Clubul nurorilor (12)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
andora spune:
Flavia , o sa fie bine ai sa vezi, alunga gandurile negative! A iesit din tara? Cam cand tb sa ajunga la Budapesta?
Fanna neaparat subect la legislative ca sa primiti sfaturi realiste si practice. Eu stiu ca orice hartie scrisa de mana si semnata de parti are valoare... asa ca tin pumnii si fa-ti timp de scris ca e revoltator. Bafta
Fetelor nici eu nu auzisem de Sinca dar e un loc ffff interesant din ce citesc... vreau sa ma duc de Lasata Secului.. asta daca scap de musafiri pana atunci
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
fannna2003 spune:
ce mai faceti fetelo?
a cicel esti ok?se pare ca te-ai alarmat degeaba...ma bucur ca esti bine.
Mai da pe razuca ati mai vazut-o?
Flavia,sunsmile merci de incurajari...reclamatie la politie am facut, la banca am vorbit cunosc cazul dar nu au ce face deoarece eu sunt cea care a facut imprumutul...din baza de date nu ma poate sterge..asta e...m-am invatat minte.Oricum am un an de cand platesc dar azi am vorbit cu o alta pacalita si asta m-a determinat sa scriu aici...sa luati aminte.
OK...despre soacre...la mine e bine cu toate ca a mea a fost ieri un pic suparata dar i-a trecut.cred ca stiu de ce ...am avut o discutie cu sotul si am ridicat tonul...se mai intampla
ciuleandra spune:
buna ziua tuturor. sunt noua " la scris" , dupa lupte indelungate am reusit sa ma inscriu, dar de urmarit va urmaresc de multa vreme cu multa multa placere.
hai sa zic si eu de a mea soacra si pregatiti-va sa va inchinati cu doua maini. Si, partea cea mai nasoala la mine e ca husbandu o tine sus, pe un piedestal, ea e perfecta, ea are intotdeauna dreptate, bla bla...ea e mama tuturor perfectiunilor! deci: episodu 1:
cu 3 zile inainte de nunta, facand curat sa primesca musafirii pt. masa de dupa nunta, a gasit nu stiu ce par dupa oglinda din baie di a facut un mega scandal ca i-am facut farmece lu fisu sa-l indepartez de ea. Si sa nu credeti ca e vreo 4 clase de la tara, ca as fi inteles dileala, nu doamna e catai profesoara! Si fisu, si toata lumea, cu pietre in mine ca in Salem. mai aveam putin si ma ardeau pe rug, zau! si sa mor io daca eu cred in prostii de astea! a facut circ, a chemat vecinii sa le arate, a facut pipi pe parul pus pe un faras, ca cica asa se anuleaza vraja!!
Va mai zic? episodul 2?
impreuna spune:
M-a sunat sotu acuma din vama, era destul de liber, cred ca peste vre-o 2 ore ajunge in Budapesta.
Mersi ca imi tineti de urat
Voiam sa mai zic ceva si am uitat (batranetea:) dar revin.
Flavia (sotie si mamica fericita)
fannna2003 spune:
quote:cred ca te-ai linistit...stai linistita ca indata apare si luati
Originally posted by impreuna
M-a sunat sotu acuma din vama, era destul de liber, cred ca peste vre-o 2 ore ajunge in Budapesta.
Mersi ca imi tineti de urat
Voiam sa mai zic ceva si am uitat (batranetea:) dar revin.
Flavia (sotie si mamica fericita)
![](cinain2.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Uite, fanna, ca veni fata... dar n-am chef de nimic... dupa o discutie vineri , de care nu vreau sa-mi amintesc ( noroc ca exista prieteni ), sambata si ieri a fost jale.
Sambata am fost la targul de nunti, unde m-am ciondanit cu puiu, pt ca as fi vrut un decor de tort, pe care nu ni-l permitem (si pe moment, capoasa n-a vrut sa inteleaga )... iar ieri, ne-am lasat convinsi de socri sa mergem la parintii lui socru-meu. Si dracu stie ce s-a intamplat, dar drumul asta ne-a stricat masina... Toata motorina s-a dus , pic, pic... bagat 25 de l pt dus-intors, cum era normal... si bagat inca 25, care s-au scurs pe soselele tarii, ca sa ne putem intoarce. Iar dimineata, electromotorul a refuzat sa functioneze. Si pe cine mi-au venit dracii ? Pe puiu, ca a fost de acord sa plecam pe vremea asta... ca... si ca... si ca de fiecare data cand ia tac-su masina, ii strica nu stiu ce.. Tot timpul ! Ultima oara a stricat telecomanda... acum, desi a condus puiu, cum era si normal, i-am urlat ca nu s-ar fi stricat nimic daca nu plecam la dracu-n praznic. Si am cheltuit si o gramada de bani, pt 6 ore de condus si 3 de stat acolo. Banii nostri, ca sa se plimbe aia ! Si din cauza lor, noi s-ar putea sa nu avem masina toata saptamana. Asta inseamna pt mine, naveta 50 km prin ger.
Si sunt si mi-e si rau, ca am racit... am 38,8 febra... tb sa stau la birou, ca n-am tupeu sa zic sa plec, k am ajuns tarziu, din lipsa de transport...
si azi a fost prima oara cand l-am auzit pe puiu injurand urat de tot.. bine ca se referea de drumuri facute in plus... dar m-a socat, oricum... si daca mai pun si faptul ca socru-meu s-a imbatat ieri ca un porc si toata masina mirosea a tuica, iar eu am vomat de vreo 4 ori (pt ca nu suport diverse mirosuri)... e totul nemaipomenit !
si aseara soacra zice ca ne da banii inapoi.... pai sa-i dea ! nu mai stia cum sa ne impace... acum, cand o vedea ca vine cu platforma sa ia masina, sa o duca la service, ce-o sa zica ? tare-s curioasa... cred ca nu mai are tupeu vreodata sa mai ceara sa fie plimbata cu ea..
pe gerul asta, cand avem atatea de facut pt nunta, noi am ramas fara masina...
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
marinar spune:
Impreuna numele meu este Marina, dar puteti sa-mi spuneti cum vreti ca mare diferenta nu e.
Mai Andreea, pai mai bine nu-i spunea cand e nunta si nu venea- scapai si tu de un stress.Pai ce mama ..... La mine, in saptamana nuntii a venit soacra cu o idee, ca tebuie sa respectam nu stiu ce obiecei care se tine la bunicii sotului. I-am spus ca nu fac nunta la tara- acolo unde se respecta respectivul obicei, sotul nici atat, nesii nu au nici o treaba cu asta, iar daca mai insista se duce singura la nunta ca eu nu mai merg....... Si am potolit-o.
Hai curaj
marinar
andora spune:
Flavia ma bucur ca e ok si ca nun are de stat prin vama.
Razisoara pai si eu in locul tau as fi reactionat la fel Nu mai am cuvinte, doar sa nu te superi pe sotior fiindca si asa cred ca se simte super vinovat... eu de ex. cand ma oftic ma comport urat de tot, iar nervii mi-i vars prin vorbe... asa ca nunma mira ca si el a recurs la nemaiauzite... uffff sa treaca si supararea asta cu masina si sa va ocupati de ale voastre fara a fi deranjati de mofturi si socrii.. pup dulce
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
a.cicel spune:
razuca sa nu mai fie suparata. Lasa iubita, ca se poate simai rau. Oricum, daca dupa o plimbare ati ajuns sa urcati masina pe platforma...e destul de nasol. Hai nu mai fi suparata, ca doar ai rochita.
inca o data si ai grija sa te faci bine. Nu sta cu temperatura asta la munci. De maine i-ati concediu medical.
Flavia felicitari pntru nervii tari pe care ii ai in momentele astea, cand sotul e pe drum.12+
Mai am 19 de zile pana la nunta
POZE
camelia72 spune:
Waw,ce mult am mai avut de citit,ieri nu am putut intra pe la voi ca s-a jucat sotu' si cand e el acasa eu nu mai am loc,zice ca imi ajunge o saptamana intreaga...si duminica ne tot certam pt. accesul la calc.!Sa nu o mai pun si pe fie-mea care ne mosteneste obiceiurile dar de ea scap mai repede ca-i dau cate ceva de facut,lectii,desene,o caseta video...
Andora,soacra ta e cu rosu?De ce,mama,la cate vad ca ti-a facut tu esti asa blanda cu ea!Cum adica stai la caldurica acasa,ea nu stie cate treburi sunt de facut intr-o casa cu copil?
Eu as prefera sa merg la servici daca as avea de ales,copiii imi rapesc tot timpul liber...ieri a nins si la noi si am fost cu saniuta afara iar acum cel mic tuseste!Alti bani,alta distractie!Unde mai pui ca si pe mine ma doare gatu' rau de tot...!
Va pupik pe toate si va doresc un inceput de saptamana cat mai placut!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!