cum afli cel mai rapid daca esti insarcinata?

cum afli cel mai rapid daca esti insarcinata? | Autor: madutza

Link direct la acest mesaj

Exista teste de sarcina mai rapide decat cele normale (care iti arata din prima zi in care trebuia sa ai menstruatie)?
Cum se poate afla cel mai rapid daca ai ramas insarcinata?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

test de sange
test clearblue facut dimineata

?

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

dar la cat timp se paote cel mai devreme?

Laurici, e cu semnul intrebarii. Un accident care ne poate schimba viatza, in sens bun, bineinteles. Dar barem sa stiu daca ma mai stresez cu mersul la interviuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai repede de o luna nu poti stii cu certitudine. Exista explicatii stiintifice pentru asta. Ovulul nu este fecundat din prima clipa. Poate sa dureze pana la 2 saptamani.
Exista un test, babesc de-altfel, dar care poate da rezultat. In cazul meu a dat, dar si al altora. Te asezi cu burtica pe o muche (de masa), in asa fel incat sa te lasi cu toata greutatea, iar partea dura sa treaca peste buric. In mod normal, ai sa simti pulsul, dar daca esti gravida nu mai simti nimic, bataile respective fiind preluate de fat. Dar si testul asta se face, cred eu, tot dupa un timp.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

ce frumos !
Testul de sange merge cam 2 sapt. de la fecundatie,celalalt cam din prima zi de intarziere dar poate a doua linie sa iasa slabuta. Eu cand am ramas cu Lary am facut testul la vreo 5-6 zile de intarziere dar era un test de-ala infect de 3 la 10000 ce am gasit noi acolo la capatul Pamantului. Si abia dupa o ora s-a "pozitivat" :))))

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Testul CLEARBLUE este foarte bun.Eu l-am facut la 3 zile de la intarzierea menstrei pentru ca numai aveam rabdare si mai-a iesit liniuta mai slab colorata dar vizibila. Poti incerca sialte teste de sarcina mai ieftine si ai sa vezi acelasi rezultat (din proprie experienta).

succces

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Madutza, poate daca esti atenta de ai ceva simptome- numai sa nu le creezi tu in mintea ta :) DE ex eu cand am ramas acum, a 2-a oara, am simtit chiar a 2-a zi putina greata dimineata, si cand am iesit cu Ingrid afara la plimbare simteam asa o durere in solduri. Eu de atunci din prima - primele zile am stiut, desi testul nu aratase cand il facusem eu, la cateva zile dupa contact,asa ca vezi daca ai si tu ceva simptome, a, ba aveam si dureri de sani, si stiam ca asta e, pt ca dupa prima sarcina nu mai aveam dureri din astea sau alte simptome in perioada de pms.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri fetele!

Azi am mai primit si sfatul sa iau Postinor . Dar o las in voia lui Dumnezeu...Singurul lucru de care imi e frica este ca iau produse Herbalife de slabit in perioada asta si sa nu dauneze.
Tocmai ma pregateam sa revin profesional in forta, dar banuiesc ca daca asta a asteptat 2 ani, mai poate astepta 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

draga fetelor
am si eu o intrebare

in luna ianuarie imi venise cm normal deci regulat..mia venit pe 6 ian si a tinut normal 5 zile...am calculat ziua fecundarii ovulului si a fost data de 20 ianuarie...eu cu sotul am avut contact sexual pe data de 23 ian dar neprotejat dar totusi neam ferit cum neam mai ferit de atatea ori...

acum in luna februarie trebuia sa imi vina cm pe 2 febr dar nu mia venit inca...nu am nici un simptom de faptul ca as fi insarcinata...pot spune ca de pe data de 23 ian nu am mai avut contact sexual cu sotul..

ce pot sa fac...sa imi fac totusi un test de sarcina????:((
astept respuns
va pup

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

[green]Cred ca un test de sarcina ar putea sa iti dea un raspuns inca de pe acum.[/green]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

eu am un ciclu reg.si mi-am facut test de sar. in prima zi cand trebuia sa-mi vina ciclu si a iesit poz. liniuta se vedea f. bine. Eu mi-am facut testul pt. ca de obicei am niste simptome inainte sa-mi vina iar de data aceasta au lipsit.Am avut altele dureri mari de sani si erau si f. umflati nu imi era rau nici greata dar aveam pofta de mancare mai mare ca de obicei. Din pacate a durat doar sapt. si zile , am pierdut ,am sangerat mult. Maine merg la eco sa vedem daca am eliminat tot sau am nevoie de chiuretaj . poate a-ti ai fost si voi careva in starea mea si stiti , poate imi spuneti ce a-ti facut voi , va rog.

irlandeza

Mergi la inceput