Aspirante optimiste - 180

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tumpi, fetitza blonda. Vorbeam de intalnirea de joi. Pai, parca asa vorbisem. Nu te bagi?

Am vorbit cu Vale. Vine si ea. Hotarati voi locatia.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Ancule io vin oriunde! doar sa ma anuntati. Vale, ma bucur ca ne vedem!
Tumpi tu? Nooo se poate sa nu fi si tu cu noi!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Laurici, succes azi! sper sa nu fie atat de negru!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mai ancule, pai vb pt sapt asta,dar nu mi-ai zis cand poti.sau m-am blonzit eu de tot si nu mai stiu ce am vb?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

andicule mai am putzin si aflu. Noroc ca este aproape de birou clinica asta asa ca plec in 5 minute si cand ma intorc in max 1 ora va scriu rezultatul. Ce rau imi pare ca am fost chiar cuminte la prestat luna asta si era si pe ov drept ala care mai are trompa!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mai Laurici, macar o data daca ai prestat si tot poate iesi cu .Am vazut destule fete pe-aici care s-au exact cand ziceau ca n-au sanse in luna aia, asa ca cine stie ?!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Liana30

negativ!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Nu te da fata cu capul de pereti.Bucura-te ca mai urmeaza inca o luna de destrabalare .Acum la tinerete e momentul ca dupa aia vin copii si gata .Pe cand ai tu chef de urla copilul "mamaaaaaa" si gata placere

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dragele mele optimiste? Ma reprimiti in randul vostru? Am avut cateva zile mai proaste, dar mi-am revenit si vreau sa continui cu forte proaspete.

Mexxa, martha: ma rog pentru voi, sa se rezolve problemele si sa duceti sarcina pana la termen cu bine.

Liana: ma, tu nu vrei sa ramai insarcinata si sa pleci de langa noi, nu-i asa? Vrei sa ne astepti pe toate. Ma mama ma, ramai tu insarcinata ca oricum de noi nu scapi. Hai, pupici si continuam sa speram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Leditiasi eu am dat in ultimele 3 saptamani cca 7 miln pe analize- nu-mi pare rau. Am fost super fericita pt ca au iesit ok, am scapat si de nenorocita de masea....Nu stiu ce sa mai fac, sa ma duc sa-mi fac iar urocultura, secretie, candida?????? Nu pot sa merg nici la cosmetica pt ca nu a crescut parul suficient pt a fi smuls, asa nu ma duc la analize nici moarta.... Am niste nerviiiiiiiii.

Cat despre spalaturi ma intrebam cum trebuie sa fie ceaiul, cald sau la tempeatura camerei? De cate ori pe zi? Aplicat la suprafata sau intravaginal? (ce sa fac daca nu am mai trecut prin asa ceva, pun si eu intrebari si astept raspunsuri ca la aia de clasa I- ca sa nu spu altfel)

Sper ca nu va enervez, dar vreau sa-mi fie bine

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by marinar

Leditia....

marinar

marinar,ceaiul la temp pe care o suporti tu,caldut folosesc eu.Eu fac spalaturi cu irigatorul,deci intravaginale(pt ca deabia sapt viitoare o sa pot ajunge la dr),dar si normale.In cele normale ma spal cu apa simpla,calduta,in care pun 1 lingurita de bicarbonat.
Eu zic ca tu ai cistita,deci fa-ti ceaiurile alea de cozi de cirese si matase de porumb si bea la greu.Nu stiu daca ai sigur candida,de aia nici nu vreau sa-ti zic de vreaun medicament,ca asa mai sunt niste ovule bune pt candida.
Pupici si sanatate.Daca mai ai intrebari iti raspund,ma enervez greu,am luat un timp magne B6..si-s mai calma
Edit:daca ai mancarimi,scurgeri,s-ar putea sa ai candida si poti folosi si un unguent de galbenele.Eu insa cred ca-i cistita.Vezi ca ceaiul de nalba,e bun in cistita.
Si inca ceva,daca ti-e greu sa-ti iei prea multe ceaiuri e o chestie plant intim,un fel de sol cu mai multe plante, buna pt mai multe chestii.Eu am folosit si e bun,acu mi-a expirat!na,soarta

Mergi la inceput