Clubul nurorilor (12)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
fannna2003 spune:
quote:PUPICI NORICI!
Originally posted by Raza de soare
impreuna, eu tot asta cred... plasa intinsa celor dispusi sa plateasca niste bani care, evident, nu li se returneaza...
fanna, vezi, noi ne gandim la imprumturi, totul legal, decent, etc... si altii sunt mai destepti decat noi... dar las' ca nu le va merge prea mult...impreuna si-a dat seama, isi vor da si altii... si sa vezi distractie cand va iesi totul la iveala...
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
Vad ca va ganditi la imprumuturi...eu nici la asta nu ma pot gandi...tot ce pot face din salar:((
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diadaniela spune:
Moama,ciuleandra, ce bine ca nu mai esti moderata.Acu' intri si tu ca omu'.Si da,ai dreptate ,esti in fruntea clasamentului.
Soacra razucai e mic copil,sa o vezi pe a Cameliei,sau pe a lui Loreen.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ciuleandra spune:
de dimineata ne-a dat desteptarea la 8, si de-abia asteptam vacanta asta sa dorm mai mult ca in rest la 7 sunt in picioare iar eu la job ma duc asa, spre ora 11. Husbandu a fost plecat ieri din bucuresti si dimineata urma sa plece inapoi spre bucuresti. controlarea de trafic cica vrea sa-l sune pe el pe mobil, sa nu cumva sa traga ceva , ma scuzati, fara sa stie ea, deci, vrea sa-l sune pe mobil si greseste si ma suna pe mine acasa pe fixsa mor io daca inteleg cum vine asta! adica intelegeam daca gresea si ma suna pe mobilul meu, da sa vrei sa suni pe mobil si sa gresesti pe fix, asta da
treaba!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
PUPICI NORICI!
Vad ca va ganditi la imprumuturi...eu nici la asta nu ma pot gandi...tot ce pot face din salar:((
Pai cati bani crezi tu ca am lua ? eu 8.400.000 pe CM, el... vreo 5, parca (si-n realitate, la el, mai mult)... hai, dupa nunta, se aduna cele 2 sume... dar...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
fannna2003 spune:
quote:mai dar afurisita socrosenie ai...e tare...ei daca ar fi si teapana
Originally posted by ciuleandra
de dimineata ne-a dat desteptarea la 8, si de-abia asteptam vacanta asta sa dorm mai mult ca in rest la 7 sunt in picioare iar eu la job ma duc asa, spre ora 11. Husbandu a fost plecat ieri din bucuresti si dimineata urma sa plece inapoi spre bucuresti. controlarea de trafic cica vrea sa-l sune pe el pe mobil, sa nu cumva sa traga ceva , ma scuzati, fara sa stie ea, deci, vrea sa-l sune pe mobil si greseste si ma suna pe mine acasa pe fixsa mor io daca inteleg cum vine asta! adica intelegeam daca gresea si ma suna pe mobilul meu, da sa vrei sa suni pe mobil si sa gresesti pe fix, asta da
treaba!
![](icon_smile_big.gif)
diadaniela spune:
A facut-o intentionat,asa ca sa te trezeasca.Ma,ce japita!.Trebuie sa joci tare ca astfel iti mananca tineretea ,asta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ciuleandra spune:
si apropo de tzepe cu bani, am imprumutat si eu o prietena, ma rog, dac-i mai pot spune asa, cu 500 de euro si din 3 in 3 zile o sun si-o o tot rog sa-mi dea banii inapoi, macar in rate, daca altfel nu poate. si sa nu credeti ca e vreo amarata, ca nu e, e superfiguranta, FACE SHOPPING la milano si-si cumpara rame de ochelari d&g sau ce si-o fi luat, de sute de euro. si eu satu si miorlai dupa banutii mei! si culmea, ne cunosteam de 17 ani
trebuia sa mi-i dea inapoi la asfarsitul lunii martie (anul trecut, sa fiu precisa). asa ca fetelor, cine mai face ca mine ca mine sa pateasca
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
buna fetele!
Imi pare rau ca esti bolnavioara.Sa te faci bine mai repede.Ai un sotior pe cinste.
Deja nu mai e raceala, e gripa in toata regula... ard, am febra mare... degetele de la maini.. gheata ! am obrajii rosii... ma ard deja... sa plec acasa nici o sansa cu sefii care-i am...repet, ziua mai rezist,dar seara e ff rau...cat despre puiu meu... DD ne-a adus impreuna, 2 copii mari, ff alintati si iubitori, care-si doresc cu disperare un bebe mic-mic, cu care sa se joace
![](icon_smile_big.gif)
Raza de soare
Foto
Raza de soare spune:
Ciuleandra, da' ia suna si tu o data, de 2 ori, in toiul noptii... asa, bip scurt... pe fix ! si normal, nu stii nimic, doar...
Raza de soare
Foto
ciuleandra spune:
mai razuco, da' nu poti lua un medical, ceva, daca sefii nu-ti dau voie sa pleci acasa? macar du-te si stranuta-i in nas, ca sa stii o treaba