune:

hai ca m-am incins!
deci...ne mananca de bani ca pe un picior de pui, dar nu mi-ar parea rau de bani daca ar fi femeie de treaba! pica casa pe ea, noroc ca existam noi si ca scopul existentei noastre este sa o ajutam pe ea si pe ai ei, deci, cade casa pe ea si nu e o figura de stil, da' ea face ce-a facut o viata intreaga: mese cu rude, vecini, prieteni si dusmani. aseara i-a crapat o teava in pivnita, azi cred ca are iar depresie, da' lasa ca isi revine, face o masa si-si revine ea!
din ciclul " ce-i lipseste chelului" si-a luat in rate cuptor cu microunde, prajitor de paine si mixer si tot platea la ele. de ziua ei i-am platit noi ratele si i-am facut cadou hartia oficiala de la banca prin care wera anuntata ca si-a achitat datoriile. Si ce zice ea, bate seaua sa priceapa iapa: " Vai, ce m-ati speriat, cand am vazut antetul bancii am crezut ca mi-ati facut un cont pe numele meu, doamne fere, ce belea pe mine, sa mai umblu acum pe la banci sa scot si bani din cont" Ptiu, ferit-a sfantu', am vrut eu s-o linistesc ca n-o so spariem asa de rau, da' poti stii ce-i mai trece husbandului prin capca atunci cand a facut 50 dee ani i-a luat inel cu diamante! Pe care i l-au furat tiganii/rromii nu stiu cum e politically corect sa scriu, de pe mana! si tot eu sunt aia nauca de cap si dezordonata si cu capu in nori, da' eu n-am pierdut in viata mea nici un bilet de tramvai!
Ei, asa-i ca am cea mai cea soacra?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Pe mine m-a enervat asta ,acum ,ca i-a dat copilului o mare punga de chipsuri.Eu i-am luat-o fetei din mana si i-am dat cativa,la care zice,,lasa draga ,ca asa e mama-ta mai rea"Imi venea sa

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Eu i-am luat-o fetei din mana si i-am dat cativa,la care zice,,lasa draga ,ca asa e mama-ta mai rea"
Dana

Offffffff Bai ce i-as fi zis-o.. evident ca n-as fi avut curaj dar as fi taiat multe intalkneli de pe lista, cum sa spuna asa ceva?

Razucosuper ca aveti astfel de planuri!!! Va tin pumnii in tot ce va propuneti... si grija cu bagatul socrellei in afacere sa nu pretinda prea multe Totusi e bine ca puteti pune-n aplicare fantezii gen funde/huse/pamponase samd... Bafta!
Camelia ptiu ce socrella moderna aveti, pacat cu farmecele ca o decretam Mrs Socrosenie. Fizic, evident. Si zice ca toti berbantii intorc capu' dupa ea pe strada. da? O puteti trimite la biroul de primire clienti la firma Razei la vara

Uca mea a dormit 30 minute... acumd esenam de zor... va pup!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Ciuleandra esti membru nou si se modereaza mesajele...
Mai da' ce m-ai facut sa rad, e tragic pt voi dar tragi-comic pt mine.... Deci asa cu hartia de la banca. sa nu va treaca prin cap s-o impovarati cu vreun card ceva, belea nu gluma ! Inel de diamante?????? Mamaaaa miaaaaaaa..... Mese? Hihi asa era si bunica, vroia sa impresioneze mereu, saraca o fi complexata de ceva si voi nu-i apreciati prietenii "din lumea buna"...
Mda, eu trebuie sa ma dezmeticesc ca sa-mi dau seama cum rezisti, cred ca numai dragostea poate depasi astfel de orori socresti

Mergi la inceput

Ciuleandra,baga mama repede 10 mesaje ,ca esti moderata si te caut in spate de turbez.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

ciuleandra,hai sa-ti explic mai bine ca sunt cretina rau.Avand in vedere ca esti noua pe forum ,primele 10 mesaje iti sunt moderate deci apar dupa ce la aproba un moderator.Dupa primele 10 mesaje gata o sa-ti apara postarile imediat.

Dana

Mergi la inceput