Clubul nurorilor (12)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
fannna2003 spune:
andora de ce fetita draguta ai!!!!Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea
Razuco dar nu te-am vazut dragutzo la tv...a dat imagini de la targ si ma gandeam ca si fetele de pe dc sunt prezente acolo...si aveau ce alege...
acicel nu mai spui nimic?apropo de analize asa stiam si eu ca 2 sapt sunt valabile cu toate ca micro e valabil 6 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Aoleu Razuco uitai sa te cert. Pai chiar asa cum sa stai cu aproape 39 la serviciu??? Zi-i sefului sa puna mana pe fruntica ta si sa inteleaga c nu e de gluma, ce inseamna asta, te rog frumos sa p[oftesti acasica fara nici o rusinica !!!!!
Camelia pai am pus-o cu rosu saraca.. e bine intentionata, vorba cuiva atat o duce mintea, nu vrea sa faca rau dar are un instinct matern exacerbat cu tot tacamul. Si saraca face comparatie cu fumeia de la tara care la 19 ani are si 3 copchii si gospodarie in carca, bashca mai munceste si la camp samd... Ea cand era la 9 luni in burta cu sotu' construia podul casei cocotata pe sus. No comments. Intentia conteaza, ii dau prezumtia de nevinovatie dar daca se-aduna multe o fac mov sau mai rau
Pupic!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
a.cicel spune:
Ca tot vorbeati zilele trecute despre cadouri de Sf. valentin....
Cadoul notru e depunerea actelor la primarie. Asta da cadou, nu-i asa? Initial am zis ca pe 13 le depunem, dar a fost iubi la planificare familiala azi si ne-a programat pe 14.12+
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
acicel nu mai spui nimic?apropo de analize asa stiam si eu ca 2 sapt sunt valabile cu toate ca micro e valabil 6 luni
Eu stiam, si mi-a confirmat si medicul de familie, ca la sange analizele sunt valabile 3 luni. Si eu am facut la jumatatea lunii decembrie toate analizele pt sarcina. Intre ele sunt si cele care trebuie pentru casatorie. Iar MRF stiam si eu ca e valabil 6 luni. Eu oricum nu am voie sa fac, asa ca va face doar iubi.
![](gravida.gif)
POZE
a.cicel spune:
quote:
Eu stiam ca analizele la sange sunt valabile 3 luni. Le-am facut pe toate la jumatatea lunii decembrie pt sarcina, si medicul le-a inclus si pe cele pentru casatorie. Dar se pare ca trebuie sa le repet. Asta e. Cat despre MRF, oricum in interval de 6 luni u ai voie sa faci decat unul singur. Si va face numai iubi, ca eu nu am voie.
![](gravida.gif)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Oricum, daca dupa o plimbare ati ajuns sa urcati masina pe platforma...e destul de nasol.
Pai o avem de la Pasti 2005 si din cauza jobului meu, am facut 15.000 de km ! Enorm !!!
![](bang.gif)
E o varianta ca dupa nunta sa o "maritam", desi mami (eu) nu vrea, ca e prima noastra masinuta... si m-a durut sufletul cand i-a dat puiu azi una-n volan...
![](icon_smile_disapprove.gif)
Off.. am vb cu puiu mai dvrm, e suparat c-am tipat la el... si eu sunt... era in drum spre casa, sa o duca la service... sa vada colegii ce are, s-o repare... si cum puiu e dependent de masina, va dati seama, cat e el de dragalas de obicei, acum e negru... si cand o sa-i vad pe socri, cred ca io ma-nvinetesc !..
stiu ca nu e vina lor, dar... daca nu plecam ieri, puiu s-ar fi uitat la ea, asa cum isi propusese...si poate nu s-ar fi intamplat asta... practic, riscam f tare sa ramanem fara masina... ca bani de inlocuit ceva, ioc !
![](icon_smile_disapprove.gif)
Off... si eu daca ma cert cu el, ma doare sufletul... si abia astept sa-l vad... ca mi-e dor de el..
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Razuco dar nu te-am vazut dragutzo la tv...a dat imagini de la targ si ma gandeam ca si fetele de pe dc sunt prezente acolo...si aveau ce alege...
Mda, stiu eu, vrei sa ma faci sa ma simt bine...
![](icon_smile_wink.gif)
![](grasa.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andora
Aoleu Razuco uitai sa te cert. Pai chiar asa cum sa stai cu aproape 39 la serviciu???
![](bang.gif)
Apropos: Gogosica ta e superba ! eu o stiu din poza cu prietena ta, miresica... si am printat pozica si o privesc cateodata... e o dulceata de copil ! Sa fie sanatoasa !
Raza de soare
Foto
fannna2003 spune:
lasa razuco nu fi suparata...masina se repara...voi sa fiti sanatosi
Nu v-am povestit acum 8 ani ne-am luat si noi prima masina(de ocazie ca noua nici acum n-am reusit)si am avut accident...la ce credeti ca ma gandeam dupa....vaaai ce ma fac de abia am cumparat-o......dar toate se rezolva numai sanatatea nu o poti cumpara.
Ca ai ridicat tonul...cine nu face asa...si eu ridic tonul ieri m-am certat cu sotul de la copii...sper ca ne vom impaca...
impreuna spune:
Andreea uitasem sa iti spun ca ma bucur ca esti sanatoasa si n-ai contactat microbii
Raza de soare stiu cum e sa ai probleme cu masina, dar nu va mai necajiti ca poate nu e ceva foarte grav si iti faci griji degeaba. Mai bine asteapta sa vezi ce-i cu ea, cat despre impacare si asta stiu cum e, taaaaare dulce:) Succes
Cami tot nimic despre soacra? Bine ar fi sa tina cat mai mult linistea asta
Flavia (sotie si mamica fericita)